noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Virkelig lækre nødder og søde medarbejdere! Har købt fra dem tre gange nu og er ikke blevet skuffet. Deres hasselnødder fra Piemonte og deres mandler er så gode - bedre end de forskellige slags... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hvorfor er der ingen der har fortalt mig om nøddebazaren noget før? Deres dadler, valnødder, tranebær og blåbær er klasser bedre end tilsvarende produkter jeg har købt andre steder. Og så støtte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi er vilde med nødder fra Nøddebazaren. Dog synes vi at pistacienødderne og de tørrede mango er lidt kedelige sammenlignet med dem vi har fået tidligere. Alle de andre både nødder, frugt og kerner er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)
Nørrebrogade 20, 1, 2200, København N, Danimarca
Utrolig lækre produkter, som er langt over supermarkedskvalitet. Mange af varerne er desuden fra EU (og ikke USA). Utrolig sød og opmærksom kundeservice.

Risposta di Nøddebazaren
En fantastisk lille virksomhed, hvor man kan købe økologiske produkter af god kvalitet til en god pris.

Risposta di Nøddebazaren
De altid søde mennesker i nøddebazaren var meget hurtige så det gik stærkt

Risposta di Nøddebazaren
Det er ikke den første anmeldelse - så tænk selv !

Risposta di Nøddebazaren
Altid en fornøjelse at handle med Nøddebazaren og deres indbydende sortiment.
Hurtig respons og velvalgt balance i promovering og mådeholdenhed.
Fortrinlig kanal til gode veldrevne stimulanser - klar anbefaling herfra.

Risposta di Nøddebazaren
En fantastisk, lille virksomhed, der har hjertet på rette sted og viljen til at gøre en forskel for mennesker med særlige behov og for at gøre en forskel for natur og miljø.
Produkterne er så gode, og vi spiser dem med god samvittighed.
Ville ønske, der fandtes flere virksomheder af deres slags.

Risposta di Nøddebazaren
Kvaliteten af varerne altid i top. Altid god service og hurtig levering. Desuden varierende og spændende udbud.

Risposta di Nøddebazaren
Tak for hurtig og venlig betjening. Jeg er meget glad
for de fleste af jeres produkter, men jeg er især begejstret for jeres peanuts, jeres Piemonte hasselnødder, både de rå og de ristede samt franske valnødder.
Valnødderne fra Ukraine er derimod ikke at anbefale. Det er alt for mange små skal forstykker i, som man nemt kan knække tænderne på. Dog er mit køb ikke helt spildt, for jeg vil nemlig fodre fuglene med den sidste rest og de 10 kg jeg købte for et par måneder siden.

Risposta di Nøddebazaren
Har købt hos dem et par gange nu. Første gang var Macadamia nødderne jeg bestillede lidt til den gamle side (som dog rigtignok kunne læses fra info, så det kan man ikke helt laste dem for). Men sidste gang fik jeg en mail da de havde friske danske nødder på vej som man kunne forudbestille. Super lækkert!! Oveni donerer de til nogle rigtig gode formål. Det synes jeg er virkelig prisværdig, fortsæt med det!

Risposta di Nøddebazaren
Virkelig gode produkter. De kommer hurtigt og altid med en lille hilsen fra det lille danske firma.

Risposta di Nøddebazaren
Høj kvalitet og sympatiske mennesker med stort engagement og omtanke for verden.

Risposta di Nøddebazaren
Fin kvalitet, sympatisk sted, støtter regerativt landbrug, vedlægger smukke kort – personligt engagement i bedste oplevelse på alle parametre

Risposta di Nøddebazaren
Vi har købt nødder i Nøddebazaren i flere år og har altid været tilfreds med kvaliteten.

Risposta di Nøddebazaren
ALTID HURTIG LEVERING AF DE BESTILTE VARER, SOM ALTID ER PERFEKTE.

Risposta di Nøddebazaren
Supergod kundeservice og virkelige gode produkter.

Risposta di Nøddebazaren
What’s better than supporting a small, local business that offers high-quality, environmentally friendly products that are healthy and taste delicious? Highly recommend!

Risposta di Nøddebazaren
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.