Helt fantastisk flyttefirma. Søde unge mænd der bare er hjælpsomme, imødekommende, forstående og respektfulde omkring ens inventar. De er pålidelige og dygtige. Jeg vil til en hver tid anbefale dette... Leggi di più
Nordjysk flytteservice yder en rigtig god service. De friske unge mænd yder virkelig en fantastisk service. De var ikke bange for at tage fat og tog sig godt af mine ting. De bedste anbefalinger herf... Leggi di più
Flott flyttehjelp. Skulle flytte fra hus til leilighed, der blev 5 uger i ferielejlighed mellem hus og ny leijlighet.Alt mit indbo måtte i depo, her fik jeg lidt problemer , men Nordjysk Flytteserv... Leggi di più
Jeg fik et godt tilbud, og på flyttedagen ankom 2 høflige og flittige flyttemænd. De dannede sig hurtigt et samlet overblik, og fik med omhu alt flyttet ned fra 3. Sal… uden elevator! Ved ankomst t... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Uanset om din virksomhed skal flytte til ny adresse, med mere plads og højere til loftet, om lageret skal ryddes op og flyttes i nyt, eller om du skal flytte fra lejlighed til hus, kan vi hos Nordjysk Flytteservice klare alle opgaver både store som små. ------------------------------------------------------------- En aftale er en aftale. Derfor har vi altid fokus på at sikre, at vores tilbud stemmer overens ift. den beskrevne flytteopgave. Vi ved af erfaring, at faste aftaler er en af de vigtigste faktorer i flytte- og servicebranchen. Disse aftaler vil vi altid overholde og vi vil gerne have at kunden gør det samme.
Lindegården 36, 9400, Nørresundby, Danimarca
- Kontakt@nordjyskflytteservice.dk
- nordjyskflytteservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super god oplevelse
Super god oplevelse. 3 unge mænd der mødte til tiden i 2 biler. 100% styr på det. Bedste anbefaling herfra.
Punktlig, pligtopfyldende og høflige
Jeg vil helt klart anbefale folk, at benytte sig af Nordjysk Flytteservice. Punktlige og kompetente medarbejder, som tager deres opgaver yderst seriøst, samt sikre sig at alle ting er pakket forsvarligt i flyttebilen. De er smilende og glade, og inden de kører efter afsluttet arbejde husker de, at spørge om alt er i orden og om der skulle mangle noget.
KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
Professionel, punktlig, høflig flyttefolk, bedste flytning vi har haft
Vi stod og skulle vælge imellem flere firmaer, men valgte så at gå med Nordjysk flytteservice. Aftalen var kl 08:00 idag
(25-01-2022), præcis kl 07:58 ruller bilen ind af vores vej og folkene var virkelig høflig og klar. Hele flytningen forgik i meget hurtig ro og total orden. Simon tog lederrollen som en rigtig god planlægger og de rigtig gode folk han havde med gjorde arbejde virkelig perfekt. Et godt råd til andre folk som skal flytte, FØLG DE 10 FLYTTERÅD NORDJYSK FLYTTESERVICE SENDER TIL JER PR MAIL, Det hjælper jeres flytning gevaldig. Alt ros til nordjysk flytteservice og tusind tak til Simon og hele holdet som hjalp med at flytte os 😊😊👍🏼
Varmeste hilsner
Valentin fra Piralux Auto
Højt serviceniveau
Højt serviceniveau, fantastiske dygtige flyttefolk, til tiden, dygtige, arbejdsomme , godt humør
Vi har brugt andre flyttefirmaer men for eftertiden bliver det Nordjysk flytteservice.
Vi havde Nordjysk Flytteservice v
Vi havde Nordjysk Flytteservice v. Jonas Grønning til at flytte for os. Vi havde aftalt kl. 10.00 lørdag formiddag, og på klokkeslættet rullede et par flinke og rare unge mennesker op i indkørslen.
De næste par timer fik vi flyttet et helt parcelhus (uden en skramme), og alt sat ind på plads i vores nye bolig.
Vi kan derfor give Nordjysk Flytteservice de allerbedste anbefalinger, meget friske, servicemindede og professionelle folk.
Hilsen Trine og Lars Jørgensen, Hjørring
Det bedste flytte firma i Nordjylland!
Jeg skulle flytte fra en lejlighed i Aalborg til en midlertidig bolig, hvor resten skulle opbevares i Boxit. Jonas svarede mig ret hurtigt tilbage med et super tilbud, og gav mig også chancen for at svare tilbage ret sent, da vi var midt i juletiden. Der kom 2 flyttemænd som aftalt. Det gik simpelhen bare så godt, de pakkede bilen så flot og professionelt. Alt gik stressfrit og nemt.
Jeg vil til hver en tid booke Nordjysk flytteservice, når jeg får brug for dem. De har mine bedste anbefalinger herfra.
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales, ingen problemer, tingene blev læsset, og afleveret, sat på plads det nye sted, af flinke unge søde fyre. Tusind tak.
Flytning fra Frederikshavn til Hammerum.
Mvh. Susan og Børge
Alt var perfekt
Alt var perfekt. Super flinke, hurtige og hjalp også med at flytte ting rundt i huset. Særdeles fornuftige priser på pakker.
Fantastisk arbejde!!
3 kvikke og stærke unge mænd som fik flyttet tunge ting, og var meget effektive. De klarede det hele på kortere tid end forventet. De var rigtig søde, og generelt en rigtig god oplevelse.
Kunne ikke have valgt bedre
Min kæreste og jeg stod og skulle flytte, vi var meget i tvivl om det var noget vi skulle klare selv.
Min kæreste vandt og det blev et flyttefirma, jeg fik lov til at vælge det firma der skulle bruges.
Dette har vi ikke et sekund fortrudt, der kom 2 meget kompetente flyttemænd, i løbet af en time, havde de flyttede alle vores ting ud i flyttebilen, og var på vej til vores nye hjem, hvor min kæreste ventede.
Her gik det hurtigt, med at få tingende ud af flyttebilen, sat tingende der hvor vi ønskede det.
Da det havde taget hårdt på min kæreste og jeg, at gøre klar til flytningen, spurgte min kæreste om flyttemændene ikke ville hjælpe hende med at få vores meget tunge madras på plads i sengen :-)
Dette var ikke noget problem, de ville hjælpe når flyttebilen var tom, det er de bedste penge vi har givet ud.
PS: Der vil altid være slik og sodavand, i ved hvor vi bor
Flytning i sne og sjap
Nordjysk Flytteservice flyttede for os fredag d 3 dec. Midt i sne og glat føre. Men de gjorde det formidabelt og flot. De ankom kl 10:30. Kl. 11:30 var den første flyttebil fyldt op.
Ejeren var den eneste, der så vores flyttebehov og tilbød til en skarp pris 2 flyttebiler, 3 flyttemænd, forsikring, diesel. De satte vores møbler på plads. Vores flyttekasser blev sat i de rum, hvor de skulle være. De havde masser af tæpper med, De forede bilen med flyttetæpper så vores møbler ikke blev beskidte. De var super effektive de 3 flyttemænd og ualmindelige søde og rare. Ikke en eneste ting gik i stykker. Vi vil klart anbefale Nordjysk Flytteservice
Nordjysk flytteservice
Jeg kan varmt anbefale Nordjysk flytteservice. Under vanskelige forhold flyttede de for mig på nogle få timer. Flyttemændene var venlige og arbejdede hurtigt
God og præcis kommunikation…
God og præcis kommunikation over mail med leder af virksomheden i forbindelse med aftale og afslutning af min flytning. Og en rigtig god og tryg oplevelse ved selve flytningen udført af 2 ung gutter, som arbejdede flittigt, venligt, friske og med godt humør samt overblik, ro og omhyggelighed. Vil rigtig gerne anbefale disse flyttefolk til andre.
Fantastisk service
Rigtig god service og ikke mindst en god kommunikation i forbindelse med tilbuds givning og general aftale. Kan varmt anbefale dem.
Super service
Super service - punktlige, søde, professionelle og imødekommende! Dem vil jeg bruge igen til næste flytning!
Hurtig, god og effektiv flytning
Hurtig, god og effektiv flytning af et par friske og rare gutter - alt gik perfekt. De sørgede også for, at elevatoren hurtigt blev fikset, så de tunge ting nemmere kun komme op i lejligheden. Jeg kan varmt anbefale dem - super service fra 1. opkald til overstået flytning.
Hurtig og effektiv flytning af et par…
Hurtig og effektiv flytning af et par friske og rare gutter - alt perfekt. De kravlede rundt på gulvet for at hjælpe med stikkene til et hæve-/sænkebord - kan varmt anbefale dem - super service fra 1.opkald til overstået flytning.
Virkelig god service
Virkelig god service, altid smilende og imødekommende. Hurtige svarstider og hurtigt udførende af flytt og aflevering/hentning af flyttekasser! Vi vil gerne anbefale dem og
vi vil selvfølgelig bruge Nordjysk Flytteservice, når vi eller vores børn flytter næste gang!
Hurtig og effektiv flytning
Hurtig og effektiv flytning. Vi havde bestilt en 4 timers flytning og vi to flyttemænd. De flyttede alle vores store møbler som planlagt og nåede også en masse andre ting, som vi ikke havde regnet med, alt på 3,5 time. Alt i alt kan de varmt anbefales.