Köpte produkten men den fungerade dessvärre inte på mig. Mejlade Nordic Skin som i september 2021 lovade att återbetala beloppet. Jag har sedan dess kontaktat dem ett flertal gånger då några pengar in... Leggi di più

Superbra kundservice. Jag fick kontakt med Måns som hjälpte mig med mitt ärende väldigt snabbt och smidigt. Produkten har jag däremot inte testat. Lite krångliga instruktioner och de var bara på e... Leggi di più

Beställde i förrgår och det stod att det kunde vara lite längre leveranstid ca 5-7 dagar. Igår fick jag sms att den lämnats in på posten i Danmark. Och idag låg den i brevlådan! Är sjuuukt imponerande... Leggi di più

1. Negozio di cosmetici
  2. Fornitore di prodotti di bellezza

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Innovative produkter til en fordelagtig pris! Du er altid velkommen til at henvende dig til Team@nordic-skin.dk

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Fantastisk kundeservice

Bestilte permanent hårfjernings apparat med en kode der skulle give rabat. Det virkede fint, var nemt at bestille og få fratrukket rabatten og ordrebekræftelse kom med det samme. Efterfølgende kan jeg så se på Facebook, at der er flere forskellige rabatkoder som kan anvendes, og at jeg kunne have sparet yderligere 100,- ved at bruge en anden kode, lidt øv. Men jeg skriver til kundeservice, i øvrigt via det direkte link der er i ordrebekræftelsen, at jeg har set at jeg kunne have sparet yderligere ved brug af den anden rabatkode ... hvorefter jeg får svar indenfor et par timer at de har refunderet differencen mellem det jeg havde betalt og det jeg kunne have betalt mindre - DET er fantastisk kundeservice 🙌
De havde fået alle fem stjerner, hvis de havde nøjedes med at have en enkelt rabatkode aktiv eller selv havde opdaget at jeg havde betalt “for” meget - men jeg er yderst tilfreds 👍

5 maggio 2021

Ingen virkning

Afsindig dårlig kvalitet og virker på ingen måde. Brugte det i langt længere tid end hvad anbefalingerne lød på. Jeg brugte det fuldstændig efter anvisningerne, men har oplevet absolut ingen effekt.

3 maggio 2021

Jeg modtog varen efter ca

Jeg modtog varen efter ca. 1 uge, det var fint.

Dog ikke fået respons endnu på min forespørgsel til hvorfor der er så stor prisforskel på en uge. Betalte 799,- men kunne se andre havde betalt 599,- samt masser fik refunderet differencen. Men jeg fik ikke svar på min forespørgsel som sagt, hverken på Facebook eller på mail.

Har derfor valgt at sende produktet retur ved at benytte mig af min fortrydelsesret.

1 maggio 2021

De er gode til at besvare mails og…

De er gode til at besvare mails og stille mig videre til dao, som man ikke kan få fat på. Men jeg har endnu ikke fået mit produkt efter 1,5 uge og har fået trukket pengene. Er spændt på om det kommer til at ske.

1 maggio 2021

Lång leveranstid men bra pris

Beställde en ipl laser 7/4, fick sedan mail om försenad leverans, bra att dom informerar. förra veckan när den inte kommit ännu så mailade jag dem och fick då till svar att min produkt var på väg. Idag kom den fram, bra manual och maskinen ser ut och beter sig som jag trodde. Får se i juli när jag gjort sex behandlingar om den fungerar 😊 jättebra pris iallafall!

29 aprile 2021

Hurtig levering

Hurtig levering, præcis som de lover. Jeg bestilte igår kl 11 og modtager i dag inden 12.
Er spændt på at komme igang med produkter👍🏼

29 aprile 2021

Lång leveranstid.

Vid beställning meddelades en leveranstid på 3-7 dagar. Jag fick inte hem paketet förens efter 14 dagar!
Var även i kontakt med kundservice, vilka inte var direkt trevliga utan bara gav ett kort svar.

Otydlig bruksanvisning som inte heller fanns på svenska.

Inte hunnit testa produkten ännu, så kan ej uttala mig om den fungerar.

***Uppdatering jan-22***
Använde IPL-maskinen flitigt under förra året, och kan säga att den inte fungerade för mig över huvudtaget. Dessutom brändes det även om man körde den på låg styrka. Rekommenderar inte, bortkastade pengar!

28 aprile 2021

Nöjd.

Ja man fick vänta någon månad på produkten men produkten ser ut och "blippade" mig som den ska och priset var överkomligt så jag kan ha överseende med att det tog lite tid.

27 aprile 2021

Okay anmeldelse herfra

Det kan godt ske at de ikke er de hurtigste, men produktet skal nok komme, hvis bare lige man slår koldt vand i blodet inden, man maler f*nden på væggen. Ja deres leveringstid holder ikke, men skriver man til dem, så får man svar ret hurtigt efter.
Glæder mig til at prøve produktet af

25 aprile 2021

5 stjerner herfra!!

Hej. . Super god kundeservice, fik svar på mine spørgsmål efter 20 minutter. Så kan kun sige tak for hjælpen. Modtog produktet efter 1 dag, så helt klart 5 stjerner herfra . God weekend

25 aprile 2021

Företaget tog betalt för en månad sen

Företaget tog betalt för en månad sen, fortfarande har jag inte fått produkten. Minimala och fördröjda icke-svar från kundtjänst.

Känns som ett blufföretag som beställer varor från AliExpress men tar betalt utan att ha varor tillgängliga.

-Update. Varan kom efter ca 1,5 månad. Tyvärr så fungerade inte produkten för min del. Ser ingen minskad hårväxt trots regelbunden användning.

17 aprile 2021
Logo di Nordic Skin

Risposta di Nordic Skin

Hej Mia!
Förseningen berodde på grova förseningar på vårat lokala lager i Danmark i och med ett corona utbrott på lagret.

Om du inte fått den hjälp du behövde så mejla till team@nordic-skin.eu så kommer du få hjälp på några timmar

Jeg tager min mistillid i mig igen.

Efter at have lavet 2 opslag herinde med min usikkerhed på om jeg blev snydt. Vælger jeg at lave et sidste opslag. Med positiv feedback. Trods der nu stadig, er nogle ting der undre mig og jeg stadig mener der bare skal være styr på. Som der ikke har været styr på.

Men nu til det positive. Jeg valgte for nogle dage siden, at få annulleret min ordre, jeg har idag modtaget pengene på min konto. Udover det har jeg også modtaget en besked fra DAO. At der er en pakke på vej. Den eneste pakke det kan være, må være den pakke jeg har afvendtet fra denne virksomhed. Min umiddelbare tanke er, at det må være en fejl, at den er blevet sendt afsted til mig. Men uanset hvad, må jeg jo kybe lidt. Det er fra virksomhedens side, et bevis på at de ikke var ude på at snyde, som jeg ellers havde dem mistænkt for. Jeg har fået min penge retur og pakken jeg trode ikke ville dukke op, dukkede op alligevel. Jeg må jo tage nogle af mine dårlige ord i mig igen.

16 aprile 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito