Valutata 1 stelle su 5

In het verleden gewone afdrukken besteld en dat ging altijd goed. Nu een posterfoto besteld en die kwam met vouwen geleverd. Vele malen gevraagd om reactie en via site gemeld en zou een nieuwe krijgen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op 7 december mail gekregen waarin stond dat mijn foto’s verzonden waren. Tot op heden niets ontvangen. Status bestelling volgen werkt niet, hulp website is temporarily unavailable. Zaterdag 11 decem... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Over het algemeen prima kwaliteit. Verzendkosten wel wat hoog maar dat komt waarschijnlijk omdat de foto’s van België naar Nederland moeten opgestuurd. Ook verbaast het mij dat als ik, slecht oplett... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Hier hetzelfde verhaal. Al jaren heel tevreden over foto.com! Ik wacht ook al weken op mijn kalenders. Site ligt idd plat. Foto.com is onbereikbaar, wel alles betaald natuurlijk! Al verschillende mail... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di stampa foto

Informazioni su Foto.com Nederlands

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com is een klantvriendelijke website waar je jouw digitale foto's kunt laten afdrukken. Ontwerp je gepersonaliseerde fotoboek en krijg hem eenvoudig en snel thuisbezorgd. Een fotoboek cadeau doen is de perfecte manier om je favoriete momenten te delen met familie en vrienden. Laat je verbeelding op de vrije loop gaan en maak je volledig gepersonaliseerde fotoboek met je mooiste herinneringen.

2,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Na het uploaden van de fotoafdrukken…

Na het uploaden van de fotoafdrukken kom ik erachter dat niet meer via IDeal betaald kan worden. Via iemand de betaling op een andere manier kunnen regelen voor deze keer. Dit is echter reden voor mij om geen bestellingen meer te plaatsen.

24 settembre 2021

Hallo Dorine,

Wij betreuren dit ongemak ten zeerste en zullen uw opmerkingen met plezier aan onze collega's doorgeven.

Valutata 5 stelle su 5

de enige website voor een weekkalender

perfecte website, een programma met ongekend veel mogelijkheden. En het enige programma in Nederland wat een weekkalender kan maken. Echt geweldig !!

16 settembre 2021

Risposta di Foto.com Nederlands

Veel bedankt voor uw positieve feedback Marianne :)

Valutata 1 stelle su 5

Slecht communiceren en slechte…

Slecht communiceren en slechte kwaliteit
Vroeger was het webprint veel beter

8 settembre 2021

Hallo Mevrouw Depp,

Het spijt ons voor het ongemak. Onze klantendienst is bereikbaar op support@foto.com, en kan u indien nodig oplossingen aanbieden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen, zij zullen u graag helpen.

Het Foto.com Team

Valutata 3 stelle su 5

Kwaliteit uitstekend

Kwaliteit uitstekend, er waren een paar foto's die niet goed uitgesneden waren, er zat een stuk van de volgende foto op de foto, ik snij die foto's zelf wel bij. Vlotte levering en zeer goed verpakt

31 agosto 2021

Risposta di Foto.com Nederlands

Hartelijk dank voor uw positieve feedback op onze producten, ondanks enkele gebreken. U kunt er zeker van zijn dat onze klantenservice beschikbaar is op support@foto.com indien nodig.

Valutata 4 stelle su 5

Prima afdrukken

Prima afdrukken
een ster minder omdat er niet met iDEAL betaald kan worden

11 agosto 2021

Risposta di Foto.com Nederlands

Veel bedankt voor uw positieve feedback Dorian :)

Kleuren zeer slecht

Kleuren zeer slecht. Komen niet overeen met de ingestuurde foto's. Elders nieuwe besteld.

11 agosto 2021

Hallo Berdien,

Het spijt ons voor het ongemak. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst op support@foto.com, zodat wij u kunnen helpen en u oplossingen kunnen aanbieden.

Het foto.com team

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je niet meer kunt betalen…

Jammer dat je niet meer kunt betalen met ideal. Echt een zware aderlating. ook de levertijd ( 9 dagen) vind ik vrij lang. Plus is de preview van het fotoboekje. Vanwege ontbreken van ideal ga ik toch naar een ander.

6 agosto 2021

Hallo Eric,

Dank u voor uw positieve feedback over onze producten. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de pakketten zo snel mogelijk worden geproduceerd en geleverd, maar er kunnen zich vertragingen voordoen en wij verontschuldigen ons hiervoor.

Foto’s besteld

Foto’s besteld, helaas is de kwaliteit heel slecht. Kleuren komen totaal niet overeen met de gemaakte foto. Voor de vlotte verzending dan nog 2 sterren.
Maar de foto’s moet ik helaas ergens anders opnieuw bestellen

4 agosto 2021

Hallo Sam,

Het spijt ons voor het ongemak. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst op support@foto.com, zodat wij u kunnen helpen en een oplossing kunnen voorstellen.

Valutata 3 stelle su 5

Helaas maar 3 sterren

Helaas maar 3 sterren. Jarenlang foto's besteld naar volle tevredenheid maar nu kan ik jammer genoeg niet meer met ideal betalen.
Wat vervelend zeg. Nu nog een fotoboekje besteld ( dat ik al af had voor ik erachter kwam dat ideal niet meer bestaat voor foto.com) via paypal van een kennis maar ik zal afscheid gaan nemen van foto.com. Helaas. Helaas.

2 luglio 2021

Hallo Henry,

Het spijt ons voor dit ongemak en wij zullen niet aarzelen uw aanbevelingen aan onze teams door te geven.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie foto's

Mooie foto's. Prima prijs.

2 luglio 2021

Risposta di Foto.com Nederlands

Veel bedankt voor uw positieve feedback A :)

Valutata 2 stelle su 5

Al jaren tevreden klant deze keer met…

Al jaren tevreden klant deze keer met de aanbieding besteld mooie kwaliteit maar teveel afgesneden aan de onderkant. Waardoor ik de helft van de foto's niet kan gebruiken

1 luglio 2021

Risposta di Foto.com Nederlands

Dank u voor uw loyaliteit MJ. Onze klantendienst is bereikbaar op support@foto.com, en kan u helpen en oplossingen voorstellen.

Het foto.com team

Valutata 1 stelle su 5

Viel tegen afdruk in boekje slecht

Viel tegen goede scherpen fotos van professionelen fotograaf gebruikt voor een boekje maar foto's stonden gesprikkeld in het boek had zelfs 3 boekjes laten maken. Slechte kwaliteit !Gelijk contact opgenomen zou door gestuurd worden maar op de dag van vandaag niets meer gehoord. Nadeel is ook dat je niet met iDEAL kan betalen verplicht PayPal aan maken .

24 giugno 2021

Hallo,

Het spijt ons voor dit ongemak en wij zullen onze klantendienst verwittigen zodat u zo snel mogelijk een antwoord kunt krijgen.

Wat de betalingswijze betreft, zullen wij niet aarzelen uw aanbevelingen aan onze teams door te geven.

Valutata 1 stelle su 5

Viel erg tegen omdat de afdruk een…

Viel erg tegen omdat de afdruk een andere verhouding had dan de ingestuurde foto …., jammer jammer

23 giugno 2021

Hallo Elly,

Het spijt ons voor het ongemak. Onze klantendienst is bereikbaar op support@foto.com en kan u oplossingen aanbieden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen.

Het foto.com team.

Valutata 1 stelle su 5

Hele slechte kwaliteit en veel langere…

Hele slechte kwaliteit en veel langere levering dan ze claimen. De kleur van de foto’s was extreem vergrijsd/blauw. De mensen op de foto’s leken wel dood. Heb de fotoprints ergens anders besteld en het resultaat was een wereld van verschil.

18 giugno 2021

Hallo Danielle,

Het spijt ons voor het ongemak. Onze klantendienst is bereikbaar op support@foto.com en zal u oplossingen kunnen bieden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen.

Het Foto.com team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più