Valutata 1 stelle su 5

Article de mauvaise qualité, impossible à renvoyer et être remboursé. Ils ne répondent pas aux mails sur leur adresse supports. Sans compter la livraison très longue. Je déconseille.

Valutata 5 stelle su 5

IK heb veel profijt van de zolen van Norelie tegen hielspoor. Als medisch pedicure, zelf reeds jarenlang hielspoor gehad en na diverse soorten therapie eindelijk van dit afschuwelijke probleem af.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Typisch voorbeeld van dropshipping , precies dezelfde zooltjes zie je al voor € 2 a €3 bij Temu , komt allemaal uit China en kost bijna niets. Zo kan iedereen rijk worden. En..bij Temu kan je nog ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ayant des semelles orthopédiques, celles-ci sont des semelles exceptionnelles ! Améliorent voir suppriment les douleurs dorsales ! Meilleurs résultats obtenus ! Dos, genoux et algus valgus ! Ayant une... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro spa

Scritti dall'azienda

Norelie is oorspronkelijk opgericht om op zoek te gaan naar een oplossing voor lichaamsproblemen van familieleden. De producten hebben inmiddels de harten van mensen gevonden en hebben het leven van duizenden mensen al prettiger gemaakt. Elke dag werken we aan nieuwe, betere producten en aan het optimaliseren van onze diensten.

3,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 3 stelle su 5

Matige zooltjes

Zooltjes proberen te retourneren nadat ik erachter kwam dat exact dezelfde online verkrijgbaar zijn voor minder dan 2,- per paar ipv 3 paar voor 50,- het zijn goedkope chinese zooltjes die voor de hoofdprijs worden doorverkocht. Na meermaals contact met de klantenservice uiteindelijk netjes geholpen en mijn aankoopbedrag terug gekregen.

21 agosto 2024

Hallo,

Het spijt me te horen van je recente ervaring en de problemen die je hebt gehad met het retourneren van de inlegzolen. Het is belangrijk voor ons dat u tevreden bent met zowel onze producten als onze service.

Hoewel er mogelijk vergelijkbare producten verkrijgbaar zijn, worden onze inlegzolen ontworpen en vervaardigd door Norelie, volgens onze eigen kwaliteitsnormen en voorschriften. Wij zorgen ervoor dat al onze producten strenge controles ondergaan voordat ze op de markt worden gebracht.

We begrijpen dat er verwarring kan ontstaan over ons retourbeleid en het is niet onze bedoeling om het proces moeilijk voor je te maken. We zullen direct contact met je opnemen om dit probleem op te lossen en eventuele misverstanden over onze retourvoorwaarden te verduidelijken.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We doen er alles aan om je problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Valutata 1 stelle su 5

Zolen besteld maar kwaliteit laat te…

Zolen besteld maar kwaliteit laat te wensen over, heb al meerdere mails gestuurd ivm retourzending. Krijg alleen maar antwoorden terug voor gratis aanbiedingen en adres opsturen ho maar!! Ben er nu wel klaar mee, geef gewoon een retour adres en zorg ervoor dat je de klanten tevreden houd. En mijn geld terug a.u.b. waardeloos dit!

15 agosto 2024

Hallo,

Het spijt me te horen van de problemen die je hebt ondervonden met het retourproces. Het is duidelijk dat deze situatie frustrerend is geweest en we bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Het is nooit onze bedoeling om het retourproces omslachtig of moeilijk te maken. We begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijke instructies en ondersteuning te bieden voor een soepele ervaring. We streven ernaar om oplossingen te bieden die het proces zo eenvoudig mogelijk maken, terwijl we ook rekening houden met de tijd en kosten die ermee gemoeid zijn.

Ik verzeker u dat we uw feedback serieus zullen nemen en zullen doorgeven aan ons relevante team om onze procedures te verbeteren en soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Bedankt voor je geduld en begrip.

Veel minder kramp

Zooltjes in mijn sandalen en zomerschoentjes gedragen.
Resultaat veel minder kramp ‘‘s nachts in mijn tenen.
Heel erg blij mee.
Service per mail was absoluut correct.

19 agosto 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat de inlegzolen hebben geholpen om je nachtelijke krampen te verminderen en dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als je ooit nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van je comfortabele stappen!

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer vriendelijke medewerkster…

Een zeer vriendelijke medewerkster Lynne met contactuele eigenschappen en weet overal veel vanaf.
Ook ben ik heel tevreden over de afhandeling van de medewerkster van het bedrijf Norelie.

20 agosto 2024

Hoi,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat Lynne in staat was om u effectief te helpen en dat u tevreden bent met de service die u van Norelie heeft ontvangen. We streven ernaar om uitstekende ondersteuning te bieden en het is geweldig om te weten dat onze inspanningen worden gewaardeerd.

Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 1 stelle su 5

Ik probeer de zooltjes te retourneren…

Ik probeer de zooltjes te retourneren en heb nu zoveel mails gestuurd en ze komen met allerlei oplossingen dat ik ze toch maar moet houden omdat dat mij moeite scheelt. Zoveel mailtjes heen en weer kost moeite. Ik wil het gewoon retourneren! Zou hier niet bestellen!!!!

12 agosto 2024

Hallo,

Mijn oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je retourzending. Het lijkt erop dat er een misverstand is geweest met betrekking tot onze retourvoorwaarden en ik begrijp hoe frustrerend dit moet zijn.

Wees gerust, we nemen binnenkort contact met je op om een passende oplossing te bieden en ervoor te zorgen dat het retourproces zo soepel mogelijk verloopt. Het is niet onze bedoeling om gedoe te veroorzaken en we zijn vastbesloten om dit probleem voor je op te lossen.

Bedankt voor je geduld en we stellen je begrip op prijs. Als je nog vragen hebt of direct hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Retourneren

Ik wil de zooltjes terug sturen, deze zijn niet naar tevredenheid. Retourneer instructie ontvangen.. ho maar..
meedere keren al gemaild maar krijg info waar ik niet op sta te wachten. Ik wil de zooltjes gewoon retourneren, hoe moeilijk is dit. Het is zeer frustrerend!

8 agosto 2024

Hallo,

Het spijt me echt om te horen over de frustratie die je hebt ervaren met het retourproces. Het is zeker niet onze bedoeling om het retourneren moeilijk voor je te maken.

We bekijken momenteel je zaak en zullen ervoor zorgen dat we je duidelijke en heldere instructies geven voor het retourneren van de inlegzolen. Heb geduld met ons en we nemen binnenkort contact met je op met een passend antwoord.

Bedankt voor je geduld en onze excuses voor het ongemak.

Valutata 1 stelle su 5

wil een zending terugsturen maar krijg…

wil een zending terugsturen maar krijg geen relevante informatie Zit al aan 60% van mijn bedrag dat zij mij willen terugbetalen als ik de zolen behoud maar ik wil geen producten waar ik niets kan mee doen Geef mij correcte info voor mijn retourzending en stort mijn geld terug

1 agosto 2024

Hallo,

Mijn excuses voor de verwarring en het ongemak dat je hebt ondervonden met betrekking tot het retournerings- en terugbetalingsproces. Het is nooit onze bedoeling om verwarring te veroorzaken met onze retourvoorwaarden.

Om dit probleem op te lossen, nemen we direct contact met je op met duidelijke instructies. Wees gerust dat we er alles aan doen om je zorgen weg te nemen en een bevredigende oplossing te bieden.

Bedankt voor je geduld en als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om het ons te laten weten.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service en prima kwaliteit…

Prima service en prima kwaliteit gekochte product (zooltjes).
Snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice.

1 agosto 2024

Hoi,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de inlegzolen, de snelle levering en onze klantenservice. Je feedback betekent veel voor ons.

Als je nog iets nodig hebt of nog vragen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Valutata 4 stelle su 5

goede oplossing

Ik wilde een paar zolen terug sturen. In eerste instantie ging het niet naar tevredenheid maar uiteindelijk alles naar opgelost. Prima afgehandeld.

30 luglio 2024

Hallo,

Het spijt me oprecht om te horen over de frustratie die je hebt ervaren met je recente retourzending. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven en ik bied mijn oprechte excuses aan voor enig ongemak of misverstand met betrekking tot onze retourvoorwaarden.

We willen dit probleem snel oplossen en ervoor zorgen dat je het volledige bedrag terugkrijgt voor het paar zolen dat je wilt retourneren. Verwacht binnenkort een bericht van ons met de details over hoe we te werk gaan om deze situatie recht te zetten.

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we doen er alles aan om dit recht te zetten. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en onze excuses voor het ongemak. We hopen uw vertrouwen in ons bedrijf te herstellen.

Valutata 5 stelle su 5

De klantenservice is écht heel goed

De klantenservice is echt heel goed. Na mijn bestelling van zooltjes toch besloten om voor op maat gemaakte zooltjes te gaan. Ik wilde de bestelling terugsturen en de servicedesk heeft mij enorm goed geholpen en hebben me zelfs nog een cadeautje gestuurd. Top hoe dit bedrijf omgaat met klanten.

24 luglio 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat we je effectief hebben kunnen helpen met je retourzending.

We zijn ook blij dat je het cadeau waardeerde - ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat onze klanten zich gewaardeerd en goed verzorgd voelen.

Als je nog meer vragen of wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Goed bedrijf

Bestel zooltjes voor een ontstoken peesplaat
Krijg je een hele goede uitleg over het product
En product is prachtig en wat ik verwacht
Super bedrijf

Goed mail contact over product en hoe de bestelling word geleverd top
Goede bedrijf met super klanten service
Prachtig product waar ik blij mee ben
Gewoon een goed betrouwbaar bedrijf

22 luglio 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel het product als onze klantenservice. Het is geweldig om te weten dat de inlegzolen aan je verwachtingen hebben voldaan en dat je onze communicatie en levering top vond.

We waarderen je vriendelijke woorden en zijn dankbaar voor je steun. Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vlotte en snelle transactie

Vlotte en snelle transactie! De klantenondersteuning is erg meegaand... Ik vroeg om hulp bij het gebruik van de kniebeschermers en zij gaven stapsgewijze instructies voor het effectief gebruik van het product. Ik kan niets anders zeggen. Bravo!

8 luglio 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u een vlotte en snelle transactie met ons had en dat onze klantenservice u nuttige hulp heeft geboden bij het gebruik van de kniebeschermers. Uw tevredenheid en comfort met onze producten zijn erg belangrijk voor ons.

Als u in de toekomst nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen!

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruikte de comfysole en het helpt…

Ik gebruikte de comfysole en het helpt me echt dagelijks en greeft me het comfort dat ik nodig heb. Ik ga nog een paar kopen :) Bedankt, Norelie

1 luglio 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de ComfySole u het comfort biedt dat u dagelijks nodig hebt. Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met ons product.

Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen of als je vragen hebt over de aankoop van een ander paar, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de norelie sok besteld en tot…

Ik heb de norelie sok besteld en tot nue toe heb ik er goede resultataten mee behaald.Ik zal proberen de sok 3 maanden te gebruiken

2 luglio 2024

Hallo,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat de Norelie-sok goed werkt voor jou. Houd ons op de hoogte van je vooruitgang en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt.

Valutata 1 stelle su 5

Helaas eerst besteld en toen pas…

Helaas eerst besteld en toen pas reviews gelezen, toch hoop gehouden maar vandaag zooltjes ontvangen. En jammer maar de reviews kloppen. 30 euro voor goedkope rommel van hooguit een paar euro. Weggegooid geld 1 ster is nog teveel. Ik hoop dat aankomende eventuele kopers eerst de reviews lezen.
Beslist niet kopen!!!
Inmiddels is het aankoopbedrag teruggestort op mijn rekening. Hopelijk doen ze iets aan de prijs kwaliteit verhouding.

13 luglio 2024

Hoi,

Onze oprechte excuses voor de teleurstelling en het misverstand met betrekking tot uw recente aankoop. We zijn er trots op dat we de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en het spijt ons te horen dat de inlegzolen niet aan uw verwachtingen voldeden.

Bij NORELIE staan ​​we achter de authenticiteit en kwaliteit van onze producten, die in Europa zijn ontworpen om aan onze hoge normen te voldoen. Wij vertrouwen op de expertise, het uitstekende vakmanschap en de toewijding van onze fabriek om een ​​veilige werkomgeving te bieden.

Als u een product heeft ontvangen dat deze kwaliteit niet weerspiegelt, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice. Wij vervangen het product graag voor u. Neem dan contact met ons op via Klantenservice@norelie.nl of via onze telefoonlijn op +31 165 788 101 (Ma-Vr, 09.00-18.00 uur). Wij doen er alles aan om dit probleem voor u op te lossen.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en we stellen uw geduld op prijs terwijl we eraan werken om de zaken recht te zetten.

Valutata 1 stelle su 5

Plastic rommel ding die ik retour wil…

Plastic rommel ding die ik retour wil sturen echter de klanten service stuurt je alleen maar korting op aanvullende rommel.
Ik wil een retour adres

5 luglio 2024

Hoi,

Het spijt me echt voor de verwarring en frustratie die u hebt ervaren met ons retourproces. Het is nooit onze bedoeling om onze klanten problemen te bezorgen bij het retourneren van artikelen. We streven ernaar om oplossingen te bieden om het proces gemakkelijker te maken en retourzendingen te voorkomen vanwege de extra tijd en kosten, zoals de retourkosten die door de koerier in rekening worden gebracht.

Uw feedback is belangrijk voor ons en ik zal ervoor zorgen dat ons relevante team op de hoogte is van uw ervaring.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze actieve communicatiekanalen op Klantenservice@norelie.nl of telefonisch op +31 165 788 101. We zijn er om u te helpen en het retouradres of andere informatie die u nodig heeft te verstrekken.

Nogmaals, mijn excuses voor het ongemak dat u hebt ondervonden en ik waardeer uw begrip.

Valutata 1 stelle su 5

Zit al 7 dagen te wachten op…

Zit al 7 dagen te wachten op uitlevering. Volgens T&T zou de levering ergens geland zijn. levering staat al 5 dagen ergens op een vliegveld. Hoezo Express levering a 4,- extra. Inmiddels product maar in NL besteld (niet uit China) en wordt 1 dag later geleverd, Jippie.
Wat ik al niet begrijp is dat je elke zending per stuk uit China laat overvliegen, hoezo milieu onvriendelijk. Waarom leg je hier geen voorraad aan, immers geen houdbaarheidsdatum.

Jammer weer ingetrapt!

27 giugno 2024

Hoi,

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden bij uw bezorging. Bij NORELIE zijn we trots op de authenticiteit van onze producten. Hoewel onze ontwerpen afkomstig zijn uit Europa, vindt onze productie plaats in samenwerking met een fabriek in Azië om ervoor te zorgen dat aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan.

Wat betreft uw vertraging bij de levering, wij begrijpen uw frustratie. Houd er rekening mee dat onze koerier op werkdagen actief is en dat er vertragingen kunnen optreden als gevolg van hun plannings- en logistieke processen. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak en verzekeren u dat wij deze kwestie zullen onderzoeken om dergelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen.

Neem dan contact op met onze klantenservice via Klantenservice@norelie.nl of +31 165 788 101. Wij zijn iedere weekdag (maandag t/m vrijdag) van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar om u verder te helpen.

Wat een goedkope rotzooi

Wat een goedkope rotzooi. Reclame etc ziet er gelikt uit, maar wat er rechtstreeks vanuit China opgestuurd wordt is waardeloze schuimplastic rotzooi. Toch maar een keer geprobeerd en na 7 dagen laat de bovenlaag al los. Ook geeft het zooltje geen steun. Kan ook niet want slappe hap. Nu de drie setjes de prullenbak in. Laat je niet neppen!

20 giugno 2024

Hoi,

Het spijt ons echt om te horen over uw teleurstellende ervaring met ons product. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om een ​​artikel te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en hebben een streng kwaliteitscontroleteam om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen het beste ontvangen. Het is ontmoedigend om te horen dat dit niet tot uiting kwam in uw recente aankoop. Wij willen dit voor u goed maken.

Wij doen er alles aan om dit probleem naar tevredenheid op te lossen. Neem dan contact op met onze klantenservice via Klantenservice@norelie.nl of bel ons op +31 165 788 101. Ons team is iedere weekdag (ma-vr) bereikbaar van 09.00-18.00 uur en helpt u graag verder met een oplossing.

Wij danken u dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en hopen dat u de kans krijgt om uw vertrouwen in ons bedrijf te herstellen.

Valutata 1 stelle su 5

Ik was in de veronderstelling dat ik…

Ik was in de veronderstelling dat ik bij een Nederlands bedrijf had besteld. Het duurde erg lang voordat ik de bestelling had ontvangen en wat blijkt? Exact hetzelfde als bij Amazon en de Chinese websites voor veel minder. Ik voelde me hier erg naar onder.

De reactie hieronder doet wederom vermoeden dat het toch vanuit een Nederlands bedrijf komt maar het pakketje kwam gewoon uit China ! (Te zien aan de Pakketzegel)

12 giugno 2024

Hoi,

Het spijt me te horen over uw recente ervaring met uw bestelling. Het lijkt erop dat er enige verwarring en teleurstelling was over het product en de levertijd. Ik wil een paar dingen verduidelijken om de situatie op te lossen en voor een beter begrip te zorgen.

De producten die u noemde op Amazon- en Chinese websites zijn inderdaad anders dan de onze. Helaas zijn er veel namaakmerken op de markt, en wij bij NORELIE zijn erg trots op onze authenticiteit en kwaliteit. Onze producten zijn ontworpen in Europa en geproduceerd in samenwerking met een vertrouwde fabriek in Azië. Deze samenwerking zorgt ervoor dat elk artikel aan onze strenge normen voldoet. Wij vertrouwen op de expertise, het uitstekende vakmanschap en de toewijding van de fabriek om een ​​veilige werkomgeving te bieden.

De reden voor de langere levertijd is te wijten aan onze strikte kwaliteitscontroleprocessen. We inspecteren elk product vóór verzending grondig om er zeker van te zijn dat het aan onze hoge normen voldoet. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat deze vertraging voor u heeft veroorzaakt.

Om uw zorgen over de kwaliteit van het product dat u heeft ontvangen weg te nemen, zijn wij graag bereid het probleem te onderzoeken. Uw feedback is belangrijk voor ons en wij zullen er nota van nemen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Laat ons alstublieft meer weten over het kwaliteitsprobleem dat u bent tegengekomen, en wij zullen ons best doen om het voor u op te lossen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Norelie zolen afzetters

Zolen besteld voor in mijn wandelschoenen. Het duurde een tijdje voor deze binnen kwamen en daarom keek ik rond voor een alternatief. Nu had ik dus op AliExpress exact dezelfde zolen gezien en besteld. Deze waren binnen 5 dagen na bestelling binnen. En voor de prijs van nog geen €5,00 incl verzendkosten.
Mensen trap hier niet in dit is oplichting en retourneren kost je net zoveel dat je ze uiteindelijk dan maar houdt.
Mooie reactie norelie. MAAR HET ZIJN PRECIES DEZELFDE

22 maggio 2024

Hoi,

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden met de levertijd van onze producten. Wij begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral als u graag uw nieuwe zolen wilt ontvangen.

Bij NORELIE zijn we enorm trots op de authenticiteit en kwaliteit van onze producten. Elk item is zorgvuldig ontworpen in Europa en geproduceerd in samenwerking met een gerenommeerde fabriek in Azië. Dit partnerschap zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan strenge normen op het gebied van vakmanschap, veiligheid en kwaliteit. Onze fabriek streeft ernaar uitstekende arbeidsomstandigheden te handhaven en producten te leveren die onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen.

Hoewel je vergelijkbare producten kunt vinden op platforms als AliExpress, is het belangrijk op te merken dat dit vaak namaakmerken zijn die niet voldoen aan dezelfde strenge normen die wij hanteren. Onze producten worden geleverd met licenties en certificeringen, waardoor de kwaliteit en authenticiteit ervan wordt gegarandeerd voordat ze op de markt komen.

Wij betreuren het eventuele ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt en stellen uw begrip op prijs. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più