Helt fantastisk flyttefirma. Søde unge mænd der bare er hjælpsomme, imødekommende, forstående og respektfulde omkring ens inventar. De er pålidelige og dygtige. Jeg vil til en hver tid anbefale dette... Leggi di più
Nordjysk flytteservice yder en rigtig god service. De friske unge mænd yder virkelig en fantastisk service. De var ikke bange for at tage fat og tog sig godt af mine ting. De bedste anbefalinger herf... Leggi di più
Flott flyttehjelp. Skulle flytte fra hus til leilighed, der blev 5 uger i ferielejlighed mellem hus og ny leijlighet.Alt mit indbo måtte i depo, her fik jeg lidt problemer , men Nordjysk Flytteserv... Leggi di più
Jeg fik et godt tilbud, og på flyttedagen ankom 2 høflige og flittige flyttemænd. De dannede sig hurtigt et samlet overblik, og fik med omhu alt flyttet ned fra 3. Sal… uden elevator! Ved ankomst t... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Uanset om din virksomhed skal flytte til ny adresse, med mere plads og højere til loftet, om lageret skal ryddes op og flyttes i nyt, eller om du skal flytte fra lejlighed til hus, kan vi hos Nordjysk Flytteservice klare alle opgaver både store som små. ------------------------------------------------------------- En aftale er en aftale. Derfor har vi altid fokus på at sikre, at vores tilbud stemmer overens ift. den beskrevne flytteopgave. Vi ved af erfaring, at faste aftaler er en af de vigtigste faktorer i flytte- og servicebranchen. Disse aftaler vil vi altid overholde og vi vil gerne have at kunden gør det samme.
Lindegården 36, 9400, Nørresundby, Danimarca
- Kontakt@nordjyskflytteservice.dk
- nordjyskflytteservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Verdensklasse og hurtig flytning af to…
Verdensklasse, hurtig og professionel håndtering af møbler osv. af to hårdt arbejdende gutter der klarede vores flytning. Absolut ingenting at komme efter. Kan VARMT anbefales.
Jeg kan kun varmt anbefale Nordjysk…
Jeg kan kun varmt anbefale Nordjysk Flytteservice ! Jonas har fra første opkald været super serviceminded venlig og humøret er højt, min flytning fra midtbyen Aalborg til øgaden gik fuldstændig fint! De flyttede en 121 kvm lejlighed plus kælder ! Søde og dygtige flyttemænd som var super hurtige, især i denne varme var der smil på læben og tid til at høre på mit snakkeri 😂
Tak for nu til jer ! Og skulle jeg en dag flytte igen ved jeg hvem jeg skal ringe til ! 🤗
De to flyttefolk var venlige og…
De to flyttefolk var venlige og imødekommende og lette at snakke med og virkede meget professionelle i pakningen af flyttebilen (som var helt proppet). Vi følte at vores møbler var i trygge hænder under hele flytningen.
Vi er utroligt godt tilfredse med den…
Vi er utroligt godt tilfredse med den løsning vi fik hos Nordjysk Flytteservice. Vi flyttede to lejligheder sammen på ny adresse og alt gik som det skulle. Imødekommende, punktlige og hurtige til at følge op på henvendelser. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Jonas og co.
Stor fornøjelse at flytte med Nordjysk…
Stor fornøjelse at flytte med Nordjysk Flytteservice fra Risskov til Thy. Fremragende kommunikation med Jonas fra første opkald. Følte os trygge hele vejen. Hurtig, venlig og kompetent service fra Mathias og kollega på dagen. De passede godt på alle vores ting og var meget respektfulde. En virkelig god oplevelse. Vil klart benytte dem igen og anbefale til andre.
Hurtige, rolige, flexible og venlige flytte mænd!
2 stærke, friske fyrer gjorde min mors flytning yderst behagelig. Meget hjælpsomme med diverse afmontering opgaver, fuld fart og alligevel så rolige, at ingen blev stresset. Alt blev pakket godt ind og passet på. Ikke en skramme at se. Mine bedste anbefalinger til Nordjysk Flytteservice!
Anbefales på både pris, kontakt og udført opgave
God, hurtig og imødekomne mail kontakt inden flytningen. Jeg er super tilfreds med den udførte opgave fra 2 sal til stue lejlighed, det var 2 " friske unge" gutter som havde opgaven. De fik min STORE dobbeltseng ramme flyttet uden, at demontere den.. blev sgu imponeret :)
Anbefales på både pris, kontakt og udført opgave
De bedste anbefalinger til Jonas og…
De bedste anbefalinger til Jonas og hans team.
Med kort varsel fik vi aftalt flytning og der blev hurtigt leveret 30 flyttekasser. På dagen kom to hjælpsomme, dygtige mænd, der roligt og professionelt flyttede fra 2. sal til et rækkehus. Alt var klaret på knap 5 timer og ikke en ridse eller en ødelagt genstand er fundet. Yderligere har jeg fået en hel måned til at pakke ud og komme på plads inden Jonas igen har hentet flyttekasserne.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Nordjysk Flytteservice og vil til enhver tid benytte mig af dem igen.
Nordjysk Flytteservice når flytning skal være den bedste
Når man bruger Nordjysk Flytteservice er man i gode hænder. Fantastiske flinke og arbejdsomme unge mennesker, der leverer varen med et smil. Og så til en særdeles god pris. Kan kun anbefales.
Fantastisk flytning
Fantastisk flytning. Super søde/stærke unge mennesker, der tager alt med et smil. De kom til tiden, var hurtige til at danne et overblik og så igang med flytningen. Jeg kan varmt anbefale dem.
Kanon god oplevelse
Jeg bad flere forskellige firmaer om tilbud, og de var de eneste der svarede tilbage med et tilbud.
Dernæst var kommunikationen helt i orden.
Selve flytningen var også god, og gik rigtig godt. De var hurtige og effektive og var alle pengene værd.
Jeg kan kun anbefale dem på det kraftigste
Tusind tak for en rigtig god oplevelse…
Tusind tak for en rigtig god oplevelse og service. De kan stærkt anbefales!
Søde og effektive flyttemænd! :)
Søde og effektive flyttemænd! Det tog kun knap 3 timer og flytte 120 kvadratmeter lejlighed til rækkehus. Jeg gider aldrig selv stå med det :-)
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt, og ikke mindst en fin pris.
Superhurtig flytning til god pris😉
Superhurtig flytning til god pris😉
Godt team, som var gode til Tetris i flyttebilen - dog anbefales det at tjekke alle møbler for ridser osv, når alt er flyttet ind på ny adresse.
Yderst troværdig flyttevirksomhed
Ejeren Jonas responderede hurtigt på min henvendelse og afgav et konkurrencedygtigt tilbud. Hans crew Mathias og Jan er begge fabelagtige til at kommunkere og samarbejde omkring det praktiske. Det skaber tryghed og effektivitet. Og mage til sympatiske unge mennesker skal der ledes længe efter. Alt i alt en sublim oplevelse af hele flytteprocessen. Jeg kan varmt anbefale Nordjysk Flytteservice.
Rigtig god service
Rigtig god service. Hjælpsomme og meget påpasselige. Helt klar en anbefaling herfra.
Rigtig god service
Rigtig god service. Ingen problemer med at få det hele flyttet, og alt ankom uden skade.
Totalt god flytteoplevelse
Har fået flyttet ca 200 kvm hus til vores fulde tilfredshed. Ankom præcis til aftalt tid. Alt flyttet omhyggeligt, ingen skader. Tid til at få dirigeret tingene til rette sted, og fortrød vi en kasse eller ting blev den bare flyttet igen. Vi anbefaler helt sikkert Nordjysk Flytteservice til alle.
Jeg har simpelt hen haft den bedste flytte oplevelse …
Jeg har simpelt hen haft den bedste flytte oplevelse. Kun fordi jeg valgte at bruge jer. Selvom jeg bookede jer få dage før var jeg helt tryg ved at booke jer i havde styr på det hele og svarede på alle spørgsmål. Mathias der stod for flytningen med en anden gut. Han klarede det bare så godt. Stort ros til begge men specielt Mathias han havde sgu bare styr på det hele. Vupti og vupti så havde i tingene pakket og kørt afsted. Tusind tak for jeres gode service og stort ros til jeres personale.