This is such a mess. Why can't medeltidsveckan use a serious provider? First it is buggy and you may not get the ticket. Second they are absolute assholes when it comes to pushing extra fees on you. E... Leggi di più
Otroligt bra och trevligt bemötande av försäljningsavdelningen och även supportavdelningen som jag blev kopplad till. I bägge dessa samtalen fick jag mycket hjälp och kände att deras prio var att g... Leggi di più
Vid 2 tillfällen har jag fått hjälp & det har gått väldigt fort, först hade jag bokat vuxenbiljett till ett barn så då ändrade dem det. Vid andra tillfället ville vi byta platser (11 st) från ena sida... Leggi di più
WoW vilken fin o snabbt service jag fick av Frida L idag. Hon ordnade att vi kunde ändra våra biljetter till en ny dag så vi kunde sitta brevid varandra 😀 (Då det släpptes fler datum o tider efter... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Nortic gör det enkelt och tryggt för dig att köpa biljetter till evenemang över hela Sverige. Oavsett om du söker konserter, teater, festivaler, sport eller familjeaktiviteter hittar du biljetterna hos oss. Vi samarbetar med över 3000 arrangörer och erbjuder en smidig bokningsupplevelse där biljetterna skickas direkt till din mejl eller via sms. Behöver du hjälp finns vår kundtjänst redo att svara på dina frågor. Hos Nortic börjar upplevelsen redan vid biljettköpet – enkelt, snabbt och säkert.
Blekingegatan 1, 371 57, Karlskrona, Svezia
- nortic.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Råkade stava fel i min emailadress vid…
Råkade stava fel i min emailadress vid bokning av biljetter precis nu vilket gör att jag inte får någon email från Nortic. Försökt att hitta telefonnummer för att kunna rätta till detta men hopplöst. Kan ju inte kontakta med min email för bokningen då den inte stämmer. Hur få kontakt så att detta kan rättas till.
Är det någon som vet hur man får tag på…
Är det någon som vet hur man får tag på ett nummer att ringa på till Nortic?
Tack för snabb ombokning när jag bokat…
Tack för snabb ombokning när jag bokat fel föreställning:)
/Jan
Tack ♡
Tack för fint och snabbt tillmötesgående samt för All hjälp så vi tillsammans kunde reda upp min miss med biljetterna. TACK ♡
/Marie
Snabbt byte av dag
Jag behövde byta dag till en föreställning och fick oväntat snabbt hjälp att åtgärda det!! Toppenbra service!
Sjukt nöjd över deras servicemind!
Sjukt nöjd över deras servicemind!
Fick svar på under 15 minuter och riktigt trevligt bemötande!
Dessa kommer jag prata Gött om!
Enkelt och snabbt!
Man får alltid snabb hjälp om något strular och man får snabbt pengarna från de arrangemang vi ordnar.
Bestllde biljetter till fel datum o plats.
Skickar ett meijl lö. morgon och talat om mitt problem.
Sö morgon får jag ett meijl med nya biljetter..
STRÅLANDE!!!
Avbokning pga sjukdom
Vi var tvungna att boka av våra biljetter pga sjukdom och vi hade tagit en avbokningsförsäkring. Allt fungerade jättesmidigt och vi blev så vänligt bemötta. Allt ordnades till det bästa.
En eloge till killen som svarade i telefonen och vägledde oss samt till Frida Lennartsson som var vår kontakt på nätet.
Väntar på återbetalning av pengar sedan…
Väntar på återbetalning av pengar sedan december.
Sedan skickar ni pengarna till Klarna och de svarar inte.
Använder erat ordernummer.
Kommer aldrig mer använda mig av eran tjänst.
Ser mig nog som lurad.
/ Magnus
Frida ordnade datumbyte
Frida var snäll och bytte datum på våra biljetter eftersom det var snökaos. Jättefin service!
Byte av dag
Då vi inte kunde gå på revyn det datum som vi bokat för länge sedan, då en begravning kommer emellan, så ordnade Frida att vi kunde byta dag. 1000 tack!
Råkade best bilj till fel ort igår
Råkade best bilj till fel ort igår. Fick supersnabbt svar av Frida som fixade så att det blev rätt. Tack så jättemycket!
Alternativ till Klarna saknas
Att använda Klarna innebär att mina kunduppgifter kan komma att användas i kund & marknadsföringssyfte.
Alternativ till skumraskföretaget KLARNA borde verkligen erbjudas.
Supersnabb personligt hjälp och Tack…
Supersnabb personligt hjälp från hjälpcenter. Tack för trevligt bemötande.
Kanonbra hjälp och snabbt
Kanonbra hjälp och snabbt! Tack för otroligt bra service 🙏
Snabbt och bra hanterande då jag var…
Snabbt och bra hanterande då jag var tvungen att avboka biljetter pga sjukdom. Avbeställningsskydd och läkarintyg fungerande fint, pengarna tillbaka samma dag.
Gick som smort att ändra datum på…
Gick som smort att ändra datum på biljetterna efter att jag bokat på fel datum.
Svarar ej på mail och la på 80kr på…
Svarar ej på mail och la på 80kr på signerat belopp.
Tack Frida Lennartsson,
Tack Frida Lennartsson,
Du grejade nya biljetter när jag av misstag hade angett fel tid till Great Swedish Beer Festival.
...och allt detta på en söndag.
Kan man ge mer stjärnor än 5?