Ik heb een ClimaFlow besteld zoals beschreven en afgedurkt op de Nevobi site. Mooi verhaal over revolutionair produkt. Echter ontving ik een klein ventilatortje, zonader voeding op 220 volt... Leggi di più
Ik bestelde 2 Clima flow aircooling toestellen,maar ik kreeg na 4 weken 2 mini ventilators 🤬 die zeker geen 160€ waard waren,pure oplichters!🤬🤬 Heb al meerdere mails gestuurd maar geen antwoord..... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Heel ander product krijgen! Verschrikkelijk!
Clima flow besteld en heel wat anders gekregen. Geen contact kunnen krijgen met het bedrijf! Niet bij bestellen!!!
Oplichters
Climaflow besteld maar een nep ventilator gekregen. Bedrijf is niet te bereiken. Ook het telefoonnummer heeft geen zin om te bellen je word niet te woord gestaan. Pure oplichting. Is niet eens een ster waard. Snap ook niet dat Facebook deze oplichters een podium geven om hun producten te verkopen.
Ik ben dus 1 van de velen die niet het…
Ik ben dus 1 van de velen die niet het juiste product heeft gekregen als van de advertentie. Ik zou een airconditioning krijgen zonder buitenunit voor €89,95. Maar kreeg een goedkope tafelventilator, die in waarde misschien €10,00 is. Je kan moeilijk contact krijgen en op mails wordt slecht gereageerd. Ook voor een retouradres zijn ze niet thuis of krijg daar geen reactie op. Dus een zeer slecht bedrijf om er ook maar iets te kopen. Kijk voor een bedrijf in de buurt of via Bol.com daar ben je dan net zo duur uit. En het juiste product.
Helemaal niet wat je besteld inderdaad…
Helemaal niet wat je besteld inderdaad clima flow groot en 2 minis gekregen
Helaas heb ik niet het product gekregen…
Helaas heb ik niet het product gekregen wat ik besteld heb en er wordt niet gereageerd op mijn email, ik ga hier nooit meer iets bestellen.
Verkeerde product leveren en dan 80euro…
Verkeerde product leveren en dan 80euro eraan verdienen. Goote oplichters ze mogen voor mij lange tijd de bak in
Besteld apparaat niet geleverd...
Besteld apparaat niet geleverd...raar goedkoop ding wel..ben al 4weken bezig om in contact te komen met ze om een retourlabel, zodat ik mijn geld terug krijg.niemand reageert tot op heden 3-8-2026
GEEN Climaflow ontvangen
Verkeerde artikel gekregen, pure oplichting. Nog niet eens 1 ster waard.
Climaflow besteld, flink betaald en e.o.a. goedkoop ding ontvangen
OPLICHTING OVER CLIMAFLOW Nevobi: oplichting.
Ik heb een ClimaFlow besteld zoals beschreven en afgedurkt op de Nevobi site.
Mooi verhaal over revolutionair produkt.
Echter ontving ik een klein ventilatortje, zonader voeding op 220 volt maar een usb aansluiting.
KOOP NOOIT IETS OP DEZE SITE, PURE OPLICHTING EN ABSOLUUT GEEN BETROUWBAAR ADRES.
Na verzonden mails over dit probleem van aflevering, niets meer gehoord van deze firma.
Halve ster is teveel KOOP hier NIKS…
Halve ster is teveel KOOP hier NIKS zware oplichting 🥶
Wat ik had besteld via Facebook en…
Wat ik had besteld via Facebook en werdt door gestuurd naar novobi om de aankoop ClimaFlow Air Conditioner heb ik dit niet gekregen maar een mini air cooler
Maar zonder resultaat van de verkoper om dit terug te sturen maar tot op heden geen reactie of een compisatie teweeg te krijgen van de firma NEVOBI LTD dat gevestig is in de UK met vermeden telefoon nr en als je er naar toe beld word hier U NIET WOORD GESTAAN dus bij deze eis ik mijn geld terug ook per mail krijg je geen antwoord waar is het 30dagen retour garantie
1 ster is teveel
1 ster is teveel, ik bestelde een koeler die na weken afgeleverd werd. Volgens de foto's zou het een apparaat van ca 80x15 cm, maar ik ontving een flut plastic speelgoed dingetje die totaal niet lijkt op wat er afgebeeld wordt, een speelgoed dingetje die geen cent waard is, en niet doet wat in de advertentie beweerd/beloofd wordt. De leverancier is onbereikbaar, oplichters zijn het
Airco besteld maar wat krijg ik een…
Airco besteld maar wat krijg ik een mini ventilator op battery en zonder afstandbedining waardeloos
Ik kan dit bedrijf helaas absoluut niet…
Ik kan dit bedrijf helaas absoluut niet aanbevelen. Op 4 juli heb ik een bestelling geplaatst. De levering liet lang op zich wachten en uiteindelijk ontving ik niet het product dat ik had besteld, maar een veel goedkoper en totaal ander artikel.
Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd om een passende oplossing: levering van het juiste product of terugbetaling van mijn aankoopbedrag. Tot op heden is er geen bevredigende oplossing geboden.
Pas nadat ik online naar ervaringen van andere klanten zocht, ontdekte ik dat meerdere mensen melden precies dezelfde ervaring te hebben gehad: een ander product ontvangen dan besteld en vervolgens problemen met de afhandeling.
Mijn advies aan andere consumenten is daarom om goed onderzoek te doen voordat zij hier een bestelling plaatsen.
Zeer slecht niet gekregen wat ik…
Zeer slecht niet gekregen wat ik besteld heb geen clima flow naar prul van 3€ bij action
Ik bestelde 2 climaflow airco en kreeg…
Ik bestelde 2 climaflow airco en kreeg 2 mini ventilatoten verschillend emails gestuurd geen antwoord pure oplichters
2 climaflow besteld
2 climaflow besteld maar niet de bestelling binnen gekregen die ik had besteld maar 2 mini aircoolers binnen gekregen.Zeer slecht volgende keer eerst de recensies lezen
Dit bedrijf moet echt gestopt worden
Dit bedrijf moet echt gestopt worden. De aircooler welke je krijgt voor je geld voldoet niet aan de verwachting. En de reclame is nep. Mensen trap er niet in ga naar de action dan heb je wel een goede.
Men bood een kleine revolutionaire…
Men bood een kleine revolutionaire airco warm en koud met afstandsbediening aan en ik ontving een goedkope ventilator.
Ik had al mijn twijfels en heb er gelukkig maar 1 besteld.
Zag dit model bij Temu voor € 19,00.
Volksverlakkerij en pure fraude.
Pure oplichting
Pure oplichting
Nog geen ster waard
Totaal niet gekregen wat er besteld is
Ventilator geleverd gekregen iov een airco
Lijkt er niet eens op