Köpte produkten men den fungerade dessvärre inte på mig. Mejlade Nordic Skin som i september 2021 lovade att återbetala beloppet. Jag har sedan dess kontaktat dem ett flertal gånger då några pengar in... Leggi di più

Superbra kundservice. Jag fick kontakt med Måns som hjälpte mig med mitt ärende väldigt snabbt och smidigt. Produkten har jag däremot inte testat. Lite krångliga instruktioner och de var bara på e... Leggi di più

Beställde en ipl laser 7/4, fick sedan mail om försenad leverans, bra att dom informerar. förra veckan när den inte kommit ännu så mailade jag dem och fick då till svar att min produkt var på väg. Ida... Leggi di più

Beställde i förrgår och det stod att det kunde vara lite längre leveranstid ca 5-7 dagar. Igår fick jag sms att den lämnats in på posten i Danmark. Och idag låg den i brevlådan! Är sjuuukt imponerande... Leggi di più

1. Negozio di cosmetici
  2. Fornitore di prodotti di bellezza

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Innovative produkter til en fordelagtig pris! Du er altid velkommen til at henvende dig til Team@nordic-skin.dk

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Otroligt tillmötesgående kundservice…

Otroligt tillmötesgående kundservice som löste mitt problem med en rejäl bonus som de inte hade behövt i sak.
Allt har gått smidigt överlag gällande köp och kontakt med företaget. Att leveransen dröjde något är inget de kan belastas för

14 agosto 2021

Utmärkt kundservice

Grym kundservice. Fick en ny produkt direkt när min tidigare blev galet varm efter en kort användning. Inte hunnit använda produkten tillräckligt länge för att se slutresultatet, men iallafall grym service.

13 agosto 2021

Virkelig god service

Produktet virkede ikke på mig men der var 3 mdr gratis prøvetid som de endda forlængede så jeg kunne teste længere tid, det virkede fortsat ikke på mig men fik mine penge retur som lovet!
Vildt god service!!

11 agosto 2021

Jättetrevligt kundservice

Jättetrevligt kundservice! Allting har tagit lite tid från levenas till svar från kundservice, men detta förvarnade de för så inga problem! Mycket nöjd med min upplevelse av företaget.

6 agosto 2021

Bra kundservice och trovärdig garanti

Produkten fungerade inte för mig inom de 90 dagarna. I automat-läget kom ibland ljusblixten innan apparaten hunnit läggas mot skinnet vilket jag förstått kan skada ögonen. Men kundservice var mycket tillmötesgående när de svarade (efter flera dagars väntetid). Jag fick pengarna tillbaka och är nöjd.

6 agosto 2021

Det har gått en vecka nu utan att de…

Det har gått en vecka nu utan att de skickade någon vara fast jag har betalat. Jag mejlade dem för 2 dagar sen och fick inget svar. Jag mejlade igen idag och vi får se.
Dessutom har dem inget telefonnummer så man kan ringa dem direkt vilket är tråkigt tycker jag.

5 agosto 2021

Dårlig oplevelse - måtte give op.

Virkelig dårlig forretning, at man næsten tror det er scam.

Jeg bestilte en pakke i starten af juni mdr. og jeg fik et track’n’trace nr som ikke eksisterede. Jeg skrev til nordic skins at nr. ikke eksisterede, og de sendte derfor en ny.
Denne gang virkede track’n’trace nr. heller ikke.
Dette foregik 5 gange i der hele - altså ‘smed’ de 5 pakker af 1000 kr. væk, uden at ville kigge ind i hvad der går galt - og de ville bare blive ved med at sende en ny pakke.

Jeg gav til sidst helt op på at få min pakke tilbage, så bad om pengene retur.

Og også her kunne de ikke finde ud af det. Første gang var der problemer med overførslen. Og jeg tænker umiddelbart at man ikke kan kludre så meget rundt i det, i lige netop dette.
Men det gjorde de så..
Da jeg så skrev til dem igen at pengene ikke var kommet, satte de en ny overførsel igang - men her var det ikke hele beløbet, så måtte igen skrive til endnu engang for at få overført pengene….

Herved kommer tanken om scam, da man kommer til at tænke på om de overhovedet har gidet at sende pakken, det samme med pengene.

Jeg brokker mig normalt ikke over service, men det her er simpelthen gået over grænsen.

4 agosto 2021

Jättebra service

Jättebra service, både trevliga och hjälpsamma! Jag är nöjd med bemötandet och den hjälp jag har fått!😊👌🏼

3 agosto 2021

Jeg købte en IPL maskine

Jeg købte en IPL maskine, som desværre gik itu. Kundeservice var flinke og sendte mig en ny. Desværre viste maskinen ingen effekt på undertegnet, trods ihærdig og omhyggelig behandling - og ideal hudtype og hår.

Derfor måtte jeg lave en returnering af produktet. Kundeservice har været upåklageligt servicemindet hele vejen igennem, lige indtil at jeg skulle have mine penge retur.

Jeg fik fortalt, at jeg ville få udbetalt mine penge efter 1-3 hverdage. Der gik dog lige 13 dage og et par rykkere.

29 luglio 2021
Logo di Nordic Skin

Risposta di Nordic Skin

Hej Heidi. Jeg har sendt dig en mail, da jeg har fundet problemet :) - Dine penge vil blive refunderet med det samme! Vi beklager meget :) Rigtig god dag til dig

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito