Valutata 1 stelle su 5

Enkele weken geleden heb ik een fitness apparaat besteld bij Norada alleen bij aflevering bleek dit uiteraard rommel te zijn uit China, ik kan het retour sturen alleen dan moet het naar China gestuurd... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Steunkussen ivm heuppklachten besteld en uitgeprobeerd. Helaas voor mij geen verbetering. Dus wilde het retour zenden volgens afspraak binnen 30 dagen. Het contact met Norada kan alleen via mail. Je... Leggi di più

1,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Retourtermijn van 30 dagen is een…

Retourtermijn van 30 dagen is een wassen neus. Op het moment dat je aangeeft het product te willen retourneren, moet je het retour sturen naar de VS. Als je aangeeft hier niet akkoord mee te gaan, kan je een gedeeltelijke vergoeding krijgen. Ik ben nog in onderhandeling en heb aangegeven het te willen retourneren naar het KvK-adres, wat de normale gang van zaken zou moeten zijn. Ik wacht nog op hun reactie en zal als ik die heb hier updaten.

Plus, zakelijke communicatie opleuken met smiley's is sowieso een slecht idee.

29 gennaio 2025

Hallo Dieuwertje,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop en de ervaring met onze klantenservice. We begrijpen dat het retourproces onverwachte kosten met zich mee kan brengen en frustrerend kan zijn.

Ons retourbeleid staat op onze website, maar we begrijpen dat het misschien niet duidelijk genoeg is geweest. We nemen dit ter harte en zullen onze communicatie hierover verbeteren. Omdat klanttevredenheid voor ons erg belangrijk is, willen we graag samen tot een oplossing komen. Wilt u contact met ons opnemen via info@norada.nl? We willen graag kijken wat we voor u kunnen betekenen, zodat u toch een positieve ervaring met ons kunt hebben.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Valutata 4 stelle su 5

Knie kussen bevalt maar duurt lang…

Knie kussen bevalt goed maar bestelling duurt wel erg lang (2-3 weken). Heb een tweede besteld voor m’n vrouw maar daar wachten we nu ook alweer 2 weken op. Hoop dat hij binnenkomt maar via track and trace zijn er maar drie stadia te onderscheiden en lijkt er dus weinig te gebeuren. Ik snap niet waarom ze niet even een voorraadje aanhouden. Je weet toch welk volume je ongeveer gaat verkopen?

24 gennaio 2025

Hallo Tom,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback achter te laten. We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service.

Ons bedrijf zet zich in voor klanttevredenheid, en uw eerlijke feedback helpt ons om onze klanten continu een geweldig product te bieden.

Onze levertijd is meestal 7-11 dagen. Houd er rekening mee dat dit een geschatte tijdspanne is en bestellingen vaak eerder dan verwacht worden geleverd. We nemen uw opmerking serieus en zullen onze communicatie hierover verbeteren. Omdat klanttevredenheid voor ons erg belangrijk is, zouden we graag samen een oplossing vinden. Zou u contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? We horen graag van u en kijken wat we voor u kunnen doen zodat u alsnog een positieve ervaring met ons heeft.

Nogmaals bedankt voor uw voortdurende steun aan ons bedrijf. Fijne dag verder!

Het Norada Team

Dropshipper !!!!!!

16 gennaio 2025

Bedankt voor uw feedback, Janou

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze service. We begrijpen dat u teleurgesteld bent en dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We willen u daarom graag een passende oplossing aanbieden. Zou u contact met ons willen opnemen via info@norada.nl, zodat we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen doen?

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze producten en service verder te verbeteren.

Het Norada Team

Onzinnig retourbeleid

Deze eenmanszaak gevestigd in Hoogvliet, Rotterdam adverteert met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Echter, als je aanspraak maakt op een retour komen ze met een onzinverhaal dat je moet retourneren naar het magazijn in Amerika (wat vrij gek is voor een eenmanszaak gevestigd in Hoogvliet, Rotterdam). En dat dit duurder is dan het artikel houden. Norada is dus niks meer of minder dan een ordinaire dropshipper.

24-01

Inmiddels is er contact geweest en wordt 80% vergoed. Het blijft een schimmig bedrijfje.

23 gennaio 2025

Goedendag!

We waarderen uw feedback en nemen deze serieus.

Onze retourvoorwaarden staan op onze website, maar we begrijpen dat dit mogelijk niet duidelijk genoeg was. We nemen dit ter harte en zullen onze communicatie hierover verbeteren. Omdat klanttevredenheid voor ons zeer belangrijk is, willen we graag samen een oplossing vinden. Zou u contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? We kijken graag wat we voor u kunnen doen, zodat u alsnog een positieve ervaring met ons heeft.

Het Norada team

Bestel hier niets

Bestel hier niets. Bij retour moet het opeens naar Amerika, tel uit je winst. Retourkosten giga hoog. In het retour beleid wordt hier niet over gesproken. OPLICHTING dus

22 gennaio 2025

Hallo Vio,

Alles prima gegaan

Alles prima gegaan, maar achteraf €6,05 port kosten aan Post.nl omdat er te weinig (of geen) postzegels opzaten is niet zoals het hoort.
Maar misschien wil Norada mij dit alsnog vergoeden.

14 gennaio 2025

Hallo Sylvia!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven. We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service.

Ons bedrijf zet zich in voor klanttevredenheid en jouw eerlijke feedback helpt ons om onze klanten een geweldig product te blijven bieden. Omdat klanttevredenheid voor ons erg belangrijk is, willen we graag samen naar een oplossing voor je zorgen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? We horen graag weer van je.

Nogmaals bedankt voor je voortdurende steun aan ons bedrijf. Fijne dag verder!

Valutata 1 stelle su 5

Kussens besteld en betaald en niet…

Kussens besteld en betaald en niet ontvangen

22 gennaio 2025

Goedendag,

Het spijt ons te horen dat je je bestelling tot nu toe nog niet hebt ontvangen. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn.

Onze levertijd bedraagt doorgaans 7-11 dagen. Houd er rekening mee dat dit slechts een geschatte tijdlijn is en bestellingen vaak eerder worden geleverd dan verwacht. We nemen je opmerking serieus en zullen onze communicatie hierover verbeteren. Omdat klanttevredenheid voor ons erg belangrijk is, willen we graag samen naar een oplossing zoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? We horen graag van je en kijken wat we voor je kunnen doen zodat je alsnog een positieve ervaring met ons hebt.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Dit helpt ons onze service te verbeteren en misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Knie kussen

Mijn vrouw had een kussen besteld die je tussen je knieën kan doen van bijna 40 euro. Als ze die tussen haar knieën doet is de kussen totaal niet stevig en wilt hem daarom retourneren zoals er staat op de site binnen 30 dagen, echter is dit niet rendabel volgens hun want het moet ineens naar amerika terug en de verzendkosten zouden meer zijn als het bedrag!

Dit is gewoon een vorm van oplichting!

16 gennaio 2025

Hallo Mike,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop en de ervaring met onze klantenservice. We begrijpen dat het retourproces onverwachte kosten met zich mee kan brengen en frustrerend kan zijn. Onze retourvoorwaarden staan op onze website, maar we begrijpen dat het misschien niet duidelijk genoeg was. We nemen dit ter harte en zullen onze communicatie hierover verbeteren.

Omdat klanttevredenheid voor ons erg belangrijk is, willen we graag samen naar een oplossing zoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? We kijken graag wat we voor je kunnen doen, zodat je alsnog een positieve ervaring met ons kunt hebben.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en misverstanden in de toekomst te voorkomen.

NORADA

Valutata 3 stelle su 5

Goed product, moest even wachten

Jammer van de lange levertijd, verder werkt de Nekstretch naar behoren

22 dicembre 2024

Goedemiddag Riaan,

We zijn erg blij dat je tevreden bent met je aankoop.

Ons bedrijf streeft altijd naar klanttevredenheid en je eerlijke feedback helpt ons om onze klanten een geweldig product te blijven bieden.

Nogmaals bedankt voor je steun aan ons bedrijf.

Valutata 3 stelle su 5

Ook ik heb een slechte ervaring.

Ook ik heb een slechte ervaring met Norada.
Uiteindelijk heb ik 20% €7,00)teruggekregen.
Volgens de advertentie mocht ik 30 dagen gratis proef slapen. Nou, mooi niet dus.

Update:
Na een reactie van Norade is er mail contact geweest. Ik krijg nu nog 60% extra compensatie. Totaal krijg ik dus 80% terug en mag het kussen houden. Uiteindelijk is het dus naar tevredenheid opgelost.

10 gennaio 2025

Goedendag!

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop en de ervaring met onze klantenservice. We begrijpen dat het retourproces onverwachte kosten met zich mee kan brengen en frustrerend kan zijn.

Ons retourbeleid staat vermeld op onze website, maar we begrijpen dat het misschien niet duidelijk genoeg was. We nemen dit ter harte en zullen onze communicatie hierover verbeteren. Omdat klanttevredenheid erg belangrijk voor ons is, willen we graag samen naar een oplossing zoeken. Wil je contact met ons opnemen via info@norada.nl? We kijken graag wat we voor je kunnen doen, zodat je alsnog een positieve ervaring met ons kunt hebben.

Oplichters

KOOP HIER NIKS ! ! !
Oplichters! Niks kopen!! Je besteld iets en wanneer je het retour wilt doen ben je je volle bedrag kwijt!

9 gennaio 2025

Goedendag Melissa,

Retourprobleem

Volgens Norada is mijn retour niet bij hun aangekomen.
Via Klarna het afgiftebewijs gestuurd maar Norada accepteert het niet dus moet nu betalen voor iets dat ik niet meer heb.
Ik kwam tot de ontdekking dat het retouradres op het etiket niet goed was, het is naar Norah gestuurd...
Dat is een kledingzaak waar ik nog nooit iets besteld heb.
Is dit bewust gedaan door Norada of een vergissing.
Het is sowieso raar dat ik een retouretiket heb gekregen want in de reviews lees ik dat hun retouradres in Amerika is en ze daarom in de meeste gevallen,flinke korting geven op het bestelde omdat het retour sturen erg duur is.
Jammer dat er geen contact met mij is opgenomen, het voelt niet goed zoals het is gegaan!

Yvonne Spies

16 novembre 2024

Beste Yvonne,

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met je retourzending. We hebben je eerder via e-mail geïnformeerd over het volledige terugstorten van het bedrag om deze situatie op te lossen. We willen graag verduidelijken dat er geen retourlabel door ons is verstrekt, en er is ook geen retourproces gestart aan onze kant. We hebben geen retourzending ontvangen, en het lijkt erop dat de retour naar een ander adres is gestuurd, wat uiteraard een vergissing is.

We begrijpen dat deze situatie verwarrend en frustrerend is, en we willen je verzekeren dat we er alles aan doen om dit recht te zetten. Als je nog verdere vragen hebt of iets niet duidelijk is, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen via info@norada.nl

We stellen je geduld en begrip zeer op prijs en hopen dat dit snel naar tevredenheid wordt opgelost.

Koop hier echt niet

Naar aanleiding van onderstaande review heb ik nogmaals contact gehad en hebben ze me als nog een nieuw exemplaar toegestuurd. Dit is een top product, en deze blijft ook gewoon goed. Dus al met al nu tevreden over het product en de oplossing die mij als nog geboden is. Jammer dat het niet in 1 keer kon zonder review maar goed een foutje kan gebeuren.

Koop hier echt niet, wat een slechte service. Kniekussen besteld maar na 4 a 5 weken werkte het traagschuim al niet meer. Antwoord was, misschien veel gebruikt, hallo product 4 a 5 weken in huis. Ander antwoord: bestel een nieuwe met wat korting. Wat een drama zeg.

25 dicembre 2024

Risposta di Norada

Bedankt voor je feedback,Rolf.

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het AlignEase steunkussen. Hoewel de garantieperiode inmiddels is verlopen, willen we benadrukken dat we er alles aan doen om onze klanten een goede ervaring te bieden. We begrijpen dat je teleurgesteld bent, vooral omdat het product niet zo lang heeft voldaan aan je verwachtingen.

We willen je daarom alsnog een passende oplossing aanbieden. Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? zodat we samen kunnen bespreken wat we voor je kunnen betekenen?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Jouw feedback helpt ons om onze producten en service verder te verbeteren.

Valutata 3 stelle su 5

Informeer goed over retour sturen

Norada nekkussen besteld. Het voldeed niet, dit via mail gemeld bij de klantenservice met het verzoek om het retouradres. Krijg ik een reactie dat ik het nekkussen naar Amerika moet sturen, kosten voor eigen rekening. Dit staat nergens vermeld op de site van Norada. Na diverse mails heen en weer gestuurd te hebben, uiteindelijk mijn geld volledig terug gekregen. Voor mij goed opgelost.

20 dicembre 2024

Goedemiddag Astrid,

We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop en de ervaring met onze klantenservice. We begrijpen dat het retournproces onverwachte kosten met zich mee kan brengen en dat dit frustrerend kan zijn.

Onze retourvoorwaarden zijn vermeld op onze website, maar we begrijpen dat dit wellicht niet voldoende duidelijk was. Dat nemen we ter harte, en we zullen onze communicatie hierover verbeteren. Omdat we klanttevredenheid erg belangrijk vinden, willen we graag samen naar een oplossing zoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen, zodat je alsnog een positieve ervaring met ons kunt hebben.

KOOP HIER NIET!

Update 06/01/2025 na nogal wat mailverkeer en de review hieronder alsnog mijn geld teruggestort gekregen.

Precies dit zelfde verhaal….
KOOP HIER NIET!
Ik heb een kniekussen bij Norada.nl besteld. In de advertentie en op hun site stond; 100% niet goed/geld terug garantie!
Enfin, ik heb het kniekussen echt geprobeerd maar vind het helemaal niet prettig, ik had steeds moeite met in slaap komen en werd elke nacht diverse malen wakker!
Mail naar Norada gestuurd dat ik het retour wilde sturen, kreeg ik als antwoord dat ik het dan naar de USA moet sturen met hoge verzendkosten!!!! Wat is dat nou??? Ik bestel bij Norada.nl met Nederlands KvK nummer.
En nu moet ik het naar de USA terugsturen?
Oh ja, ze wilde mij 20% korting geven (dat is ca. E. 7,00), “misschien dat ik het dan cadeau kon doen aan iemand anders” schreven ze” of ik mocht een ander gratis product uitkiezen??
Ik vind het echt stijlloos dat er nergens op hun site staat dat producten die niet bevallen door de klant naar USA teruggestuurd moeten worden en dit dan op eigen kosten!!!!
Norada.nl; ik heb echt spijt dat ik bij jullie besteld heb!!!

4 dicembre 2024

Risposta di Norada

Bedankt voor je feedback, Monique.

We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Norada. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We begrijpen dat het retourneren naar de VS onverwachte kosten met zich meebrengt en dat dit frustrerend kan zijn. We willen je graag helpen en samen naar een oplossing zoeken die beter aansluit bij jouw situatie.

Wat betreft de korting en het gratis product, deze aanbiedingen zijn bedoeld om klanten tegemoet te komen en hen te helpen het product alsnog een kans te geven. We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen de juiste oplossing is, en dat spijt ons.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl zodat we dit verder kunnen bespreken? Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Bedankt voor je eerlijke feedback. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb Afzetterij omdat retouren alleen naar de VS gaaneen kniekussen bij Norada.nl…

Ik heb een kniekussen bij Norada.nl…
En nu moet ik het naar de USA terugsturen?
Norada.nl; ik heb echt spijt dat ik bij jullie besteld heb!!!
Ik had dezelfde ervaring. Bij mij was het echter het nekkussen. Ze wilden mij gratis een kussen sturen. Na 6 weken nog steeds niet gekomen.
Koop daar gewoon niet

18 ottobre 2024

Risposta di Norada

Bedankt voor je uitgebreide feedback, Guido.

We vinden het erg jammer om te horen dat je ervaring met het AlignEase steunkussen en onze service niet naar verwachting is verlopen. Dit is absoluut niet de indruk die we willen achterlaten bij onze klanten.

We begrijpen dat het retourneren naar de VS teleurstellend kan zijn en bieden daarom vaak alternatieve oplossingen, zoals een gedeeltelijke vergoeding of een gratis product, om onze klanten tegemoet te komen. We zijn echter bereid om samen te kijken naar een passende oplossing die beter aansluit bij jouw situatie.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@norada.nl? zodat we dit samen kunnen bespreken? Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we willen ons best doen om dit recht te zetten.

Valutata 4 stelle su 5

Een nekstretcher gekocht maar voldeed…

Een nekstretcher gekocht maar voldeed mij niet helemaal dus wilde retour doen maar dan waren er hoge verzendkosten.ik kreeg 20 proc.korting. ik heb toen een negatieve review geschreven dat ik het echt niet leuk vond waarop ze me hebben gemaild en het gehele bedrag hebben kwijtgescholden met deze oplossing was ik blij mee en vond het fijn dat ze uiteindelijk de klacht serieus nemen.

28 novembre 2024

Gewoon een dropshipper

Gewoon een dropshipper. Artikelen die verkocht worden vind je 90% goedkoper op Alieexpress.

6 ottobre 2024

Risposta di Norada

Bedankt voor je feedback, Rijk.

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. We willen graag verduidelijken dat de producten die we verkopen uitsluitend voor Norada worden geproduceerd. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Het is mogelijk dat vergelijkbare producten die je hebt gevonden op andere platforms zoals AliExpress, van lagere kwaliteit zijn of niet dezelfde normen en garanties bieden als de onze.

We begrijpen dat prijsvergelijkingen belangrijk zijn, maar de producten die wij aanbieden zijn speciaal geselecteerd en ontworpen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Als je vragen hebt over je bestelling of het product, neem dan gerust contact met ons op via info@norada.nl. We staan klaar om je verder te helpen.

Bijzonder bedrijf

Blijkt toch niet oké hoor. Is bedrijf uit Amerika. Ik wil iets terugsturen, maar dan moet ik de kosten betalen naar Amerika.
Ik dacht, trustpilot 4 sterren, is oké. Maar nee.
Jammer. De nekstretch was geleverd met verkeerd kabeltje. Ik heb er nu niks aan.

Wat wel heel oké is, ze hebben de review gezien en ik heb uiteindelijk mijn geld terug.
Dat is fijn.

15 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Blij met de knie kussen die ik heb…

Blij met de knie kussen die ik heb gekocht. Werkt echt top voor mijn rugklachten. Minder blij dat na 2,5 maand gebruik het schuim is gebroken. Van de week een mail verstuurd omtrent de klacht. Ze kunnen niets voor mij doen omdat de 30 dagen ruil termijn voorbij is. Hoezo ruilen… ik heb een klacht.
Ze konden niets voor mij doen alleen 20% korting op nieuwe aankoop krijgen. Geen serieuze reactie op mijn klacht dus. Teleurstellend.

21 novembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più