Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Noenoes Decoraties is een creatieve online shop gespecialiseerd in handgemaakte woon- en feestdecoraties. Elk item wordt met zorg en aandacht ontworpen, waardoor klanten altijd iets unieks in huis halen. Van sfeervolle wanddecoraties tot gepersonaliseerde cadeaus: Noenoes Decoraties biedt stijlvolle en originele items die elke ruimte een warme uitstraling geven. Maatwerk is mogelijk, zodat elke decoratie perfect aansluit op jouw wensen en interieur. Persoonlijke service, kwaliteit en liefde voor het vak staan centraal. Zo creëert Noenoes Decoraties bijzondere producten die een glimlach in huis brengen.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,5

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Mijn deken was helaas uitverkocht maar…

Mijn deken was helaas uitverkocht maar ze kwamen op de app bij mij terug met een alternatief. Ze deden echt moeite om met een goed alternatief te komen. Het alternatief was een goede keuze, zeer blij mee. Ik kom zeker terug want ik waardeer persoonlijke service.

8 settembre 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Persoonlijk contact vinden we zelf ook het leukste van ons werk. Dank je wel Joyce, en geniet van je nieuwe deken!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en snelle levering

Snelle reactie en overleg mogelijk via whatsapp.
Denken goed met je mee.
Snelle levering en goed verpakt. Top!

15 settembre 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Astrid, dank je wel! Fijn dat we via WhatsApp goed konden overleggen en dat alles snel en goed verpakt bij je was.

Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf met hele mooie spullen

Top bedrijf met hele mooie spullen! Het zijn hard werkende mensen met een hele goeie smaak 👌🏼🥇🏆 ze geven je heel goed advies wel wel en niet mooi staat in je woning. Ik raad dit bedrijf aan ze staan dag en nacht voor je klaar 👍🏼

14 settembre 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Bas, wat een leuke review, dank je wel! Fijn dat ons advies je helpt om te kiezen wat mooi staat in je huis. We staan graag voor je klaar 😊

Valutata 4 stelle su 5

voorraad en levering prima.

voorraad en levering prima.
Leuk kussen, voor herhaling vatbaar.

4 settembre 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Henny, dank je wel voor je review! Leuk dat het kussen goed bevalt en dat het voor herhaling vatbaar is. Heb je nog tips voor ons, dan horen we het graag.

Vriendelijk

Vriendelijk , snel bezorgd en goed advies gekregen.

13 agosto 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Dank je wel voor je review! Fijn dat alles snel bij je was en dat we je goed konden adviseren.

Wat een geweldige service🤍

Wat een geweldige service🤍
Helaas was de bloem van mijn opbergdoos losgeraakt, maar nadat ik contact had opgenomen werd ik zó vriendelijk geholpen. Ondanks dat ze hiervoor geen claim konden indienen bij de leverancier, sturen ze mij alsnog een nieuwe op. Dat noem ik pas klantvriendelijkheid.Super bedankt voor de snelle en fijne service. Ik bestel hier zeker vaker en raad Noenoes Decoratie absoluut aan! 🥰

11 agosto 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Oumaima, dank je wel voor je lieve review! Vervelend dat de bloem van je opbergdoos was losgeraakt, maar fijn dat we het zo voor je konden oplossen. Tot de volgende bestelling 😊

Fantastische service!!!!

Fantastische service!!!!! Mijn mooie eettafel werd persoonlijk afgeleverd en zelfs nog in elkaar gezet ook! Super vriendelijke en deskundige mensen waar je echt terrecht kan voor goed interieuradvies. De showroom is ook echt een plaatje ❤️ Aanrader!!!!

3 agosto 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Dank je wel Eva, wat een fijne review! Leuk dat je zo blij bent met je nieuwe eettafel en dat je je goed geholpen voelde. Geniet ervan ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Schitterend (kunst) plant en een…

Schitterend (kunst) plant en een perfecte service. Is zeer aan te bevelen.

16 luglio 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Michel, dank je wel! Leuk dat je zo blij bent met de plant.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een kussentje besteld dat helaas…

Ik had een kussentje besteld dat helaas niet meer leverbaar bleek te zijn. Het bedrijf heeft hierover direct contact met mij opgenomen en een alternatief aangeboden. Tot mijn verrassing was dit alternatief zelfs duurder dan het oorspronkelijke product, maar het prijsverschil hebben zij volledig voor eigen rekening genomen.
Ik waardeer de vriendelijke communicatie, het meedenken en de klantgerichte oplossing enorm. Zo'n service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Daarom geef ik deze review met veel plezier. Bedankt voor de uitstekende afhandeling!

18 giugno 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Paul, dank je wel voor je mooie review! Het is vervelend als iets niet meer leverbaar is, dus we zochten graag een goed alternatief voor je. Veel plezier met je kussen!

Twee schelpenazen

Ik heb na enige aarzeling twee schelpenvazen gekocht en die zouden verstuurd worden. Gewoon omdat tegenwoordig de bezorgdiensten niet voorzichtig met pakketten omgaan. Ik heb deze zaterdag geleverd gekregen en deze waren zo goed verpakt, gewoon geweldig. Als elke winkel zo zou leveren, Dank je wel voor de goede service. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

23 maggio 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Jean Pierre, dank je wel! Fijn dat de schelpenvazen zo goed ingepakt bij je aankwamen, daar letten we ook echt op. Veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al jaren klant en altijd met…

Ik ben al jaren klant en altijd met veel plezier! Zowel broer als zus geven steeds goede tips en denken echt met je mee. De service is top en de prijzen zijn ook nog eens zeer scherp vergeleken met de concurrentie. Ga zo door!

27 aprile 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Nick, dank je wel! Leuk dat je al zo lang klant bij ons bent. We denken graag met je mee, tot de volgende keer!

Top service!!

Kandelaar besteld. Via email wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling. Helaas kwam door de post de kandelaar kapot aan. Via whatsapp contact gezocht. Werd vriendelijk geholpen. Werd meteen nieuwe opgestuurd en de volgende dag had ik de nieuwe kandelaar in huis. Top service!!

6 febbraio 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Raymond, dank je wel voor je review! Gelukkig konden we snel een nieuwe kandelaar sturen. Veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige boom en fijne ervaring

Ik heb een Schelpenvaas met magnoliaboom besteld. Ze dachten mee over de levering en communiceren hier goed over. Zelfs op vrijdag avond is hij hem komen brengen. Hij heeft hem naar boven gesjouwd, geplaatst en gestyled. Hele aardige meneer! De vaas met boom is prachtig! Hij is wel wat duurder, maar dat zie je er ook echt vanaf! Top bedrijf!

16 gennaio 2026

Risposta di Noenoesdecoraties

Dank je wel Arno, ook hier! Het was leuk om de schelpenvaas met magnoliaboom bij je te brengen en neer te zetten. Geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Tweede keer een leuke decoraties bij…

Tweede keer een leuke decoraties bij noenoes winkel gekocht en nog steeds heel tevreden met onze aankoop!! goede service en prachtige collecties..heel vriendelijk personeel!

31 dicembre 2025

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Jasmine, wat leuk dat je voor de tweede keer bij ons hebt gekocht! Dank je wel voor je review.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en prachtige assesoires!

Bestelling gedaan maar bleek niet op voorraad. Gelijk een apje gehad en een andere kleur opgestuurd gekregen. Heel mooi maar ik had twijfel over de maat. Ik mocht alle tijd nemen om te beslissen of ik het wou houden of retour zou sturen. Uiteindelijk gehouden en ben er heel blij mee!

30 novembre 2025

Risposta di Noenoesdecoraties

Hoi Nicole, dank je wel! Fijn dat je de tijd kon nemen om te kiezen en dat je er nu zo blij mee bent.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over deze winkel

Zeer tevreden over deze winkel. De kwaliteit van de producten is uitstekend, de klantenservice is professioneel en behulpzaam, en de levering was snel. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen!

Aneta

25 novembre 2025

Risposta di Noenoesdecoraties

Dank je wel Aneta! Fijn dat je zo tevreden bent en ons aanraadt aan anderen.

Abdelaziz en Naoual

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più