Nordbeauty Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Really nice location with super nice staff. So far I have had Cryo therapy and Infrared Salt Sauna. More of their treatments will be tested for sure.

Har modtaget 3 ud af foreløbig 6 behandlinger med insculpt. Kunne første gang mærke ømme mavemuskler. Glæder mig til man kan se lidt resultat.

From work-out to healing and wellness. Nord beauty health center provides that including a lovely atmosphere plus kind and helpful staff. You’ll easily get addicted to their great services. Cryo, Vacu... Leggi di più

Koldt selvfølgelig 😉 men bagefter – SKØN følelse. Både humør og energi får et ordentligt boost. Jeg har en dårlig skulder, men smerterne bliver mindsket af kulden og da dette er et cryokammer, hvo... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid sød og venlig service

Altid sød og venlig service. Det er altid en fornøjelse at komme i klinikken. Kompressionsmassagen er så skøn og afslappende og cryo afhjælper migræne. Det er koldt, men føles dejligt efter.

20 febbraio 2023

God kundeservice og faciliteter

God kundeservice og faciliteter. Rengøring kan godt forbedres en smule, men ellers er der ikke en finger at sætte på stedet. Venligt personale og gode behandlinger.

12 febbraio 2023

Man føler sig som noget særligt

Man føler sig som noget særligt, når man kommer til Nord Beauty & Health. Man får altid en venlig behandling og tilbudt en te el en vitamindrik efter behandlingen, det er dejligt. Jeg er vild med at gå til Cryo-terapi, det giver super energi.

6 febbraio 2023

Det er blevet for dyrt!

Jeg var en lige virkelig glad for at være medlem, men måtte stoppe det over sommeren pga. ferie og ekstrem travlt på arbejde. Men da jeg her i efteråret ville vende tilbage som medlem igen var det lige pludselig dobbelt så dyrt! 😳 før var det ca. 800,- for to Cryoterapi om ugen.. Nu er det kun en om ugen hvis man regner det sammen også for ca. 800,-
Desværre!
Det var virkelig godt.

17 novembre 2022

Hej Nat

Vi er meget glade for at høre du kunne li' dit medlemskab og vores behandlinger! :-)

Siden sidst har vi desværre været nødt til at hæve priserne på vores medlemskaber hovedsageligt grundet de stigende el-priser.

Dog er vi på trods af de nye medlemskabspriser stadigvæk en af DK's billigste cryo klinikker.

Venlig hilsen
Diana

Det var en ærgerlig oplevelse der endte godt.

Opdateret:
Efter at have skrevet denne anmeldelse og have ventet i lidt mere end 3 uger, bliver jeg kontaktet af Tobias fra Cryo-care. Han fortæller at de har opsagt samarbejdet med deres kundeservice, da de desværre har fundet ud af, at min oplevelse langt fra er enkeltstående.
Tobias er meget høflig og tilbyder os at få den aftalte kompensation eller få pengene tilbage.
Vi har valgt at få pengene tilbage og de kom uden problemer. Har nu ændret til 3 stjerner, da den samlede oplevelse svarer hertil.

Jeg havde købt værdibevis ved downtown til 2 personer.
Der var ingen vejledning omkring hvordan jeg skulle booke og jeg blev vejledt forskelligt via mail og telefon.
Vejledningen medførte at vi ikke fik den behandling vi havde betalt for. Både min veninde og jeg mistede 10 min. Af vores shaper behandling.
Behandleren lovede kompensation, den ville hun sende på mail samme dag, men den er fortsat ikke kommet, 14 dage efter.
Jeg har gentagende gange ringet til kundeservice som enten vil give beskeden videre om at klinikken skal ringe tilbage eller at jeg skal sende en mail, da alle ansatte kan se mailen og den pågældende behandler så kan svare. Men ingen svar eller opringning har jeg modtaget. Jeg er meget skuffet over behandlingen fra klinikken og kundeservice. Det er utrolig dårlig stil at love kompensation, fordi kunden er blevet vejledt forkert og derved ikke får det der er betalt for.
Det er ganske enkelt for dårligt.
Det er ikke muligt at ringe direkte til klinikken, hvilket jeg også synes er mærkeligt.
Jeg har ventet 14 dage med at skrive en anmeldelse, da jeg ville give klinikken en chance for at rette op på fejlen, men følelsen af at være holdt for nar, gør at jeg ikke vil vente længere.
Det er dybt kritisabelt.

De 2 stjerner er kun fordi at den behandling vi modtog var god.

24 settembre 2022

5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er velvære på højt plan at besøge CryoCare.
Har besøgt klinikkerne både i København og Århus for Cryoterapi behandling. Professionelt og meget imødekommende personale, som er gode til at forklare om behandlingen😊 Varm anbefaling her fra.

21 maggio 2022

Kære Mia

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os 🙏

/CryoCare

Cryo har givet mig livskvaliteten tilbage!

Cryo har gjort så meget for mig og mit helbred. Mine smerter af 5 diskus kan holdes nede ved jævnligt at gå i Cryo.
Insculpt har også virket fint men jeg skal have lidt flere så de sidste steder får en tur i denne periode hvor jeg ikke kan træne så hårdt.
CryoCare er det dejligste sted hvor Diana har skabt en oase af velvære og hendes personale er fantastisk søde og dygtige.
Og et stort plus er også fleksibiliteten - de prøver altid at finde tid til en selvom der er travlt.
Tak for jer!

21 maggio 2022

Dear Henriette

Thank you so much for your sweet review 💙

It really means a lot!

So happy that the treatments helped with your injuries!

Hugs
Diana