Slechter dan slecht!
Het product voldoet niet aan de beschrijving, kwam beschadigd aan en de klantenservice reageert niet!
Kan het nog slechter?
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Kan het nog slechter?
OP 29 juni 2-maail een Comfort Air Pro - Altijd koel, waar en wanneer je wilt, besteld..
Na een lange wachttijd heb ik echter een foutief product gekregen nl. een Electromax PTC Wall Monted Heater ref. WMH-01. Dit toestel kan wel goed verwarmen , maar de koelfunctie is kwassie onbestaande.
De toestellen retourneren gaat niet omdat er geen adres beschikbaar is? De mailbox van hun hun Email-adres klantenservice is steeds vol. dus wederom geen reactie.
Gelukkig heb ik mijncreditkaart tijdig geblokkeerd zodat de zending niet betaald kon worden, anders was ik alles kwijt geweest.
Heb op 22 juni twee comfort air pro besteld en betaald. En na 2 weken herroepen omdat ik al gemaild had over de trackingscode die ik niet had gehad. 5 dagen later kreeg ik van Jan de Vries en vriendelijk mail met uitleg dat het druk is en hij daarom geen code had verzekerde mij dat het onderweg is. Week later mail ik hem dat ik mijn geld terug wil en dat ik het had herroepen. Weer 4 dagen later krijg een hele uitleg met het verhaal dat ik eerst het product moet binnenkrijgen en dan pas kan retourneren. Nou op 27 juli krijg ik het binnen en probeer het product alsnog. Dit product doet zeker niet koelen dus mail ik deze bedrijf dat ik een label nodig heb om het terugsturen. Maar tot heden geen antwoord en geen geld terug het gaat over 159€
17 juli een airco besteld en betaald. Er komt ook geen ontvangstbevestiging van de bestelling. Ook wordt er niet gereageerd op de mails die ik stuur. Ik ben dus bang dat er nooit een airco zal komen en dat ik ben opgelicht.
Zij mailden mij voor een review en dit was mijn antwoord.
Ervoor zorgen dat wat jullie publiceren ook waar is, de gemeten uitblaas temperatuur is gelijk aan de omgeving temperatuur ( dus het zelfde effect als een tafel ventilator ) dan nog fluister stille geluid van de ventilator daar klopt niks van ( bij beide ) kan beter iemand naast me hebben die een beetje snurkt. Maar niet alles is negatief....ze verwarmen de ruimte ( slaapkamers ) heel snel maar ja daar kocht deze als airco verkochte niet voor. Ik kon het eigenlijk wel weten, maar goed. Stuur ze geen eens terug gaan naar de Kringloopwinkel. MvG Patrick bestelling #23651 van 28-6 besteld en 3-8 geleverd. Heb een toestel nog open gemaakt en wat blijkt dat er niks wat op de verkoop foto op hun site staat ( onderdelen ) erin zit !!!!!
Na 6 weken eindelijk mijn”airco “ ontvangen.
Helaas, een ruimte van 3x4 meter is niet koud te krijgen, na 10 uren is de temperatuur nog steeds 24 graden!
Verwarmen doet hij wel.
Mijn ouders hebben 2 maanden geleden een product besteld maar nog niets ontvangen. Er is geen telnr beschikbaar en als ik een email wil sturen geeft ie aan dat er niets verstuurd kan worden omdat het email niet bestaat.
Dus ik denk oplichters
Betaalde bestelling(23565)reeds meer dan een maand besteld en tot op heden nog niets ontvangen.Contact met lumendo blijkt onmogelijk wel zeer verdacht.
Ik heb ook een airco besteld maar nooit ontvangen....ze reageren niet op de vele mails die ik gestuurd hebt!!!!
Niet te vertrouwen...binnenkort maar aangifte doen!!! Ik heb ff hun retouradres opgezocht en het is in een ghetto wijk van Rotterdam.....dusssss bestel nooit hier!!!!!
Je doet een bestelling en op de site van Lumendo staat een levertijd van 7 tot 11 werkdagen. Maar na 20 werkdagen wordt er nog steeds niet geleverd. Lumendo laat niets van zich horen, wel krijg je van Lumendo 2 keer een mail met de vraag hoe de bestelling jou bevalt en of je er blij mee bent. En dat terwijl er nog niets is geleverd en je ook nog niet weet wanneer er wel geleverd wordt. Dus ben gewaarschuwd !! Niet echt betrouwbaar.
We hebben de airco"s nooit ontvangen.. per mail wel enkele excuses ontvangen maar daar bleef het bij en nu reageren ze zelfs niet meer op mails . Geld kwijt.. jammer
Niet bestellen hier. zijn inderdaad niet betrouwbaar en retour sturen lukt niet. Zogenaamd op website vermeldt dat je binnen 30 dagen kan retour sturen. Je krijgt echter nooit retour label of formulier, laat staan je geld terug. Heb al 3 mails verstuurd met video's etcetera. Daarna blijft het stil. Dit bedrijf moet per direct gestopt worden.
Onbetrouwbaar bedrijf. De bestelling is wel geleverd maar de beloofde geweldige airco blijkt een simpele ventilator met verwarmingselementje te zijn. Typisch gevalletje van te mooi om waar te zijn helaas. Er is wel contact met de klantenservice maar die vraagt om een video waarop het probleem duidelijk zichtbaar is voordat ze vertellen hoe het retourneren werkt. Klinkklare oplichting is het, nooit iets bestellen hier!
Ben heel tevreden over Lumendo goede klanten service goed contact gehad zou zo weer bestellen bij hun je kan ze wel bereiken ga naar klantenservice heb ik ook gedaan .
Ik denk een zeer fraudileus bedrijf ik heb er een airco besteld en zie al dat ik dat nooit ga krijgen. Contact is er niet te krijgen. Ik heb er een probleem mee dat daar niets mee gebeurt die boeren gewoon verder en niet de enige.Komt allemaal van CHINA bestel het rechtstreeks dan ben je zeker dat u het krijgt of u centen terug.
Mijn vader heeft hier iets besteld, zonder reviews te zoeken. Dit bedrijf is heel onbetrouwbaar. Tot nu toe heeft hij zijn pakket niet ontvangen, dat gaat denk ik ook niet meer gebeuren. Bestel hier NIET.
Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ze verkopen een Air Comfort Pro als revolutionaire luchtkoeler. Blijkt dit ding een gewone muurVERWARMING te zijn. Bij contact met hun klantendienst blijkt de Pro idd een verwarming te zijn dat tijdens een hittegolf als koeling wordt aangeprezen. Dit bedrijf doet duidelijk aan misleiding. Koop hier niets ... U bent u geld kwijt.