noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Leggi di più

Virkelig lækre nødder og søde medarbejdere! Har købt fra dem tre gange nu og er ikke blevet skuffet. Deres hasselnødder fra Piemonte og deres mandler er så gode - bedre end de forskellige slags... Leggi di più

Hvorfor er der ingen der har fortalt mig om nøddebazaren noget før? Deres dadler, valnødder, tranebær og blåbær er klasser bedre end tilsvarende produkter jeg har købt andre steder. Og så støtte... Leggi di più

Vi er vilde med nødder fra Nøddebazaren. Dog synes vi at pistacienødderne og de tørrede mango er lidt kedelige sammenlignet med dem vi har fået tidligere. Alle de andre både nødder, frugt og kerner er... Leggi di più

1. Negozio di frutta secca a guscio
  2. Grossista di frutta e verdura

Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Utrolig lækre produkter

Utrolig lækre produkter, som er langt over supermarkedskvalitet. Mange af varerne er desuden fra EU (og ikke USA). Utrolig sød og opmærksom kundeservice.

21 novembre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak, Caroline. Fornøjelsen er vores.

Glædelig decemberstart 🌲

Bh Mads

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Nøddebazaren og deres indbydende sortiment.
Hurtig respons og velvalgt balance i promovering og mådeholdenhed.
Fortrinlig kanal til gode veldrevne stimulanser - klar anbefaling herfra.

30 ottobre 2025

Hej Simon,

Tusind tak for din anmeldelse! Det varmer virkelig at læse. Det er en fornøjelse at levere til dig.

Fantastisk virksomhed

En fantastisk, lille virksomhed, der har hjertet på rette sted og viljen til at gøre en forskel for mennesker med særlige behov og for at gøre en forskel for natur og miljø.
Produkterne er så gode, og vi spiser dem med god samvittighed.
Ville ønske, der fandtes flere virksomheder af deres slags.

4 ottobre 2025

Hej Heidi,

Af hjertet tak for din anmeldelse! Det er virkelig sødt af dig at skrive! Det er en fornøjelse at levere til dig.

Top kvalitet

Kvaliteten af varerne altid i top. Altid god service og hurtig levering. Desuden varierende og spændende udbud.

22 ottobre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak, Jan! Fornøjelsen er vores.

Lækre peanuts

Tak for hurtig og venlig betjening. Jeg er meget glad
for de fleste af jeres produkter, men jeg er især begejstret for jeres peanuts, jeres Piemonte hasselnødder, både de rå og de ristede samt franske valnødder.
Valnødderne fra Ukraine er derimod ikke at anbefale. Det er alt for mange små skal forstykker i, som man nemt kan knække tænderne på. Dog er mit køb ikke helt spildt, for jeg vil nemlig fodre fuglene med den sidste rest og de 10 kg jeg købte for et par måneder siden.

18 ottobre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tak for din ærlighed og forståelse, Gurli!

Vi har ikke længere de økologiske valnødder fra Ukraine og arbejder på at finde en god løsning, så det forhåbentlig ikke gentager sig.

Anbefales!

Har købt hos dem et par gange nu. Første gang var Macadamia nødderne jeg bestillede lidt til den gamle side (som dog rigtignok kunne læses fra info, så det kan man ikke helt laste dem for). Men sidste gang fik jeg en mail da de havde friske danske nødder på vej som man kunne forudbestille. Super lækkert!! Oveni donerer de til nogle rigtig gode formål. Det synes jeg er virkelig prisværdig, fortsæt med det!

12 ottobre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Ivan! Og for din forståelse.

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter. De kommer hurtigt og altid med en lille hilsen fra det lille danske firma.

6 ottobre 2025

Tusind tak, Merete! Det er en fornøjelse at levere til dig 🌞

Bh Mads og co.

Høj kvalitet og sympatiske mennesker…

Høj kvalitet og sympatiske mennesker med stort engagement og omtanke for verden.

2 ottobre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Merete! Det varmer at læse og er en fornøjelse at levere til dig 🌞

Fin kvalitet

Fin kvalitet, sympatisk sted, støtter regerativt landbrug, vedlægger smukke kort – personligt engagement i bedste oplevelse på alle parametre

7 ottobre 2025

Tusind tak, Birgitte. Det er en fornøjelse at levere til dig! 🌞

God kvalitet

Vi har købt nødder i Nøddebazaren i flere år og har altid været tilfreds med kvaliteten.

1 ottobre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Hvor er det dejligt at læse! Tusind tak for din anmeldese 🌞

5/5 💚

What’s better than supporting a small, local business that offers high-quality, environmentally friendly products that are healthy and taste delicious? Highly recommend!

17 settembre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Thank you so much, Annika!