Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Leggi di più
Brukerstøtte/teknisk platform er fortsatt veldig svak. Registrerte feil på et selskap som har skiftet navn og noe har gått galt på Nordnet. Jeg kan ikke lengre kjøpe eller selge min post in dette sels... Leggi di più
Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør d... Leggi di più
Appen her helt fantastisk, oversiktelig og enkel å bruke. Det har også den siste tiden komme mange verktøy og funksjoner som hjelper en investor å innhente relevante informasjon om sine investeringer.... Leggi di più
- Servizio di investimenti
- Servizi finanziari alternativi
- Banca
- Broker finanziario
- Consulente finanziario
- Servizi finanziari non bancari
Litt morsommere sparing i aksjer og fond.
Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norvegia
- nordnet.no
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Var Netfondskunde
Var Netfondskunde, en av de som ble tvunget over. Fikk beskjed om at alt ville være minst like bra i fremtiden.. Savner det fantastiske teknisk analyse verktøyet jeg hadde. Har flere ganger kontaktet dere angående dette. Får stort sett ikke svar engang.. Plattformen er også rotete, uoversiktlig og unødvendig komplisert å bruke. Ikke imponert i det hele tatt.

Nordnet kan anbefales
Nordnet er profesjonelle, de forbedrer seg stadig og er opptatt av fornøyde kunder.
Jeg kan trygt anbefale Nordnet.

Deres slagord passer perfekt
Deres slagord passer perfekt til hva appen brukes til og gjør en mann nesten avhengig

Liker plattformen
Liker plattformen. Litt skeptisk til stjernene dere bruker i bedømmelse av investeringene en person har gjort.

Dårlig kundeservice
Jeg opplevde at en overføring fra bank via trustly feilet, og pengene ble trukket fra min konto, men kom ikke inn hos nordnet. Trustly svarte raskt at de var gått videre fra dem til nordnet, men nordnet gjør ingenting for å rette opp i feilet, og det har gått nesten to uker nå.
Oppdatering 03.06.2026: det viser seg at det er Trustley som har rotet bort pengene pga en teknisk feil. Det er visst ingen avstemming mellom Trustly og Nordnet som fanger opp dette, det er jo både bekymringsfullt og uprofesjonelt. Jeg har ennå ikke fått pengene mine tilbake. Bare en heads up til alle som vurderer å bruke Trustly.

Risposta di Nordnet
Fornøyd kunde av Nordnet i mange år
Vært kunde av Nordnet i mange år. Veldig bra app, stor handelsplattform, billigere enn konkurrentene. Eneste negative er at kundeservice noen ganger har brukt svært lang tid på å svare på henvendelser. Men alt i alt, veldig fornøyd.

Nordnet er kvalitet
Nordnet har utviklet seg veldig mye fra 2016, da jeg ble kjent med plattformen. Masse handle muligheter, informative blogg innlegg. I startårene hørte jeg mye på pengepodden, det har jeg ikke hørt på de siste årene. Har ingenting med kvalitet å gjøre, heller mer at jeg har andre kanaler som opptar min tid. Aller mest liker jeg nyhetene som Nordnet henter fra diverse kanaler. Har også stor nytte av teknisk analyse gjennom Nordnets verktøy, og ikke minst multipler.

Investering
Kjøp og salg, Nordnet holder styr på økonomien rundt 👍. Fin oversikt i appen over aksjer og fond. Flere kurs og temapod som omhandler relevante temaer.

Risposta di Nordnet
Nordnet er nok i førersete på…
Nordnet er nok i førersete på funksjonalitet og GUI. Men er det 1 ting som irriterer fryktelig så er det å måtte logge inn hele tiden. Jeg følger med en del hver dag og at jeg logger inn tosifra antall ganger hver dag tror jeg er tilfellet. Det burde absolutt vært gjort noe med

Risposta di Nordnet
Enkel og bra hjemmeside og app med…
Enkel og bra hjemmeside og app med mange funksjoner.
Podcastene er veldig interessante.
Rett og slett en flott og lærerikt konsept Nordnet har😎

Risposta di Nordnet
Oversiktlig og informativ plattform, med nedetid
Oversiktlig og informativ plattform, som dessverre altfor ofte faller ut med feil/nedetid der en ikke kan handle da grafer og tall forsvinner i mange minutter. Synd, da jeg ellers er svært fornøyd.

Risposta di Nordnet
Bra app men masse kjekke funksjoner
Bra app men masse kjekke funksjoner. Lett og oversiktlig, eklelt å legge inn kjøp og salgsordre, stoploss etc. Negativt, app kan kræsje ved store markedsbevegelser.

Risposta di Nordnet
Virker trygt og det går kjapt å…
Virker trygt og det går kjapt å overføre penger

Risposta di Nordnet
Jeg er velldig oppttatt i min hverdag…
Jeg er velldig oppttatt i min hverdag og reker ikke å følge med alt som skjer på børs, men med Nordnett er velldig enkelt og klar og ikke minst tryg.

Risposta di Nordnet
Kontinuerlig utbedring av løsninger i…
Kontinuerlig utbedring av løsninger i appen, tar tilbakemeldinger fra brukere, relevante lister.

Risposta di Nordnet
Veldig rask og god hjelp over telefon
Veldig rask og god hjelp over telefon, da jeg stod helt fast i et problem i appen. Det var brukerfeil og ikke appen så nå går det så mye bedre neste gang