Besøget i deres udstilling i Billund var fin og fik svar på forskellige spørgsmål. Bestilte 3000 kg. Sax lift til nedsænkning. Torsdag, betalte Fredag afsendt samme dag, modtager Mandag på Sjælla... Leggi di più

Har købt flere maskiner hos Nimalift uden nogen problemer. Alle maskiner fungerer som de skal og er af god kvalitet. Maskiner har altid været modtaget næste hverdag på Sjælland, og de har... Leggi di più

Nimalift fortjener simpelthen en guldmedalje for deres service. Der er INTET at sætte en finger på. Vi bestilte bl.a. en lift onsdag aften (efter lukketid), den blev leveret fredag formiddag. Nima ha... Leggi di più

Vi besluttde at købe en 2-søjlet autolift fra Nimalift og den beslutning har vi ikke på noget tidspunkt fortrudt. Angående opsætning er det meget nemere end mange andre lifte, som kommer hvor du sk... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kan varmt anbefale Nimalift.dk.

Kan varmt anbefale Nimalift.dk.
De er yderste kompetente når det gælder rådgivning og vejledning ang køb og brug af deres værkstedmaskiner og lifte. Vi bruger flere af deres maskiner og lifte på professionelt værksted. Priserne afspejler virkelig ikke kvaliteten af maskinerne og liftene. De er faktisk alt for billige. Her kan man seriøst tale om "value for money". Vi har endnu ikke haft problemer med maskiner og lifte fra Nimalift. Jeg betragter Nimalift og deres "Crew" som en yderst kompetent og professionel samarbejdspartner.

16 febbraio 2021

Hej Glenn

Mange tak for de fine ord, det er vi meget glade for. :)
Vi håber da på at kunne hjælpe jer i mange år frem over, med maskiner og tilbehør

God service 🙂

Jeg har bestilt en motorenhed.
Som desværre under transport har fået en hård medfart (Postnord)
Jeg skriver promte samme dag jeg har modtaget den. Og for svar første hverdag efter.
Super god service og det er ikke sidste gang jeg handler hos nimalift

4 gennaio 2021

Hej Joey

Tusinde tak for din anmeldelse, vi er glade for at det hele endte som det skulle og at du har fået din nye motor.

Godt nytår :)

Top proffesionelle

Har handlet hos Nimalift flere gange. De hjælper og rådgiver altid, så jeg er tryg ved mit køb. Hvis jeg mangler noget til værkstedet, ved jeg hvor jeg skal henvende mig først. De varmeste anbefalinger herfra!

8 dicembre 2020

Hej Michael

Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. :)

Du siger bare til når vi skal have fundet nogle flere sager til dig :)

Godt nytår

Fantastisk Service

Nimalift fortjener simpelthen en guldmedalje for deres service.
Der er INTET at sætte en finger på. Vi bestilte bl.a. en lift onsdag aften (efter lukketid), den blev leveret fredag formiddag. Nima havde så lavet en pakke fejl, men de ringede selv og fortalte det, inden vi havde nået at pakke varerne ud. Da vi havde et par spørgsmål til indstilling af afbalancerings apparat, guidede Nicklas os igennem pr. telefon. Super friske gutter, der virkelig har styr på tingene og formår at sætte kunden i centrum. De varmeste anbefalinger herfra.

4 dicembre 2020

Hej Iben

Mange tak for de fine ord det er vi meget glade for, vi håber at i bliver glade for maskinerne :)

Rigtig god jul :)

Nimalift.dk

Bestile en to-søjlet lift med topramme…

Bestile en to-søjlet lift med topramme til afhentning i Billund. Afhentning af liften gik super godt, super flinke til at hjælpe med at læsse liften osv.
Er fuldt ud tilfreds med produktet, dog har jeg tog mindre detaljer der nok kunne være forbedret en smule.
1. Manualen der fulgte med liften, var til en med bundramme og ikke til en med topramme som jeg havde købt. Heldigvis ligger deres manualer online, så dette gav ikke nogle problemer overhovedet.
2. Boltene, skiver og møtrikker der følger med liften kunne nok tåle en opgradering. Boltene er i kvalitet 4.8, skiverne er noget tynde i godset, sammenlignet med "normale" kvalitetsskiver, så jeg valgte at opgradere bolte, skiver og møtrikker under monteringen.

Dette vil dog ikke være en hindring for at anbefale eller handle hos Nima lifte igen.

4 ottobre 2020

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse, godt du fandt manualen på hjemmesiden, der kan desværre ske fejl nede fra leverandøren og derfor har vi også alle manualerne til at ligge på hjemmesiden :)

Den med bolte og skiverne, har jeg ikke lige hørt før, men det vil jeg da få sagt videre :)

Rigtig god dag

Nimalift.dk

Jeg har nu købt lift nummer 2 og må…

Jeg har nu købt lift nummer 2 og må sige at jeg er meget tilfreds, og alle er søde og rare, jeg køber igen når næste hal er klar til ny lift.

11 marzo 2020

Hej Ken

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er godt tilfreds med os.

Vi ser frem til også at hjælpe dig med maskiner til den nye hal :)

God dag

God service

God service og altid klar med et godt råd hvis man sidder fast i en opgave som man ikke har erfaring med endnu. Tak for god service :)

PS. Jeg fik sat de nye 19" lavprofil dæk på uden problemer efter samtalen.

1 aprile 2019

Professionelt - hele vejen igennem!

Fra første forespørgsel til endelig montering - har alt været en fornøjelse, det er simpelthen bare fantastisk at handle med en virksomhed hvor alle medarbejdere er dybt engagerede og elsker det de arbejder med.

Kan kun give de varmeste anbefalinger, vi ved ihvertfald hvor vi køber vores værkstedsinventar de næste mange gange!

8 febbraio 2019

Jeg har købt en 2 søjlet 4 ton lift

Jeg har købt en 2 søjlet 4 ton lift. Afhentede den selv ved firmaet.
Fik en særdeles venlig modtagelse. Jeg fik liften demonstreret og de gav sig god tid til at forklare både med drift og opsætning og svare på alle mine spørgsmål. Efterfølgende var de altid venlig og klar til at svare på spørgsmål når jeg ringede. Altid en særdeles venlig god service.
Kan varmt anbefales.
Liften virker perfekt og lever fuldt ud op til forventning af kvalitet.
Jørgen Christensen

24 dicembre 2018

God, professionel og altid venlig service.

God, venlig og hjælpsom service.
Jeg købte 3 lifte for snart 2 år siden, og blev ringet op af dem, og fik at vide der muligvis kunne være en fejl på min 2 søjlet sax lift.. De er ikke sat op endnu, og bliver monteret anderledes, så problemet kommer ikke til at berøre mig, men dejligt og professionelt at de kontakter en hvis der er mulighed for problemer med et produkt..

22 dicembre 2018

Amatør firma

Amatør firma
Mest elendige kundeservice

Hold jer væk fra disse amatør folk

20 settembre 2018

Hej Ali Shah

Vi er lidt uforstående overfor din anmeldelse. Vi hjalp dig i en presset situation, med en reservedel til din kompressor, som du skulle bruge hurtigt. Du fik derfor lov til at få delen på kredit (imod vores normale betalingsbetingelser).

Men når du så ikke betaler din faktura rettidigt og heller ikke reagere på de efterfølgende rykkere og de 3 gange vi har haft ringet til dig, så ryger den altså til inkasso.

Vi mener egentlig at vi har gjort alt hvad vi kunne for at du ikke skulle ryge til inkasso, men efter 2 mdr. slap vores tålmodighed altså op.

Salgschef, Nimalift.dk