Voor mij is dit de beste eetmethode om af te vallen met blijvend resultaat! Sharon, de voedingscoach in Hoofddorp is fantastisch. Ik kom al twee jaar na het succesvol afvallen om de paar maanden even... Leggi di più
Van juli t/m oktober 2025 had ik mijn wekelijkse bezoekjes bij New Fysic en vandaag de dag pluk ik daar nog de vruchten van. Mijn hele eetpatroon is voor mij uitgestippeld en deze vastigheid zorgt er... Leggi di più
#new fysic Utrecht Biltstraat #manja fijne eerlijke begeleiding. goede informatie en goede supplementen. en alle vrije keus om traject te doen dat je past. 1. Zonder keuzes geen verandering 2. ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De persoonlijke begeleiding is heel prettig en vriendelijk, er wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, voorkeuren, etc. Je krijgt ook leuke tips. Verder is de methode voor iedereen g... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Scritti dall'azienda
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Spinnerij 69, 1185 ZS, Amstelveen, Paesi Bassi
- 0883230001
- info@newfysic.nl
- newfysic.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di NewFysic
Werkt top en de telefoontjes (in mijn…
Werkt top en de telefoontjes (in mijn geval heb ik daarvoor gekozen) zijn gezellig én houden je scherp!

Risposta di NewFysic
Persoonlijke begeleiding en aanleren…
Persoonlijke begeleiding en aanleren van een nieuwe gezondere levensstijl

Risposta di NewFysic
Weer een goed gevoel en trots.
Heel goed begeleid door lieve en enthousiaste consulente Iris in Oosterbeek. Meer dan 13 kilo afgevallen en nu 1 x per maand wegen.

Super coach!
Dit jaar opnieuw begonnen bij NewFysic nadat ik een zwaar jaar achter de rug had. Ik zag op om alle kilo’s er weer vanaf te krijgen maar dankzij de super goede coaching van Esther Loggers ben ik op de goede weg. Elke week weet zij mij te motiveren en vol goede moed door te gaan. Dank je wel Esther je bent een topper!

Risposta di NewFysic
Gaat echt super met mijn begeleider…
Gaat echt super met mijn begeleider Irene
Op die treffende en prettige persoonlijke begeleiding

Risposta di NewFysic
Veel afgevallen en blijf goed op…
Veel afgevallen en blijf goed op gewicht, zonder last van mijn darmen te krijgen.

Ga hier niet heen!
Ze smeren je erg dure supplementen aan wel 115 euro per week en dan heb ik het nog niet eens over de rest van de producten. Dag 1 begonnen met de beroemde appeldag. Dat ging helemaal fout. Met als gevolg heel de middag heb overgeven. Als ik het bespreek aan de telefoon word er gepusht je moet ermee doorgaan. En als je zegt dat je niet tevreden bent en je geld terug wilt omdat je het toch te duur vind en vanwege het overgeven. Dat gaan ze natuurlijk nooit doen en zeggen ze dat ik het geen kans heb gegeven, dat ze het nog nooit hebben meegemaakt en blijven ze pushen dat je ermee door moet gaan.

Risposta di NewFysic
#new fysic Utrecht Biltstraat #manja…
1. Zonder keuzes geen verandering
2. hard werken betaald zich uit
3. er is een gezonde manier voor het wijzigen van je eet patroon
@NewFysic utrecht Biltstraat

Positieve en persoonlijke benadering
Snel en adequaat reageren op vragen.
Positieve benadering met resultaat

Risposta di NewFysic
Na een strijd tegen de bijgekomen…
Na een strijd tegen de bijgekomen kilo’s veroorzaakt door overgang, ben ik gestart bij newfysic. Ik was heel sceptisch en dacht ook dit gaat niet helpen. Maar na de eerste drie weken was ik al bijna 4.5 kilo kwijt. Dit geeft een enorme boost om door te gaan.

Goede en professionele begeleiding
Goede en professionele begeleiding! Goede tips en hele prettige gesprekken! Ik kan het iedereen adviseren! En zeker snel en goed resultaat

Een teleurstellende ervaring
Hoewel er wordt beweerd dat je een persoonlijk dieetplan krijgt. Is het tegenovergestelde waar. Ik ben allergisch voor alle melkproducten. Mijn persoonlijke dieetplan zat vol melkproducten en nadat ik daar melding van had gemaakt werd mij doodleuk verteld dat ik de melkproducten er gewoon uit moest halen. Geen vervanging, niets. Mijn persoonlijke coach had een minimale kennis over voedsel. Waar ze vooral veel verstand van hebben is je supplementen aansmeren en een te dure app. Ik zou iedereen afraden om af te vallen via Newfysic. Ik werd na vijf weken ziek en mijn man ging nog twee potjes supplementen halen voor mij om de laatste twee weken af te ronden. Had ik ze over gebeld en ook gevraagd om alleen de laatste twee potjes en niets meer. Hadden ze mijn man toch de kosten voor het gebruikmaken van de app in rekening gebracht. Die echt helemaal niets toevoegde. Echt ik was diep teleurgesteld.

Risposta di NewFysic
Hele fijne en professionele begeleiding…
Hele fijne en professionele begeleiding van Esther (filiaal Hoofddorp)

Risposta di NewFysic
Prima resultaten met het programma…
Prima resultaten met het programma daarnaast fijne begeleiding. Vragen worden erg snel beantwoord. Kortom ben super tevreden!!

Risposta di NewFysic
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.