Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Leggi di più

Brukerstøtte/teknisk platform er fortsatt veldig svak. Registrerte feil på et selskap som har skiftet navn og noe har gått galt på Nordnet. Jeg kan ikke lengre kjøpe eller selge min post in dette sels... Leggi di più

Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør d... Leggi di più

Appen her helt fantastisk, oversiktelig og enkel å bruke. Det har også den siste tiden komme mange verktøy og funksjoner som hjelper en investor å innhente relevante informasjon om sine investeringer.... Leggi di più

• Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norvegia

• nordnet.no

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,2

Tutte le recensioni

189 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Var Netfondskunde

Var Netfondskunde, en av de som ble tvunget over. Fikk beskjed om at alt ville være minst like bra i fremtiden.. Savner det fantastiske teknisk analyse verktøyet jeg hadde. Har flere ganger kontaktet dere angående dette. Får stort sett ikke svar engang.. Plattformen er også rotete, uoversiktlig og unødvendig komplisert å bruke. Ikke imponert i det hele tatt.

26 maggio 2026

Hei,

Det er synd at overgangen fra Netfonds ikke har svart til forventningene dine, og vi beklager at du har opplevd manglende svar fra oss når du har tatt kontakt.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på hvorfor du ikke har fått svar på meldingene dine, og samtidig lytte til hva du savner aller mest i plattformen vår, slik at vi kan ta det med som konkrete innspill til produktavdelingen.

Gjerne send oss en melding når du er innlogget, eller ring oss, slik at vi kan ta tak i saken din. Gjerne nevn at du er henvist videre fra Trustpilot.

Ha en fin dag videre!

Nordnet kan anbefales

Nordnet er profesjonelle, de forbedrer seg stadig og er opptatt av fornøyde kunder.
Jeg kan trygt anbefale Nordnet.

Hei,

Tusen takk for den flotte anbefalingen og for fem stjerner! ⭐
Vi ønsker hele tiden å strekke oss litt lenger for å gi dere en best mulig opplevelse, så denne tilbakemeldingen gir oss masse energi til å fortsette det arbeidet.

Ha en flott dag videre!

Deres slagord passer perfekt

Deres slagord passer perfekt til hva appen brukes til og gjør en mann nesten avhengig

Hei,

Takk fro din tilbakemelding!
Det er gøy å høre at konseptet og appen vår treffer så godt i hverdagen din. ⭐

Ha en fortsatt fin dag!

Liker plattformen

Liker plattformen. Litt skeptisk til stjernene dere bruker i bedømmelse av investeringene en person har gjort.

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Rangeringene tar for seg i hovedsak avkastning over tid, men de forteller selvfølgelig ikke hele sannheten om en persons strategi eller fremtidige potensial.Det er absolutt ikke noe man bør basere egne investeringsvalg på, men heller se på som en morsom funksjon for å sammenligne seg litt med andre.

Takk igjen for at du deler tankene dine, og ha en riktig fin dag videre! 😊

Dårlig kundeservice

Jeg opplevde at en overføring fra bank via trustly feilet, og pengene ble trukket fra min konto, men kom ikke inn hos nordnet. Trustly svarte raskt at de var gått videre fra dem til nordnet, men nordnet gjør ingenting for å rette opp i feilet, og det har gått nesten to uker nå.

Oppdatering 03.06.2026: det viser seg at det er Trustley som har rotet bort pengene pga en teknisk feil. Det er visst ingen avstemming mellom Trustly og Nordnet som fanger opp dette, det er jo både bekymringsfullt og uprofesjonelt. Jeg har ennå ikke fått pengene mine tilbake. Bare en heads up til alle som vurderer å bruke Trustly.

15 maggio 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding og beklager for ventetiden.

Når en transaksjon stopper opp mellom systemene, krever det ofte en manuell sporing. Vi skal selvfølgelig følge opp dette.

Vi kan dessverre ikke håndtere kontospesifikke henvendelser gjennom Trustpilot, derfor ber vi deg om å kontakte oss gjennom meldingstjenesten eller på telefon 23 33 30 23. Gjerne nevn at du er henvist fra Trustpilot anmeldelsen.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Fornøyd kunde av Nordnet i mange år

Vært kunde av Nordnet i mange år. Veldig bra app, stor handelsplattform, billigere enn konkurrentene. Eneste negative er at kundeservice noen ganger har brukt svært lang tid på å svare på henvendelser. Men alt i alt, veldig fornøyd.

24 maggio 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding og at du har vært med oss i flere år!

Det er godt å høre at du trives med løsningene våre og opplever at du får god verdi for pengene hos oss.

Samtidig er det veldig nyttig at du opplyser om opplevelsen din med supporten vår. Det skal selvfølgelig ikke drøye for lenge når du tar kontakt. Vi ønsker å være raskt på ballen, og vi jobber kontinuerlig med å øke kapasiteten slik at hjelpen er på plass akkurat når du trenger den.

Takk for din tilbakemelding og vi ønsker deg en flott dag videre!😊

Nordnet er kvalitet

Nordnet har utviklet seg veldig mye fra 2016, da jeg ble kjent med plattformen. Masse handle muligheter, informative blogg innlegg. I startårene hørte jeg mye på pengepodden, det har jeg ikke hørt på de siste årene. Har ingenting med kvalitet å gjøre, heller mer at jeg har andre kanaler som opptar min tid. Aller mest liker jeg nyhetene som Nordnet henter fra diverse kanaler. Har også stor nytte av teknisk analyse gjennom Nordnets verktøy, og ikke minst multipler.

23 maggio 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding - og ikke minst for at du har vært med oss i så lang tid!

Det at du trekker frem nyhetsstrømmen vår og analysefunksjonene som nyttige verktøy i investeringshverdagen din, tar vi som et stort kompliment. Vi prøver hele tiden å samle det viktigste på ett sted, slik at det skal bli enklere å ta gode valg.

Tusen takk for tilliten gjennom alle disse årene og vi ønsker deg en flott dag videre!

Investering

Kjøp og salg, Nordnet holder styr på økonomien rundt 👍. Fin oversikt i appen over aksjer og fond. Flere kurs og temapod som omhandler relevante temaer.

22 maggio 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er utrolig gøy å høre at du opplever plattformen vår som en god støttespiller i hverdagsøkonomien din.

Ekstra stas er det også at du trekker frem kursene og podkastene våre. Vi brenner for å gjøre kunnskap om markedet tilgjengelig for alle, så det er kjempefint å vite at du har nytte av innholdet vi lager.

Lykke til videre med investeringene dine! 🚀

Nordnet er nok i førersete på…

Nordnet er nok i førersete på funksjonalitet og GUI. Men er det 1 ting som irriterer fryktelig så er det å måtte logge inn hele tiden. Jeg følger med en del hver dag og at jeg logger inn tosifra antall ganger hver dag tror jeg er tilfellet. Det burde absolutt vært gjort noe med

22 maggio 2026

Hei,

Takk for skryten av plattformen og designet vårt!

Vi forstår at det kan oppleves unødvendig med hyppige avbrudd, men disse strenge innstillingene skyldes sikkerhet og personvern. Vi er pålagt å beskytte kontoen din mot at uvedkommende får tilgang om en enhet blir liggende åpen.

Vi tar selvfølgelig innspillet ditt videre om vi kan få til en bedre balanse mellom trygghet og brukervennlighet til vårt utviklerteam.

Takk for at du hjelper oss med å bli bedre, og ha en fin dag videre! 😊

Enkel og bra hjemmeside og app med…

Enkel og bra hjemmeside og app med mange funksjoner.
Podcastene er veldig interessante.
Rett og slett en flott og lærerikt konsept Nordnet har😎

21 maggio 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Det er godt å lese at du er fornøyd med plattformen vår og at du har nytte av det faglige innholdet vi ruller ut. Vi skal gjøre vårt ytterste for å fortsette å levere engasjerende innhold!

Ha en flott dag videre🚀

Enkelt, trygt og billig

Enkelt, trygt og billig

Hei,

Takk for din tilbakemelding og fulle fem stjerner!

Lykke til med investeringene dine fremover, og ha en flott dag videre 👍

Oversiktlig og informativ plattform, med nedetid

Oversiktlig og informativ plattform, som dessverre altfor ofte faller ut med feil/nedetid der en ikke kan handle da grafer og tall forsvinner i mange minutter. Synd, da jeg ellers er svært fornøyd.

Hei,

Takk for at du deler din erfaring med oss.

Det er hyggelig at du er overordnet fornøyd, samtidig er det beklagelig å lese at du opplever tekniske utfordringer med vår plattform. Vi tar til oss kritikken og dette er et stort fokuspunkt hos vårt utviklingsteam. Innspillet ditt er et viktig bidrag i dette arbeidet.

Vi håper at de løpende stabilitetsforbedringene våre vil gi deg en mer pålitelig opplevelse fremover, slik at vi kan gjøre oss fortjent til de siste stjernene dine.

Ha en fin dag videre! 😊

Enkelt og oversiktlig

Lett å bruke og oversiktlig

Hei,

Takk for din tilbakemelding og fulle fem stjerner!

Ha en fortsatt fin dag, og lykke til med handelen🚀

Bra app men masse kjekke funksjoner

Bra app men masse kjekke funksjoner. Lett og oversiktlig, eklelt å legge inn kjøp og salgsordre, stoploss etc. Negativt, app kan kræsje ved store markedsbevegelser.

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Det er hyggelig å høre at du har nytte av verktøyene våre, og at du opplever selve ordreleggingen som smidig.

Samtidig tar vi det du nevner om oppheng i appen ved store markedsbevegelser på alvor. Det er når det koker på børsen at man er mest avhengig av at systemene. Utviklerne våre har stort fokus på ytelse og kapasitet under slike trafikktopper, og vi jobber kontinuerlig med tekniske optimaliseringer for å forhindre at appen blir ustabil. Innspillet ditt er et viktig bidrag i dette arbeidet, og vi håper å levere en enda mer solid opplevelse fremover.

Ha en riktig fin dag videre! 😊

Jeg er velldig oppttatt i min hverdag…

Jeg er velldig oppttatt i min hverdag og reker ikke å følge med alt som skjer på børs, men med Nordnett er velldig enkelt og klar og ikke minst tryg.

Hei,

Takk for din tilbakemelding! I en travel hverdag har vi lyst å være en ukomplisert og oversiktlig plattform hvor du enkelt kan ta vare på sparingen din. Det er veldig hyggelig å høre at løsningene våre gir deg den roen og tryggheten du trenger.

Ha en super uke videre! 🚀

Kontinuerlig utbedring av løsninger i…

Kontinuerlig utbedring av løsninger i appen, tar tilbakemeldinger fra brukere, relevante lister.

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding og fulle fem stjerner!

Det er hyggelig at du legger merke til arbeidet som legges ned i å finjustere appen. Vi lover å holde farten oppe fremover også.

Ha en riktig god dag videre! 👍

Veldig rask og god hjelp over telefon

Veldig rask og god hjelp over telefon, da jeg stod helt fast i et problem i appen. Det var brukerfeil og ikke appen så nå går det så mye bedre neste gang

18 maggio 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Det er fort gjort å gå seg litt vill på mobilen innimellom, og da er det akkurat det gjengen på kundeservice er der for. Det viktigste for oss er at du kom deg kjapt videre og føler deg trygg på løsningen til neste gang.

Lykke til med handelen videre! 😊