Köpte produkten men den fungerade dessvärre inte på mig. Mejlade Nordic Skin som i september 2021 lovade att återbetala beloppet. Jag har sedan dess kontaktat dem ett flertal gånger då några pengar in... Leggi di più

Superbra kundservice. Jag fick kontakt med Måns som hjälpte mig med mitt ärende väldigt snabbt och smidigt. Produkten har jag däremot inte testat. Lite krångliga instruktioner och de var bara på e... Leggi di più

Beställde en ipl laser 7/4, fick sedan mail om försenad leverans, bra att dom informerar. förra veckan när den inte kommit ännu så mailade jag dem och fick då till svar att min produkt var på väg. Ida... Leggi di più

Beställde i förrgår och det stod att det kunde vara lite längre leveranstid ca 5-7 dagar. Igår fick jag sms att den lämnats in på posten i Danmark. Och idag låg den i brevlådan! Är sjuuukt imponerande... Leggi di più

1. Negozio di cosmetici
  2. Fornitore di prodotti di bellezza

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Innovative produkter til en fordelagtig pris! Du er altid velkommen til at henvende dig til Team@nordic-skin.dk

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,6

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Flot redning af jer:-)

Efter flere uheldige samtaler og forsøg på at få min vare eller mine penge retur, så er det i dag lykkes at få mine penge retur.
Jeg har netop også modtaget min vare så vil sige at de bestemt retter op på deres udfordringer.
Jeg ville godt turde handle her igen.
derfor er mine stjerner gået fra 1 til 4
I får ikke 5 stjerner da i ikke må trække penge for i afsender, udfordringer med sygdom, corona osv er ikke en lovlig undskyldning men når det er sagt så flot i sender mig varen og penge retur som plaster på såret.

15 aprile 2021

Er dette normalt?

Er dette normalt?
*Besked herunder fra Daos Track and Trace side:
DATO/TIDSPUNKT HÆNDELSE
2021-04-10 08:03:00 Pakke ikke modtaget på terminal

Bestilte ordren #23482 d. 5/4. Pengene blev trukket d. 12/4 og har endnu ikke modtaget pakken. Når jeg klikker på linket om at min ordre er afsendt, står ovenstående på Dao Track and trace side.
Er min pakke gået tabt undervejs? I så fald, kan i tjekke op på, hvor den er?

14 aprile 2021

Hej Julia

Der har været mangel på vores gratis gave, så derfor er din ordre blevet holdt tilbage. Dette beklager vi naturligvis for, men vi anbefaler at du blot kontakter os før dette her, så vi kan få løst det. Det er derfor vi har en kunderservice, som altid står klar til at hjælpe dig.

Grunden til at du har fået et tracknummer er fordi vi har behandlet din pakke færdig, så den lægger klar til at blive sendt afsted ligeså snart din gave kommer. Du ville modtage din pakke indenfor 5 hverdage.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så bedes du venligst kontakte os.

Mail: Team@nordic-skin.eu

De holder ikke hvad de lover med…

De holder ikke hvad de lover med returret. De skrev at jeg kunne sende det tilbage til dem og de gav mig en adresse men jeg fik pakken retur da der ikke var nogle modtager?????? -selvom de selv har skrevet deres adresse. Det er så meget fup!!!

Hej Maria

Det kan vi love dig for, at vi holder - Af og til sker der nogle misforståelse, og som vi også har skrevet til andre kunder her på vores trustpilot, så er der meget travlt lige nu generelt i firmaet. Vi har 200-300 ordre om dagen, som skal behandles. Og derfor går det galt en gang i mellem. Dette beklager vi naturligvis for.

Du skulle blot have kontaktet os angående dette her i stedet for at gå ind og lave et 1 stjenet anmeldelse af os. At kalde os et fup firma med en falsk adresse forstår vi intet af. Vi har et soloklart skilt ved den privatadresse, hvor der står de skal lægge pakker fra Nordic Skin af her. Af virksomheden, som har haft ansvaret af at udlevere din pakke ikke har løst det skal bestemt ikke gå ud over os synes vi.

Hvis du blot kontakter os på mail, så refunderer vi naturligvis dit køb med det samme. Vi har over 25.000 kunder samlet i både Danmark og Sverige. Og ingen af dem har vi snydt.

Ikke tilfreds

Bestilte 28 marts - beløb trukket 6/4.
13/4 har endnu ikke modtaget varen.
16/4 penge modtaget retur efter aftale.

13 aprile 2021

Får ikke pengene retur trods returnering af fejlfri hår fjerner

Jeg prøvede fulgte anvisningerne til deres laser hårfjerner, men oplevede desværre ikke noget resultat i den bestemte prøveperiode. Jeg kontaktede kundeservice og de var venlige og forlængede min prøveperiode i håb om at jeg derefter ville opleve en virkning. Dette var dog ikke tilfældet og har nu sendt varen retur for over en måned siden (for at få en refundering) men har endnu ikke hørt noget. Jeg har hverken fået en bekræftelse på at de har modtaget min returnering eller fået mine penge retur.
Har kontaktet kundeservice men har intet hørt..

Hej Mathilde

Vi har 90 dages tilfredshedsgaranti, da det ikke er alle som IPL virker på. Selvfølgelig er der ikke nogle, som skal betale for noget, som ikke virker.

Vi har en 24 timers lang ventetid på vores kunderservice, og derfor har vi ikke svaret dig på din seneste mail. Vi svarer alle så hurtigt vi kan.

Vi har aldrig snydt nogle af vores 25.000 kunder her i Danmark. og selvfølgelig får du også din refundering.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så bedes du venligst kontakte os på mail

God service :)

Jeg bestilte min Nordic Skin Pro IPL Hårfjerner i slut marts. Orderen kom efter ca 6-7 hverdage (stod 2-5 i ordrebekræftelsen), pengene blev først trukket dagen inden jeg modtog den. Kort efter at jeg havde bestilt den så jeg at man kunne få rabat hvis man havde angivet en kode, så jeg skrev til kundeservice om man kunne få refunderet rabatten, og fik refunderet pengene efter at de havde trukket det fulde beløb :)

Der stod at jeg ville få en gave med mit køb, det fik jeg dog ikke... Jeg har dog set linket for hvordan man bruger den og hvad det er - og jeg ville nok ikke bruge den alligevel, så det betyder ikke så meget ^^.

Ved endnu ikke om den virker på mig, men håber det ^^

7 aprile 2021

Ingen support !!

Efter bara två användningar slutade fläkten funka och jag har försökt få tag på kundtjänst 3 gånger via mejl, två gånger på Instagram och 3 gånger via deras hemsida utan att få något som helst svar tillbaka ! Så dåligt !!

6 aprile 2021

Fantastisk service

Bestilte deres IPL og benyttede mig af en rabatkode så jeg sparede 40% udover de 50% der allerede var på produktet. 5 min efter jeg havde bestilt så jeg så en anden kode hvor jeg kunne spare 50%, og ville derfor få produkter 100kr billigere end det jeg lige havde bestilt det til.
Jeg kontaktede derfor kundeservice og spurgte om det var muligt at få refunderet det 100kr. Jeg var godt klar over det måske ikke ville lykkes, men det skader jo ikke at prøve. Næste dag fik jeg en mail om at de 100kr ville blive tilbageført.
Super fed service. Jeg har ikke modtaget produktet endnu, men hvis det er lige så godt som deres service, så er jeg meget meget tilfreds 👏🏼👏🏼

3 aprile 2021

God service, hurtig til at svarer, og hjælper gerne. Havde bestilt Nordic skin hårfjerner, og fandt ud af, at det ikke virker på min hudtype. Da jeg er mørk i huden, hvilke gjorde jeg skrev, og forklarede dette til dem. De gav hurtig svar, annulleret min bestilling, og jeg fik mine penge refunderet.

1-3 leveransdagar lovades

1-3 leveransdagar lovades. Jag har väntat i över två veckor, inte ett mejl, ingen förklaring. Jag har betalat, och förväntar mig någon form av återkoppling, men har nu bett om att få häva köpet.

3 aprile 2021

Jeg fik ikke den gave med jeg var…

Jeg fik ikke den gave med jeg var blevet lovet. Forsendelsen var 7 dage selvom de skrev 2-5 dage i deres ordrebekræftigelsesmail. Heldigvis responderede de hurtigt på den manglende gave, og jeg håber den kommer en af de følgende dage.

1 aprile 2021

Forsinket aflevering( den er nævnt som…

Forsinket aflevering( den er nævnt som 3 arbejdsdage!)
Manglede order
Pakken blev forladt udenfor ved døren uden at banke på døren

Tak for din feedback Alkhaleel

Grundet sygdompå vores lager, så var vi en del bagud med pakningen af vores ordre og det er primært den grund til at vi har været en smule forsinket. Dette beklager vi også utrolig meget for og det skal selvfølgelig ikke gentage sige.

Angående leveringen af din ordre. så er det DAO som har leveret din pakke ved døren og ikke os. Vi skal selvfølgelig nok tage dit feedback til os og gå videre med det til DAO.

Hvis du har andre yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

Produktet virker ikke

Produktet virker ikke, jeg har bestilt deres Nordic Skin Pro og brugt den og været i kontakt med kundeservice da det ikke har virket overhovedet.

Der er intet resultat, desværre!

Hej Mie

Først og fremmest så er det ikke alle, som det kan virke på. IPL behandlingerne kræver også en utrolig stor tålmodighed for at opnå sit ønsket resultat.

Men det er også derfor vi har en 90 dages tilfredshedsgaranti til vores kunder, som de kan benytte sig af. Det betyder at man altid kan teste det helt risikofrit i 90 dage.

For yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os på mail eller facebook.

Elsker produktet

Elsker produktet! Og fantastisk kundeservice - jeg glemte at anvende en rabatkode, men det var intet problem, da jeg blot kontaktede dem hvorefter de refunderede beløbet som rabatkoden havde sparet mig.
Anbefales stærkt ❤️

27 marzo 2021

Wauw en overraskelse.

Wauw en overraskelse.

Jeg bestilte for et par dage siden, hvor de havde nogle problem med min pakke, så jeg kontaktede dem hvor de var vildt søde og hjalp mig.

Så har modtaget min pakke nu og glæder mig til at komme igen! :)

26 marzo 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito