Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Besøget i deres udstilling i Billund var fin og fik svar på forskellige spørgsmål. Bestilte 3000 kg. Sax lift til nedsænkning. Torsdag, betalte Fredag afsendt samme dag, modtager Mandag på Sjælla... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har købt flere maskiner hos Nimalift uden nogen problemer. Alle maskiner fungerer som de skal og er af god kvalitet. Maskiner har altid været modtaget næste hverdag på Sjælland, og de har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nimalift fortjener simpelthen en guldmedalje for deres service. Der er INTET at sætte en finger på. Vi bestilte bl.a. en lift onsdag aften (efter lukketid), den blev leveret fredag formiddag. Nima ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi besluttde at købe en 2-søjlet autolift fra Nimalift og den beslutning har vi ikke på noget tidspunkt fortrudt. Angående opsætning er det meget nemere end mange andre lifte, som kommer hvor du sk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Nedbygget sakselift i ny garage

I januar 2022 begyndte vi at tegne på vores nye hus med indbygget garage. Helt fra start var det planen af garagen skulle udstyres med nedbygget sakselift, for at gøre det mere behageligt at polere vores biler. Jeg kontaktede Nimalift for at høre om jeg kunne være sikker på at liften stadig kunne fås med samme mål, når vi skulle overtage huset i november 2022. Max fra Nimalift foreslog at vi kunne bestille liften med det samme, for at være sikker på at der var en på lager til os, men tilbød os at vente med betaling til vi fik skulle hente liften. Han hjalp også med lidt supplerende mål på rørføring til kontrolboksen, så vi kunne vejlede byggefirmaet korrekt. Da vi overtog huset, viste det sig at byggefirmaet havde lavet en fejl på støbningen af hullerne til liften, og det skulle derfor først udbedres. Da tiden kom til at montere liften, valgte vi at få den leveret i stedet for selv at hente den. Liften var steget i pris fra vi lagde ordren i januar og til vi skulle betale for den i december, men vi fik den til den oprindelige pris.
Liften blev leveret og vi fik den selv monteret. Det viste sig herefter at den ene saks havde en fejl. Bundramme og topplade var ikke lige over hinanden, hvilket betød at toppladen gik på den ene side af hullet når den kørte ned. Jeg kontaktede Max og han sendte en samarbejdspartner ud for at kontrollere om det kunne skyldes noget justering. Det kunne det desværre ikke, og Nimalift sendte herefter en ny saks samt en tekniker til at udskifte denne, trods liften i første omgang ikke var bestilt med montering. Super god service!
Vi er meget tilfredse med liften og især den service vi har oplevet hos Nimalift. Stor anbefaling herfra!

18 gennaio 2023

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse.

Tillykke med det nye hus og værksted.

Vi er glade for at det hele blev løst og at har fået en god oplevelse :)

God Sensommer :)

14 giugno 2023

Hej Mikael

Mange tak for din anmeldelse :)

God sensommer

Virkelig en fornøjelse

Virkelig en fornøjelse, og handle med Nimalift. Kom som aftalt til tiden. Dejlig behagelige mennesker og profesionelle at tale med. Virkelig god service. Deres service montør viste virkelig hvad han havde med at gøre, han lavede et flot og profesionelt stykke arbejde.

22 maggio 2023

Hej Dennis

Mange tak, for de fine ord.

Det er altid fedt at få ros, jeg har sendt den videre til vores servicemand også :)

God service og kvalitet

Har købt flere maskiner hos Nimalift uden nogen problemer.

Alle maskiner fungerer som de skal og er af god kvalitet.

Maskiner har altid været modtaget næste hverdag på Sjælland, og de har hver gang givet et ring inden at de afsendte varene.

Altid god service, de er hurtige til at svare på emails og er utrolig høflige over telefonen.

Det er et rigtig godt team af folk som Nimalift har fået samlet.

5 store stjerner til alle hos Nimalift

12 maggio 2023

Hej Christian

Mange tak for anmeldelsen, det er altid fedt at få ros :)

Tak for handlen endnu engang, vi håber også du bliver tilfreds med handlen denne gang :)

Deluxe saxlift 3000KG

Jeg var forbi showroomet og fik en grundig og ærlig gennemgang af liftene. Besluttede mig for en anden end jeg havde i tankerne, efter at se fordele og ulemper ved de forskelligt modeller, men det var det helt rigtige valg!

Har lidt udfordringer med store leveringer i min indkørsel men det blev der også hurtigt taget hånd om og en særlig levering blev arrangeret, allerede dagen efter 👍

Jeg havde også lidt problemer ved opstilling men det blev hurtigt klaret over telefonen.

Er allerede virkeligt glad for min lift, og synes det er betryggende at hjælp og reservedele højest er en dag væk skulle der komme noget på sigt.

Tak for handlen

12 aprile 2023

Hej Martin

Tak for besøget og handlen i vores showroom, det kan være godt givet ud og tage turen til Billund og se det hele i virkeligheden :)

og mange tak for de fine ord, det luner altid :)

Valutata 5 stelle su 5

Saxlift til nedbygning fra nimalift

Jeg har købt en saxlift hos nimalift til nedbygning i min nye garage/hus 💪det er simpelthen den bedste investering hvis man har lidt benzin i blodet🤘nøøøøøjjjj hvor er jeg glad for den 🙏 hvis man har spørgsmål eller lign er der altid super service god hjælp og hente hos Max nimalift🤗SÅDAN

20 aprile 2023

Hej Rene

Tak for handlen og tillykke med din nye lift, det er bare en fed lift og en investering man bliver mega glad for :D

Jeg har givet de fine ord videre til Max, han var glad for at kunne hjælpe :)

Super god oplevelse klart 5 ✴️✴️✴️✴️✴️

Super god oplevelse klart 5 ✴️✴️✴️✴️✴️
Her er tale om folk der ved hvad de taler om, så har det et godt produkt til en meget fair pris👍

5 aprile 2023

Hej Rasmus

Mange tak for de fine ord, det er vi super glade for :) og tillykke med inventaret, det er blevet rigtig godt :)

Valutata 5 stelle su 5

Har aldrig oplevet lignende service

Har aldrig oplevet lignende service, min lift brød sammen op til weekend, så skrev til nimalift og sent fredag eftermiddag hørte jeg fra Niklas og søndag var ny reservedel bestilt, super hurtig og fed service derfra👍

24 novembre 2022

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse, det betyder utroligt meget og vi er glade for at kunne hjælpe dig så hurtigt.

Cascos produkterne er nye produkter i vores sortiment, gode produkter som trængte til lidt kærlighed og derfor arbejder vi også på, at give samme service med dem, som med vores egne.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse

God Jul :D

Perfekt👌

Virkelig flinke og hjælpsomme medarbejdere. Super hurtig respons på mails, man får den fornødne hjælp og føler sig godt vejledt. Fint produkt der fungere som det skal. Tak for handlen, jeg anbefaler jer👍

14 novembre 2022

Hej Peter

Tak for din anmeldelse, vi er super glade for at hører du er tilfreds med os og håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang :)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg står med en gammel dækmaskine som…

Jeg står med en gammel dækmaskine som man ikke bare får reservedele til. Får fat i Max hos nimalift . Han undersøger i flere dage hos alle mulige firmaer hvad vi skal gøre. En super indsats. Uden held. Vi prøver tilsidst en envejsventil fra nimalift. Som Tobias sørge for at få sendt og hjælper mig videre. Og siger jeg er velkommen til at bytte den i tilfælde af at gevind osv ikke passer. Det passer. Nu har jeg igen en maskine som køre. Så herfra tusind tak for venlig betjening og en kæmpe indsats af jeres medarbejdere.

10 novembre 2022

Hej Flemming

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at det lykkedes. Vi gør altid hvad vi kan for at hjælpe og heldigvis har vi så god folk, at det stort set altid lykkedes, at finde en eller anden form for løsning på problemerne. :)

Vi håber vi må hjælpe dig igen en anden gang :)

Valutata 5 stelle su 5

Nimalift's service er fænomenal.

Nimalift's service er i en liga ikke mange kan måles med, fænomenalt.
Der har været små bump i handlen, men bestemt ikke noget der ikke kunne fikses og på rekord tid.
Servicen er med kunden i centrum, og bare det burde have 7 stjerner.
Handler bestemt hos Nimalift igen, er altid anbefalelsesværdig.

Hvis du står og mangler noget tag ud til deres showroom og føl på det hvis du er i tvivl.

20 ottobre 2022

Hej Heine

Mange tak for de fine ord, din opsætning af inventaret i dit værksted ser kanon godt ud :D Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang :)

Mega god kundeservice af Morten og Max

Mega god kundeservice af Morten og Max, rigtig hjælpsomme da en magnet ventil var stået af og bagefter lift ikke ville tænde, tog sig tid til at gå tingene efter på en deres egne lift og vi fik fundet fejlen, bedre kundeservice skal man lede længere efter, var helt overraskede over det fandtes i dk. De får et stort 5 tal herfra

8 agosto 2022

Hej Brian

Mange tak for din fine anmeldelse, jeg har send den videre til både Max og Morten og lovet dem en ekstra Fredagsøl :)

Vi håber vi må hjælpe dig en anden gang :)

God weekend

Ekstrem god service

Ekstrem god service. Har lige været nede og hente en lift, og har tideligere haft købt et dæk apparat. Produkterne er rigtig høj kvalitet og spiller bare maks! 10/10 herfra ;). Super service fra Max

10 marzo 2022

Hej Rasmus-Emil

Tak for handlen og de fine ord. Jeg har sendt din anmeldelse videre til Max, og det blev han glad for :)

Nu skal vi så døje med at han er kæphøj de næste par dage, men det lever vi med, når det giver glade kunder :)

Hurtig levering & super service

Denne gang har jeg købt en lift, men tidliger var det bare en reservedel, men begge gange har jeg oplevet der bliver svaret hurtig på de spørgsmål man har, og udfordringerne bliver løst. jeg valgte faktisk at købe liften hos Nima netop fordi jeg fik en god behandling, da jeg bare købte for 200.- kr første gang.

Mvh Anders.

17 febbraio 2022

Hej Anders

Tak for handlen og de fine ord. Vi er glad for at du har haft en god oplevelse og vi håber at du blive glad for din nye lift.

Bedste service!!

Bedste service!!
Jeg bestilte min deluxe sakselift nedsænkning, til afhentning i bilund.
Selvom jeg kom lidt senere end de havde åbningstid, Fik jeg stadig den bedste service.
Jeg stod selv for monteringen af liften, og fik brug for hjælp til at løse nogle problemer jeg selv havde været skyld i :), fik jeg stadig den bedste service og hjælp. lige meget hvad jeg stod overfor, var de klar til at hjælpe i tide og utide. Endda facetime for at få en bedre forklaring. Dette service har jeg aldrig oplevet andre steder.
lige meget hvad i skal bruge af autoudstyr, og kan det købes ved Nimalift, så ville jeg personlig ikke være et sekund itvivl om hvor jeg ville købe det, da de simpelthen med den gode kundeserive og positiv tilgang til at hjælpe, aldrig kan gå galt!!!
Tusind tak for en rigtig god kundeservice til Max og Mads!

6 gennaio 2022

Risposta di Nimalift

Hej Omar, mange tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for, jeg har også sendt den videre til Max så han også ser at du var glad for hans hjælp. :)

Vi håber vi kan hjælpe dig med andre produkter en anden gang :)

Mads brink

Rigtig fin service!

Rigtig fin service!
Bestilte en mobil saxelift først på ugen, samme dag ringede de for at høre hvornår jeg ville afhente, da de så ville ha kaffe på kanden.
kom derop og var inde og se maskinen i aktion i deres showroom.
Virkelig professionel service, med kompetente folk der ved hvad de har med at gøre..
Handler der helt sikkert igen.

23 dicembre 2021

Risposta di Nimalift

Hej Tim Tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig og håber vi får lov til det igen :)

Mads brink

God service :)

Nimalift og især Mads har altid givet mig en god service. Jeg kan klart anbefale Nimalift til alle :)

5 luglio 2021

Hej Ulrik

Mange tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for

Du siger bare til hvis vi skal hjælpe dig en anden gang :)

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Havde et lille problem med en maskine, dette blev undersøgt hurtigt og rettet pr tlf. Behagelige at snakke med.

10 giugno 2021

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for at hører. Vi håber du bliver glad for maskinerne :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig svar på forsørgelse. Også selvom det bare var en reservedel.

Mvh. Anders.
LOPUCON

7 aprile 2021

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjælpe dig.

Vi er klar en anden gang, hvis behovet skulle opstå :)

3T lift til nedsænkning

Super god service både før, under og efter købet.
Et par småting under installationen blev hurtigt løst over telefonen - kan ikke gøres ret meget bedre :-)

26 marzo 2021

Hej Smeden

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse

Vi håber du bliver glad for liften :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più