Nordenbil Recensioni 1

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

1 recensione

Det er ikke vanskelig å selge en bra…

Det er ikke vanskelig å selge en bra bruktbil. Hvordan en forhandler er kommer først frem når det er en bil med feil og mangler, strykkarakter her da for Norden bil….

Kjøpte en 2012 land cruiser i nov-24. ifølge annonse og selger ( Norden bil v/ Esmat Zawari) ble jeg lover en strøken bil, rustfri, ny reg.reim og dieselvarmer. Regrei m skulle vært byttet for over to år siden da jeg kjøpte den (serviceprogram er fulgt ihht fabrikkens retningslinjer står det i annonsen). Han påstår de har byttet den selv, ingen dokumentasjon, stempel i servicehefte eller kvittering av noe slag.. De mener jeg skal ta en bekreftelse på mail som garanti på jobben.. Kdss-lampe lyste da den ble levert, viser seg de har forsøkt fikset dette selv, jobben var ikke utført av fagfolk. Var ødelagt mer enn de har fikset.. Etter en del frem og tilbake tok de på seg kostnadene med å ordne kdss (ca 90k). Defa virket ikke, rust på hele understellet som var klasset over med lanolin (altså langt fra rustfri). Dieselvarmer var det ikke på bilen. Ble forliksråd tilslutt da de er vanskelig å få i tale og vanskelig for å svare på mail for å ordne opp.. De holder fast på at det er bra nok å garantere for regreim på mail. Ifølge Esmat kan en 12 år gammel bil bli solgt som rustfri dersom det ikke er hull i ramma/karosseri (det var dette han sa i forliksrådet). Dieselvarmer er det samme som defa sa han i forliksrådet, selv om jeg ble lovet en bil med både defa og dieselvarmer før handel.. Ulyd i drivaksel var det også.. Jeg fikk fult medhold i forliksrådet, da anket han til tingretten. Der ble de dømt til å betale alt bortsett fra drivaksel da den ble eu-godkjent uten at feil var utbedret. Totalt dømt til å betale 90k + 10k i saksomkostninger. Betalingsfrist 16/12. 7/1 utga han seg som advokat og tilbydde 70.000 inkl alt av renter og saksomkostninger, svarte ikke på denne henvendelsen og beløp ble betalt 8/1.

Etter alle feil ble oppdaget etter jeg fikk i bilen ble de tilbudt å ta den tilbake, ikke noe velvilje på det. I forliksrådet ville de kjøpe den tilbake, men da for 50k mindre enn jeg ga for den, jeg har jo tross alt brukt den ett år sa han. Alt av ekstrautstyr som er montert etter jeg fikk t den kunne jeg ta av (skjønner ikke helt hva jeg skal med det uten bil). I tingretten ville han også kjøpe den tilbake. Jeg er overhode ikke intr i å leie en bil av de for 50k i året..

Dette er ingen seriøs forhandler. Går inn for å oppgi uriktige opplysninger og lure kundene. Så si umulig å fa tak i hvis det oppstår problemer.

Anbefaler IKKE denne forhandleren.

Hvis du alikevel velger denne forhandler bør du kreve naf-test, ha advokatforsikring og ståpåvilje. Og ALT skriftlig, det hadde jeg. Ikke kommet noe vei uten. Tragisk at det skal ta over ett år før de gjør opp for seg.

28 novembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito