Valutata 1 stelle su 5

In het verleden gewone afdrukken besteld en dat ging altijd goed. Nu een posterfoto besteld en die kwam met vouwen geleverd. Vele malen gevraagd om reactie en via site gemeld en zou een nieuwe krijgen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op 7 december mail gekregen waarin stond dat mijn foto’s verzonden waren. Tot op heden niets ontvangen. Status bestelling volgen werkt niet, hulp website is temporarily unavailable. Zaterdag 11 decem... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Over het algemeen prima kwaliteit. Verzendkosten wel wat hoog maar dat komt waarschijnlijk omdat de foto’s van België naar Nederland moeten opgestuurd. Ook verbaast het mij dat als ik, slecht oplett... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Hier hetzelfde verhaal. Al jaren heel tevreden over foto.com! Ik wacht ook al weken op mijn kalenders. Site ligt idd plat. Foto.com is onbereikbaar, wel alles betaald natuurlijk! Al verschillende mail... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di stampa foto

Informazioni su Foto.com Nederlands

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com is een klantvriendelijke website waar je jouw digitale foto's kunt laten afdrukken. Ontwerp je gepersonaliseerde fotoboek en krijg hem eenvoudig en snel thuisbezorgd. Een fotoboek cadeau doen is de perfecte manier om je favoriete momenten te delen met familie en vrienden. Laat je verbeelding op de vrije loop gaan en maak je volledig gepersonaliseerde fotoboek met je mooiste herinneringen.

2,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Reactiesnelheid op trustpilot misleidend!

Het zou goed zijn als de medewerkers die zo ijverig en „klantgericht“ op alle recensies hier op trustpilot reageren hun collega‘s (?) bij de klantenservice zouden gaan ondersteunen, want ze verwijzen weel steeds naar het e-mailadres support(at)foto.com, maar op berichten aan dat adres reageert dus echt helemaal niemand! Ik heb meerdere berichten verstuurd, maar een maand later nog altijd op een 1e reactie...

6 gennaio 2021
Non scritta su invito

Hallo Frederieke,

Het spijt ons voor het ongemak. Wij sturen uw bericht door naar onze klantenservice, zodat u zo snel mogelijk een antwoord op uw verzoek kunt krijgen.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service, alleen een wit randje links rechts. Verder zien ze er goed uit

4 gennaio 2021

Risposta di Foto.com Nederlands

Bedankt voor uw positieve feedback Ronald :)

Aangepast na geen hulp!

Op 19 december een kalender gemaakt, gisteren al over gemaild, nu, 31 dec, en 1 januari dus ook niet, nog steeds geen kalender ontvangen! Tracken kan ook niet omdat het geen t&t nummer heeft....de levertijd klopt niet, daar hou ik niet van en al helemaal niet wanneer ik een kado maak.
EDIT
Ik blijf op en neer mailen zonder resultaat. Een simpele track and trace had alles op kunnen lossen, ik betaal immers verzendkosten.... Maar waarvoor precies....

31 dicembre 2020

Hallo Loes,

Uw bestelling is door onze teams verzonden op 23/12. Aan het eind van het jaar was er echter sprake van enige vertraging in de levering, en sommige pakketten kunnen langer duren om te worden geleverd. We verontschuldigen ons uiteraard bij voorbaat.

Onze klantenservice blijft tot uw beschikking als u nog vragen heeft op support@foto.com.

Valutata 1 stelle su 5

De bestelling is nooit aangekomen

De bestelling is nooit aangekomen. Ik heb daarover een bericht gestuurd, maar
daar is nooit op gereageerd.

30 dicembre 2020

Hallo Meneer Van den Berg,

Uw bestelling is door onze teams op 10/12 uur verzonden. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie, en we verontschuldigen ons bij voorbaat.

Onze klantenservice is beschikbaar als u vragen heeft op support@foto.com.

Valutata 3 stelle su 5

29-12-2020 Foto's nog niet ontvangen

29-12-2020 Foto's nog niet ontvangen. Volgens track & Trace 21-12-2020 aan lokale post overgegeven. Er zitten natuurlijk de kerstdagen tussen en het is erg druk. Hopen dat het nog komt.

29 dicembre 2020

Hallo Pete,

Uw bestelling is door onze teams verzonden op 21/12. Aarzel niet om te kijken of het niet is aangekomen, op het postkantoor bij u in de buurt of bij een buurman.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice op support@foto.com.

Valutata 2 stelle su 5

Bestelde kaarten zijn niet geleverd

Bestelde kaarten zijn niet geleverd. Helpdesk geeft aan te wachten tot 17-1. het waren kerstkaarten. Bestelt en betaald op 8-12.
Volgende keer bij een andere site.

28 dicembre 2020

Hallo Andre,

Het spijt ons voor het ongemak. Uw bestelling werd inderdaad door onze teams op 17/12 uur verzonden.

Als u echter een klacht wilt indienen of meer vragen wilt stellen, is onze klantenservice beschikbaar op support@foto.com.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en heb er al contact over gehad
Dit is nog niet opgelost, maar krijg nu wel een mail om jullie service te beoordelen.

26 dicembre 2020

Hallo Noël,

Uw bestelling is door onze teams verzonden op 18/12. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie, en we verontschuldigen ons bij voorbaat.

Onze klantenservice blijft tot uw beschikking als u vragen heeft.

Jamner

Jammer dat ik mijn kerstkaarten nooit heb ontvangen en dat niemand reageert als ik een vraag er over stel. Ze kunnen kwijt zijn maar antwoorden is wel het allerminst wat je kunt doen.

25 dicembre 2020

Hallo Hetty,

Uw bestelling is door onze teams verzonden op 17/12. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie, en we verontschuldigen ons bij voorbaat.

Neem contact op met de postkantoren in uw buurt, en kom zo niet terug naar ons op support@foto.com.

Hallo Fred,

Uw bestelling is door onze teams verzonden op 16/12. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie, en we verontschuldigen ons bij voorbaat.

Onze klantenservice blijft tot uw beschikking als u vragen heeft.

We kijken er naar uit om van u te horen,

Mijn bestelling op 12-12 geplaatst

Mijn bestelling op 12-12 geplaatst, en tot op heden (23-12) nog steeds mijn pakketje niet ontvangen. Contact gehad met de klantenservice die mij verzekeren dat het nog komt, dus ik ben zeer benieuwd!

24 dicembre 2020

Hallo Manon,

Uw bestelling werd door onze teams op 14/12 uur verzonden. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie en wij verontschuldigen ons bij voorbaat.

We vragen u nog even geduld te hebben en bij ons terug te komen als de situatie de komende dagen niet verandert op support@foto.com.

Beste mensen

Beste mensen, helaas helaas, kan ik nog geen antwoord geven op jullie vraag.
Mijn foto's c.q kaarten nog niet ontvangen.
Met opzet vroeg besteld en nu wo 23 dec. nog niets..
Hopelijk morgen.?

Mijn reactie als goed, is n.a.v. voorgaande jaren, altijd goed.

Vriendelijke groet,
Hans Ketelings

Hallo Hans.

Dank u voor uw positieve reactie.

Maar ook al werd uw bestelling door onze teams op 15/12 uur verzonden, vertragingen in de levering zijn mogelijk door de huidige situatie en wij verontschuldigen ons bij voorbaat.

Onze klantendienst blijft tot uw beschikking indien nodig.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, geen reactie op de vraag waar mijn bestelling is. Wacht nu al langer dan 2 weken. Geen reactie op mijn meerdere mails naar support.

Hallo Jenny,

Uw bestelling is door onze teams op 15/12 uur verzonden. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie en wij verontschuldigen ons bij voorbaat.

Onze klantenservice blijft tot uw beschikking als u vragen heeft op support@foto.com.

We kijken er naar uit om van u te horen,

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb nog steeds geen foto ontvangen

Ik heb nog steeds geen foto ontvangen. Zijn al meer dan een week onderweg volgens jullie.

Hallo Frank,

Foto's prima als altijd

Foto's prima als altijd. ik wil wel even melden dat hoewel het pakketje als brievenbuspakketje bedoeld is, het niet of nauwelijks door de brievenbus past. De bezorger levert het dan ook meestal bij de buren af. Wellicht moet het doosje een halve centimeter smaller.

22 dicembre 2020

Risposta di Foto.com Nederlands

Bedankt voor uw positieve feedback over onze producten PJ. We zullen uw boodschap zeker doorgeven aan onze teams.

Valutata 1 stelle su 5

Nog steeds niets ontvangen…

Na de bestelling te hebben geplaatst op 7 december en het bericht dat de bestelling is verzonden op 9 december is de bestelling nog steeds niet binnen gekomen. In voorgaande jaren was de bestelling ook altijd aan de late kant, maar nu is het echt problematisch. We hebben er helaas voor moeten kiezen om de kaarten nu maar digitaal te versturen. Vervelend van de €55,50.

21 dicembre 2020

Hallo Bertus,

Uw bestelling werd inderdaad door onze teams op 9/12 uur verzonden. Vertragingen in de levering zijn echter mogelijk door de huidige situatie en wij verontschuldigen ons bij voorbaat.

Onze klantendienst blijft tot uw beschikking als u vragen of klachten heeft op support@foto.com.

Het foto.com team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più