Enkele weken geleden heb ik een fitness apparaat besteld bij Norada alleen bij aflevering bleek dit uiteraard rommel te zijn uit China, ik kan het retour sturen alleen dan moet het naar China gestuurd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Steunkussen ivm heuppklachten besteld en uitgeprobeerd. Helaas voor mij geen verbetering. Dus wilde het retour zenden volgens afspraak binnen 30 dagen. Het contact met Norada kan alleen via mail. Je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deze eenmanszaak gevestigd in Hoogvliet, Rotterdam adverteert met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Echter, als je aanspraak maakt op een retour komen ze met een onzinverhaal dat je mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn vrouw had een kussen besteld die je tussen je knieën kan doen van bijna 40 euro. Als ze die tussen haar knieën doet is de kussen totaal niet stevig en wilt hem daarom retourneren zoals er staat... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
De service is heel goed ik moest douane kosten betalen dat was niet on de advertentie genoemd, een mailtje hier over en de kosten werden binnen een week terug betaald.

Risposta di Norada
Slecht, geeft aan Nederlands bedrijf te zijn, vervolgens moet het artikel buiten de EU retour wat hoge kosten geeft die nergens vermeldt staan waartoe ze wel verplicht zijn, Dropshopping!!! Kijk uit hiermee

Risposta di Norada
Weet iemand hoe je een gewassen kussensloop van Norada weer om het schuimrubberen kussen krijgt? Is er een filmpje dat ik kan bekijken?

Risposta di Norada
Ik hou van winkels waar je merkt dat ze écht geven om de klant. Norada doet dat. Snelle service, en producten welke mijn leven een stukje beter maken.

Risposta di Norada
Schijnt dat pakket bezorgd is. Helaas is deze niet bij ons bezorgd. Norada beloofde bedrag te crediteren in meerdere mails. Vervolgens wordt dit niet gedaan en krijg ik bij iedere mail contact hetzelfde verhaal te horen en wordt ik bedankt voor mijn geduld.
Helaas, er wordt beloofd, recht op retour binnen dertig dagen en geld terug garantie....
Maar ik ben nu beland in e-mail verkeer met de klantenservice welke smoesjes verkoopt; per saldo wordt de geld terug garantie niet nagekomen!
Een ander artikel uitzoeken of per gratie eventueel 20% van het aankoopbedrag terug 😖😬!!!
Nee, hier wordt de consument dus duidelijk misleidt en valse informatie verstrekt op de website van Norada.
Waardeloos!!!
Moet ik gaan bietsen om m'n consumenten herroepingsrecht van aankoop, een klant onvriendelijk misleidende website.
Maria van der Beek

Risposta di Norada
Na het doen van een aankoop heb ik via de klantendienst om een factuur gevraagd voor mijn boekhouding. Ze gingen het doorgeven aan de betrokken dienst. Na weken zonder antwoord heb ik maar liefst 5 keer gemaild om te vragen om gewoon die factuur door te mailen, met al mijn bestelgegevens erbij. Ik heb nooit antwoord gekregen waardoor ik die factuur niet heb kunnen inbrengen als onkosten.Wat een service!!!

Risposta di Norada
Kniekussen gekocht, na een paar maanden kapot. Dat komt volgens norada door intensief gebruik! Ja wat moet ik dan , 1 x per week ermee slapen? Krijg een korting van 20 % als ik een nieuwe bestel. Gelukkig staat op shein precies hetzelfde kussentje voor maar €8,- ! Enja hij is echt hetzelfde, maar zonder norada labeltje ! Als die weer binnen een paar maanden kapot is, verwacht ik dat voor die prijs.

Risposta di Norada
Wat is dat tegenwoordig toch met die online bedrijven? Klantenservice ook hier echt weer om je te bescheuren. Vraag je om het retouradres, krijg je een hele preek met als afsluiting 15% korting...begrijpend lezen is helaas niet meer wat het was duidelijk. Lamp werkelijk zo cheap qua uitstraling, ik kan de nagellamp van mijn dochter voor de gelnagels beter gebruiken, die ziet er professioneler uit en werkt vast ook nog beter. We gaan de volgende reactie maar weer afwachten...

Risposta di Norada
Ik ben nog steeds sceptisch, dezelfde lamp wordt op alixpress aangeboden voor €15.

Risposta di Norada
Typisch geval van dropshipping, mijn vrouw heeft hier iets besteld, en retouren moest naar het buitenland met hoge verzendkosten. Voor iedereen die iets denk te willen bestellen van deze site maak een foto van dat gene wat je wilt en zoek vervolgens bij alie express. Kwam er zojuist achter dat me dit 30 euro scheelt en als het niet goed is gooi ik het gewoon weg.. pure oplichters hier

Risposta di Norada
ze geven aan dat je bestelling kan binnen 30 dagen retour sturen. Wat ze je niet vertel is dat je dit terug naar de VS mag sturen dus in feite kost het je veel meer geld. Ik zou nooit meer van hun willen bestellen.

Risposta di Norada
Wat een oplichters. Kussentje gekocht 38,95 incl verzendkosten. Dat is mooi dacht ik. Nederlands bedrijf dus verwacht ik ook verstuurd vanuit hun magazijn. Maar ik krijg het pakket direct vanuit China gestuurd. Dat vond ik al raar. Nu krijg ik opeens een factuur van FedEx met BTW en invoerrechten van 16 euro!!!!! Dus euro 55 voor een kussentje????? Bol.com heeft zo een zelfde voor euro 19,95. Wat een oplichters zijn dit. En dan zeggen ze dat om kosten te besparen ze het gelijk laten versturen v.a. de fabrikant. Nou ik weet het niet hoor 55 euro??? Bol.com 19,95...en dan zeggen staat in de voorwaarden. Ja alsof ik dat lees, ik ga ervanuit dat het een Nederlands bedrijf is en het dus ook in Nederland wordt verstuurd. Als ze nou eens duidelijk melden dat je ook nog deze kosten moet betalen als je besteld, dan had ik het nooit gedaan. Nooit meer wat bestellen dus!!! Afzetters

Risposta di Norada
Niet tevreden over apparaat, contact gezocht, moet terug naar de VS, bla bla bla. Heb rechtsbijstand ingeschakeld. Had ik deze reviews maar eerder gelezen, dan was ik nooit met ze in zee gegaan

Risposta di Norada
Ik heb een klacht ingediend bij Norada. Het beenkussen heb ik krap aan 7 maanden gebruikt en was toen al doormidden, foto meegestuurd.
Krijg ik deze reactie:
Na overleg met het hogere team kunnen wij helaas geen vervangingscompensatie bieden, aangezien je het product bijna zeven maanden hebt gebruikt. We kunnen je echter een speciale korting aanbieden als je ervoor kiest een ander product bij ons aan te schaffen.
Waardeloos toch, zeggen ze dat ze klantvriendelijkheid/tevredenheid belangrijk vinden. Nou daar voldoen ze aan heb ik gemerkt, niet dus. En daar komt nog bij dat ik een nieuw beenkussen wat nog niet is gebruikt( had er 2 tegelijk gekocht) ging checken alvorens te gebruiken. Tot mijn verbazing zag ik daar al een breukje in, daar kan ik dus ook op wachten dat die doormidden gaat 😬😬, dit gemeld maar daar doen ze niks mee. Ze nemen totaal geen verantwoordelijkheid, fabrieksfouten kennen ze er ook niet. Echt super teleurgesteld door Norada.
Ik zeg bestel hier NIET, garantie van 30 dagen is toch niks, na die 30 dagen doen ze niks met je klacht en kun je een korting krijgen van 20 procent op je volgende aankoop.
Ik heb het product nooit gekregen. Kennelijk heeft dit bij een PostNL punt gelegen en is uiteindelijk teruggestuurd naar Norada.
Toen ik dacht dat het was afgehandeld kreeg ik van een incassobureau een rekening die ik moest betalen.
- €98,95 nekstretch
- €40,00 incasso kosten
Ik heb deze uiteindelijk betaald omdat ik niet op nog meer extra kosten zit te wachten. Nu contact opgenomen met Norada en ze reageren niet eens op emails. Ik heb dus €98,95 betaald voor nada noppes.
Bestel hier niet mensen!

Risposta di Norada
Het retourneren van het product moet naar de VS. Met hoge verzendkosten. De 30 dagen garantie op geld terug wordt vervolgens opgelost door een terugbetaling van 60% wat voordeliger zou zijn dan het opsturen.
Dit is niet hoe het op de website staat en geen service.

Risposta di Norada
Er staat geen adres op de website en de retourvoorwaarden zijn absoluut niet vooraf duidelijk. Op de site staat dat het er verschillende retouradressen zijn afhankelijk van het product. Dat weet je pas als je een retour aanmeldt.
Klinkt als vage dropship praktijken.
Jammer!

Risposta di Norada
Ten eerste erg laten bezorging van 2 weken.. kan ik meeleven. Maar ten tweede het product retourneren. Het moest ineens naar de VS en moest ik nog geld voor betalen. En dan krijg ik ook maar een kleine vergoeding terug voor het product. Effe serieus?!

Risposta di Norada
Ik wil een artikel retourneren maar als ik naar de mail ga krijg ik geen antwoord

Risposta di Norada
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.