Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig lækre nødder og søde medarbejdere! Har købt fra dem tre gange nu og er ikke blevet skuffet. Deres hasselnødder fra Piemonte og deres mandler er så gode - bedre end de forskellige slags... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hvorfor er der ingen der har fortalt mig om nøddebazaren noget før? Deres dadler, valnødder, tranebær og blåbær er klasser bedre end tilsvarende produkter jeg har købt andre steder. Og så støtte... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di frutta secca a guscio
  2. Grossista di frutta e verdura

Scritti dall'azienda

Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vi er vilde med nødder fra…

Vi er vilde med nødder fra Nøddebazaren. Dog synes vi at pistacienødderne og de tørrede mango er lidt kedelige sammenlignet med dem vi har fået tidligere. Alle de andre både nødder, frugt og kerner er super lækre. Vi har prøvet stort set alle.

2 febbraio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse, Katja. Hvor er jeg glad for, at I generelt er meget tilfredse og vil give 5 stjerner på trods af oplevelse med pistacie og mango.

Begge produkter er i slutningen af høsten, så der er ikke meget tilbage på lager, før den nye høst kommer. Derfor kan sprødhed og kvalitet godt dale en smule.

Tak for ærlighed og god energi 🙏

Valutata 5 stelle su 5

God Service, Kvalitet og Levering!

Har altid en god oplevelse når jeg handler hos Nøddebazaren, kan stærkt anbefales!

7 febbraio 2026

Hej Oliver,

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer at læse.

Ønsker dig en god start på ugen 💫

God kvalitet

God kvalitet, god service og hurtig levering.

30 gennaio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Lars. Det betyder meget.

Dadlerne kom hurtigt

Dadlerne kom hurtigt - prisen var god - produkterne er lækre. Og rigtig god service. Et godt lille firma :-)

14 gennaio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak, Esben. Hvor er det dejligt at læse.

God mandag ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig lækre produkter af høj kvalitet

Det er virkelig produkter af høj kvalitet, og jeg synes, at priserne er meget fair. Det er også dejligt at se, at de aktivt støtter bæredygtige og sociale projekter.

2 gennaio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak, Mette. Det er varmende og forstærkende at læse.

Ønsker dig en dejlig dag 💫

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, hvis der er problemer, er der hurtig respons. Produkterne er god kvalitet.

7 gennaio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse og forståelse, Laila.

Det er en fornøjelse at levere til dig.

Supergode økologiske nødder

Supergode økologiske nødder. Dejligt at handle med et lille firma, hvor man ovenikøbet får et lille håndtegnet kunstværk med hver levering.

11 gennaio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Smalldane. Det varmer at læse.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god kvalitet mandler og…

Virkelig god kvalitet mandler og valnødder , det er ikke sidste gang jeg handler hos Nøddebazaren

9 gennaio 2026

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Nana. Dejligt at du kan lide vores mandler og valnødder. Vi glæder os til at levere igen.

Great quality

Great products, fast delivery.

7 gennaio 2026

Thank you so much, Paul.

Really appreciate your review.

Have a great day 💫

All the best
Mads & Family

Nøddebazaren leverer igen

Som sædvanlig modtog jeg en sending lækre nødder og tørrede frugter 👍🏼👍🏼med hurtig levering og fuld tilfredshed herfra

18 dicembre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak, Mikala. Det varmer at læse.

Valutata 5 stelle su 5

Meget lækre mandler og medjul dadler…

Meget lækre mandler og medjul dadler til gode priser. Dejligt at man samtidig støtter små landbrug.

God service og hurtig pakning. Kunne hente mine varer i lageret i Farum et par timer efter bestilling.

19 dicembre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Hvor er det dejligt at læse. Tusind tak, Inge.

Gode økologiske råvarer.

Det er altid en glæde at modtage varer fra Nøddebazaren. Gode økologiske råvarer og måske en lille kunstnerisk hilsen fra Charlotte. <3

10 dicembre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Tusind tak, Ulla. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Fantastisk kvalitet og service

Nøddebazaren leverer gode nødder og en service, der er i top. Tak til Mads og holdet omkring ham.

1 dicembre 2025

Tusind tak, Birgithe.

Glædelig decemberstart 🌲

Bh Mads og fam

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter hele vejen igennem

Lækre produkter hele vejen igennem. Handler kun nødder hos nøddebazaren. Også et Plus jeg kan vælge at støtte regenativt landbrug når jeg handler der. Tusind tak for lækker gave ved sidste køb🙏

29 novembre 2025

Risposta di Nøddebazaren

Mange tak for dine ord, Gitte. Fornøjelsen er vores.

Glædelig decemberstart 🌲

Bh Mads og fam

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più