Fantastisk solorejse med Next Level China
Jeg havde en virkelig fantastisk tur med Next Level China, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der gerne vil opleve Kina på en mere personlig og autentisk måde end den klassiske pakkerejse. Jeg rejste solo, og de havde sammensat et gennemtænkt program med en rigtig god balance mellem natur, storbyliv, kultur og historie. Hele rejsen forløb gnidningsfrit fra start til slut, og man kunne tydeligt mærke, hvor meget omtanke og planlægning der lå bag.
Noget af det, der gjorde størst indtryk på mig, var guiderne. De var ikke bare dygtige og professionelle, men også utroligt søde og spændende at tale med. Man følte aldrig, at man blot blev “ført rundt” som turist, tværtimod blev der skabt plads til ægte samtaler om kulturen, hverdagslivet i Kina og forskellene i forhold til eksempelvis Danmark. Jeg lærte virkelig meget undervejs, og man opbygger faktisk et ret tæt forhold til guiderne, så de næsten føles mere som nye venner end traditionelle rejseguider.
Det, der efter min mening virkelig adskiller Next Level China fra mange større danske rejsebureauer, er deres lokale kendskab og netværk i Kina. Man får hurtigt følelsen af, at de kender landet indefra og har stærke lokale forbindelser.
Da jeg først fandt Next Level China, havde jeg naturligvis nogle overvejelser. Jeg bemærkede hurtigt, at det er et mindre bureau drevet af et ungt ægtepar, og at virksomheden er registreret i Kina. Det betyder blandt andet, at de ikke er omfattet af danske garantiordninger, og at betaling typisk foregår via direkte bankoverførsel til en kinesisk konto. Jeg kan derfor sagtens forstå, hvis det giver anledning til en vis usikkerhed i starten.
Efter min egen oplevelse forsvandt de bekymringer dog hurtigt. Man mærker tydeligt, at Mathias og Era brænder for det, de laver, og lægger meget af sig selv i virksomheden. De virker oprigtigt passionerede omkring at give folk en god og anderledes oplevelse af Kina, og man føler sig ikke som “endnu en kunde i rækken”. Tværtimod følte jeg mig set, lyttet til og taget seriøst gennem hele forløbet.
Selvom Next Level China er et mindre bureau, oplevede jeg faktisk det som en af deres største styrker. Den personlige tilgang giver plads til fleksibilitet og individuelle ønsker, samtidig med at deres stærke lokale netværk i Kina virkelig gør en forskel.
Prismæssigt synes jeg ærligt talt, at de leverer rigtig meget værdi for pengene. Jeg tror, mange vil blive overraskede over, hvor høj kvaliteten er i forhold til prisen – særligt når det gælder hotellerne og det at have en privat guide med undervejs. Kina er ganske vist generelt et billigt land, men de har stadig formået at sammensætte et produkt, hvor pris og kvalitet hænger virkelig godt sammen.
Alt i alt var det en utrolig spændende og mindeværdig rejseoplevelse, og jeg ville uden tvivl vælge Next Level China igen, næste gang jeg skal til Kina. Jeg håber, det bliver snart, for landet er helt vanvittigt spændende og føles på mange måder som et sted, der stadig er lidt overset af resten af verden.
Tusind tak til Mathias og Era. Jeg håber virkelig, at I fortsætter med at udvikle bureauet fremover, for jeg tror oprigtigt på, at I kan blive en slags “gateway” for danskere, der gerne vil opleve Kina
8 maggio 2026
Non scritta su invito