Jeg bestilte en nissemand, der kunne kravle op og ned ad en stige, Stigen var ca 3meter. I stedet modtog jeg en nissemand med en stige på 40 cm. Nissen kan bestemt ikke klatre. Jeg klager til Nordis... Leggi di più
Det er virkelig med blødende hjerte at jeg må give NordiskLiv 1 stjerne. Jeg har modtaget 1 stk. AutoWarm, som absolut ingen virkning har. Jeg reklamerede og fik som mange andre tilbudt 20% refusi... Leggi di più
Ved ikke lige hvad med dette firma 16 juni bestilt powerflex modstands træner 17 juni penge trukket 30 juni stadig ikke modtaget pakke Kan se den nu er i København og har haft afrejse fra Kin... Leggi di più
Nordisk liv .dk har købt to st guld ure er aldrig kommet men pengene kande de godt finde ud at hæve handel ikke her Peter Bønnelykke en gang rod har jeg aldrig oplevet glemte at skrive er meget frustr... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Modtog aldrig min ordre og intet svar fra kundeservice.
Jeg bestilte mine varer den 5 juli, og modtog en bekræftelse på ordre med det samme og 2 dage senere en mail med at ordre er afsendt. Det er så her at det går galt , for intet sporings nr på trods af at dette står i afsendelse mail. Min ordre er stadig ikke ankommet her d 21/7 og får intet svar på mine mails. Lad vær med at bruge denne side du modtager aldrig dine ordre og jeg har annulleret min ordre men har stadig ikke fået mine penge retur.
Pas på svindlere!
Aldrig modtaget bestilte vare. Naturligvis er alt dette svig, og selskabet Nordiskliv.dk er kriminelle.Fare! Ikke bestille!
The shipping process is very slow and…
The shipping process is very slow and my order has not arrived after two weeks. I also didn’t know that it’s coming from china and I’m now concerned about the quality.
Snyd
Har skrevet mail - uden at modtage svar. Min ordre er aldrig dukket op.
Det er snyd og fup :-(
Bestil ikke fra denne "Nordiskliv"
Ved ikke lige hvad med dette firma
Ved ikke lige hvad med dette firma
16 juni bestilt powerflex modstands træner
17 juni penge trukket
30 juni stadig ikke modtaget pakke
Kan se den nu er i København og har haft afrejse fra Kina
Ihvertfald lang leveringstid
Fik min levering 2 juni og materialet var iorden
Vh
Fup side
Fup side. Har bestilt vare for længe siden som endnu ikke er leveret. Køb ikke herfra
Bestilte en julegave d 10/12-24 pakken…
Bestilte en julegave d 10/12-24 pakken er ikke modtaget endnu, man kan følge den og kan se at den kommer fra Kina og pt er den i Frankrig. Jeg bestiller aldrig fra dette firma igen. Er spændt på om pakken overhovedet kommer frem.
Udenlandsk fup
Et dansk udseende men formentlig udenlandsk side...
Svarer ikke mail....
Vare afsendt fra Kina ☹️
Vare derfor ikke leveret efter lovet 1-2 dage.