Der Versand klappte leider gar nicht. Musste letztendlich 15 Km zu einem GLS Pickup Punkt fahren. Ebenso habe ich das Set für 5 Flaschen bestellt und bezahlt, geliefert wurden nur 4. Telefonisch ist k... Leggi di più

Hurtig levering til døren med GLS. Fik renset tank og trykvand på båden, så vandet - specielt det varme vand - ikke lugtede mere. Meget overbevisende og super let at anvende. Kan kun anbefales.

Benutze es seit 2 Jahren im Wohnmobil. Das ist sehr viel klarer und angenehm zum trinken. Der Versand ist superschnell.

Endelig et produkt der bare virker. Var yderst skeptisk men alt lugt fra tanken og slangerne er væk efter første behandling 👍

1. Servizio di pulizia cisterne d'acqua

Vi er Ren Tank/Blueway by Neuthox (ejet af Danish Clean Water), og vi tilbyder effektive løsninger til vandtankrensning gennem vores populære brands Ren Tank i Danmark og Blueway i Sverige og Tyskland. Vi forstår vigtigheden af rent og sikkert drikkevand, når du er på farten – især i campingvogne, både og autocampere. Derfor har vi udviklet enkle og effektive produkter, der holder din vandtank ren og bakteriefri hele sæsonen igennem. Vores løsninger er både bæredygtige og sikre, så du kan nyde din ferie uden bekymringer om vandkvaliteten. Vi sikre at vedligeholdelsen af din vandtank er så nem som muligt, og vi er altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Besøg os på neuthox.dk

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Hurtig levering og et utroligt nemt…

Hurtig levering og et utroligt nemt produkt at anvende.

21 giugno 2025

Hej Ole.
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at både leveringen og brugen af produktet har været en god oplevelse. Det betyder meget for os.

Godt produkt

Godt produkt

19 maggio 2025

Hej Lone,

Det er vi glade for at høre du synes! 🎉

Hej. Frisk tank

Hej. Jeg er rigtig godt tilfreds det giver en frisk og ren lugt når man åbner for hanen.

8 maggio 2025

Hej Karsten,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds, og at du kan mærke forskellen med en frisk og ren lugt, når du åbner for hanen. Det er lige præcis den oplevelse, vi håber at skabe for vores kunder 💧😊

Super service

Super service
Kan varmt anbefales

3 maggio 2025

Hej Brian,

Mange for din anmeldelse! 🙌 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, det betyder meget for os.
Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen igen! 😊

Hurtig levering

Hurtig levering. Kender produktet som er godt.

22 aprile 2025

Risposta di Ren Tank / Blueway (by Neuthox)

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du kender og er glad for produktet – og at leveringen gik hurtigt!
Hvis du har input til, hvad der skulle til for at få den sidste stjerne med, så hører vi meget gerne fra dig 😊

Cecilie
Ren Tank by Neuthox Teamet.

Super nemt

Super nemt og lige til at gå til.Har ikke tidligere drukket vand fra min tank, men det gär jeg nu. Udover et virkelig god produkt, så var leveringen også hurtig.

14 aprile 2025

Hej Merete,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, både med produktet og leveringen. Det er fantastisk, at du nu føler dig tryg ved at drikke vandet fra din tank – det er netop vores mål. Tak for din tillid, og vi håber, du får glæde af det hele sæsonen. 🙌

Cecilie
Ren Tank by Neuthox Teamet.

Super let at bruge tank og rør føles…

Super let at bruge tank og rør føles rene og ingen bismag

14 marzo 2025

Hej Poul,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både tanken og rørene føles rene uden nogen bismag. Det er godt at vide, at vores produkt lever op til dine forventninger! 😊

Hurtig levering

Hurtig levering, nemt at bruge, og let at dosere 👍 kan anbefales

15 aprile 2025

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er rigtig glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkt. Det betyder meget for os, at du fandt det nemt at bruge og dosere.

Ren Tank by Neuthox Teamet

Lidt skuffende at produktet kun kan…

Lidt skuffende at produktet kun kan holde i ca. 1år. Havde jeg vist det, ville jeg nok kun have bestilt 1 el. 2 flasker.

1 marzo 2025

Hej Bjarne,
Tak for din anmeldelse og de 4-stjerner!

Vi forstår godt, at det kan være en skuffelse, hvis holdbarheden ikke levede op til dine forventninger. Ren Tank fremstilles gennem en naturlig proces uden konserveringsmidler, og derfor holder det ca. 1 år for at sikre den bedste effekt. Hvis du har købt et kit med 3 flasker til evt. din campingvogn eller autocamper, passer det med vores anbefaling: Én til rensning inden sæsonstart, én til vedligeholdelse i løbet af sæsonen og én til vinterklargøring - alt sammen inden for 1 år.

Vi tager din feedback til os og ser på, hvordan vi kan gøre det endnu tydeligere fremover.

De bedste hilsner,
Cecilie,