Köpte produkten men den fungerade dessvärre inte på mig. Mejlade Nordic Skin som i september 2021 lovade att återbetala beloppet. Jag har sedan dess kontaktat dem ett flertal gånger då några pengar in... Leggi di più
Superbra kundservice. Jag fick kontakt med Måns som hjälpte mig med mitt ärende väldigt snabbt och smidigt. Produkten har jag däremot inte testat. Lite krångliga instruktioner och de var bara på e... Leggi di più
Beställde en ipl laser 7/4, fick sedan mail om försenad leverans, bra att dom informerar. förra veckan när den inte kommit ännu så mailade jag dem och fick då till svar att min produkt var på väg. Ida... Leggi di più
Beställde i förrgår och det stod att det kunde vara lite längre leveranstid ca 5-7 dagar. Igår fick jag sms att den lämnats in på posten i Danmark. Och idag låg den i brevlådan! Är sjuuukt imponerande... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Innovative produkter til en fordelagtig pris! Du er altid velkommen til at henvende dig til Team@nordic-skin.dk
Pindvej 5, 7080, børkop, Danimarca
- team@nordic-skin.dk
- nordic-skin.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service og prismatch
Enorm service ift. pris og svar tid
14 dage efter et produktkøb, så jeg samme varer til 1/2 pris via af en annonce på FB.
Jeg skrev til Nordic Skin med link til tilbuddet - ikke jeg havde forventning om at de gjorde noget ved det, men mest for at ydre min utilfredshed!!
5 min. efter afsendt mail, havde jeg diff. prisen refunderet!!
Stor respekt for denne service og ikke mindst svar tid!!
Bra kundservice och tålamod!
Så duktiga och snabba 👏🏽👏🏽
Kanonbra kundservice!
Virker ikke
Har brugt produktet flere gange om ugen i snart et år, uden nogen form for effekt. Derudover forsikres der om, at den kun lyser når den holdes mod uden, hvilket ikke er tilfældet for den jeg modtog, som endte med at "blitze" mig i øjnene, mens den bare lå.
Så nu er jeg taget til en permanent hårfjerningsklinik, og der kan jeg heldigvis se forskel allerede efter kun få behandlinger.
Obefintlig kundtjänst
Beställde och betalade en ipl, fick den inom rimlig tid (7 arbetsdagar). Dock hade den noll effekt trots att jag gjorde som beskrivet. Fick inget svar när jag började fråga om jag gör fel eller om det är fel på apparaten, ville också hävda 90 dagars garantin där pengarna fås tillbaka. Inget svar på messenger eller Instagram, mailen studsade tillbaka (skickade genom formuläret på hemsidan samt ett försök genom att leta upp deras mailadress). Som tur är betalade jag genom PayPal, de fick dra upp detta som ärende och gav mina pengar tillbaka då de heller inte fick kontakt med Nordic Skin. Så, tack vare PayPal gick detta bra.
Detta var 2 månader sedan, har fortfarande inte fått svar från Nordic Skin. Sponsra inte detta oseriösa företag.
Aldeles go’ service hele vejen rundt i…
Aldeles go’ service hele vejen rundt i Nordic Skin. MEGET anbefalelsesværdigt. Fik hurtigt det bestilte, fik vejledning undervejs når jeg havde brug for det, og vores handel er afsluttet på en yderst behage måde. Tak for det!
Mvh J.J.
Perfekt
Hurtig levering produktet virker venter stadig på at se det endelige resultat så er meget spændt på det.
Jeg er vild med min IPL maskine
Jeg er vild med min IPL maskine. Til at starte med var jeg lidt skeptisk, men efter 6 uger med brug en gang i ugen, begyndte jeg at se resultater på min ben. Min armhuler lader stadig vente på sig, men jeg er fortrøstningsfuld.
Fantastisk apparat.
Hvad skete der??
Jeg har købt og betalt for et produkt jeg ikke har fået hverken besked om er sendt til mig eller modtaget...
Mega hurtige og holder det de lover
Jeg vil gerne give dem 5 stjerner selvom det ikke virkede på mig.
De er mega hurtig til at svare på deres mails og jeg har fået pengene tilbage som de lover med deres 90 dages tilfredshedsgaranti :) er meget tilfreds med dem
Maskinen har inte funkat superbra på…
Maskinen har inte funkat superbra på mig, men företaget i sig var över förväntan, väldigt nöjd med deras hantering av situationen!
Bara massor av +++++
Superbra kundservice
Produkten har jag däremot inte testat. Lite krångliga instruktioner och de var bara på engelska. Så kundservicen får högsta betyg och själva maskinen kan jag inte ge ett omdöme än tyvärr.
Fantastisk service
Fantastisk service! Fik alle pengene retur da produktet desværre ikke virkede på mig og de var simpelthen så søde! Kæmpe anbefaling herfra!
Guldstjärna!
Trevlig och tillmötesgående kundservice, med blixtsnabba svar trots att klockan var efter nio på kvällen. Super, jättenöjd!
Var inte nöjd så fick pengarna tillbaka
Produktet virker ikke
Jeg købte i maj 2020 en IPL Hårfjerner.
Jeg brugte den efter anvisningerne på hjemmesiden i ca. 4 måneder - har hvide ben og sorte hår, så effekten bør være optimal. Jeg oplevede en meget lille reducering af hårvækst i starten, derefter stod alt stille. Jeg fandt det ikke tiden værd kontra hvad resultatet var.
Der var ingen brugsvejledning med, men den kunne findes på deres hjemmeside.
Alt i alt har jeg et ret dyrt produkt liggende, som ikke virker.
Har brugt produktet i 1 år nu
Har brugt produktet i 1 år nu, og det virker ikke. Fik at vide jeg skulle prøve lidt ekstra, og de forlængede tilfredsheds garantien, men virkede stadig ikke. Desværre