Hurtig levering til døren med GLS. Fik renset tank og trykvand på båden, så vandet - specielt det varme vand - ikke lugtede mere. Meget overbevisende og super let at anvende. Kan kun anbefales.

Benutze es seit 2 Jahren im Wohnmobil. Das ist sehr viel klarer und angenehm zum trinken. Der Versand ist superschnell.

Endelig et produkt der bare virker. Var yderst skeptisk men alt lugt fra tanken og slangerne er væk efter første behandling 👍

1. Servizio di pulizia cisterne d'acqua

Vi er Ren Tank/Blueway by Neuthox (ejet af Danish Clean Water), og vi tilbyder effektive løsninger til vandtankrensning gennem vores populære brands Ren Tank i Danmark og Blueway i Sverige og Tyskland. Vi forstår vigtigheden af rent og sikkert drikkevand, når du er på farten – især i campingvogne, både og autocampere. Derfor har vi udviklet enkle og effektive produkter, der holder din vandtank ren og bakteriefri hele sæsonen igennem. Vores løsninger er både bæredygtige og sikre, så du kan nyde din ferie uden bekymringer om vandkvaliteten. Vi sikre at vedligeholdelsen af din vandtank er så nem som muligt, og vi er altid klar til at hjælpe med spørgsmål. Besøg os på neuthox.dk

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Benutze es seit 2 Jahren im Wohnmobil

Der Versand ist superschnell.

4 aprile 2025

Risposta di Ren Tank / Blueway (by Neuthox)

Vielen Dank für das tolle Feedback.😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie bereits seit 2 Jahren gute Erfahrungen mit Blueway in Ihrem Wohnmobil machen und mit der Wasserqualität sowie unserem Versand so zufrieden sind.

Herzliche Grüße,
Cecilie von Blueway

God service

God service. Top karakter.

9 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, det er vi super glade for at høre ☺️

Cecilie fra Ren Tank

Der Versand klappte leider gar nicht

Der Versand klappte leider gar nicht. Musste letztendlich 15 Km zu einem GLS Pickup Punkt fahren. Ebenso habe ich das Set für 5 Flaschen bestellt und bezahlt, geliefert wurden nur 4. Telefonisch ist keiner zu erreichen insgesamt keine gute Erfahrung

23 marzo 2026

Risposta di Ren Tank / Blueway (by Neuthox)

Hallo Herr Bruckhaus, vielen Dank für Ihr Feedback.

Es tut uns sehr leid, dass bei Ihrer Bestellung etwas schiefgelaufen ist.

Wenn eine Flasche in Ihrer Lieferung fehlte, werden wir das selbstverständlich korrigieren.

Bitte senden Sie uns eine E-Mail mit Ihrer Bestellnummer an sales@dcw.dk.

Wir werden uns umgehend darum kümmern und gemeinsam eine Lösung finden, damit Sie Ihr komplettes Set erhalten. Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören.

Viele Grüße,
Cecilie von Blueway

Beläggningen/missfärgningen i…

Beläggningen/missfärgningen i vattentanken fanns fortfarande kvar

26 marzo 2026

Hej, Carsen.
tack för din feedback. 😊

Det är viktigt att veta att Blueway primärt fungerar genom att döda bakterier och bryta ner den biologiska strukturen i biofilm, så att vattnet blir säkert att dricka.

Om det handlar om gammal misfarvning eller kraftiga beläggningar som suttit länge, kan det ibland krävas en mekanisk rengöring. När biofilmen dör släpper den lättare från väggarna, men den försvinner inte alltid av sig själv utan att man sköljer rent efteråt.

Vänliga hälsningar,
Cecilie från Blueway.

Godt produkt

Godt produkt, det virker , dog er der en masse "grums" i tanken som vi samler op med en narursvamp. Regner med det er kalk aflejring !!

21 marzo 2026

Hej

Tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at produktet virker 😊

Det “grums” du oplever, er ofte netop aflejringer (fx kalk eller biofilm), der løsner sig fra tank og rør under rens – så det er faktisk et tegn på, at systemet bliver renset igennem 👍

Ren Tank teamet

Det var lätt att rengöra tanken. Smutsen släppte lätt.

Det var lätt att rengöra tanken.

20 marzo 2026

Hej Elly 😊

Stort tack för din fina recension - vad roligt att höra.

Precis så enkelt ska det vara 🙌
Härligt att smutsen släppte lätt och att du fick ett bra resultat.

Vänliga hälsningar
Cecilie från Blueway teamet.

Ren tryghed i tanken

25 ottobre 2025

Hej Troels

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre!

Ren tryghed i tanken er præcis dét, vi ønsker, at vores kunder skal opleve. 😍

Wassertank reiniger

Ich hätte nicht gedacht das so gut funktioniert nur weiter zu empfehlen

14 aprile 2025

Hallo Michael,

vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung! 🙏

Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Wassertankreiniger so gute Erfahrungen gemacht haben.

Liebe Grüße
Blueway Team

Endelig er produkt der bare virker

10 ottobre 2025

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse. 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – og at lugten i tanken og slangerne forsvandt allerede efter første behandling.

Ren Tank teamet

Spild af penge - virker ikke...

Jeg fulgte alle anvisninger og var meget grundig med at bruge produktet til at rense vores vandtank i båden, der havde fået lidt ubehagelig lugt. Rodalon plejer at tage det uden problemer. Men nu solgte marinebutikken mig en flaske Ren Tank for at teste det. Det virker overhovedet ikke. Og efter flere grundige behandlinger lugter vores drikkevand stadig. 100 kr. for en liter virkningsløs trylledrik.

Opdatering
I lover følgende på jeres hjemmeside:
'Fjerner bakterier, alger og dårlig lugt.'
'Komplet løsning - rens og vedligehold'

Så regner jeg med, at det er det, der sker, når jeg køber produktet. Til orientering gav jeg tanken en deciliter Pura Tank til en femtedel af prisen på jeres produkt - og nu er vandet rent.
Ren Tank virker simpelthen ikke, og det er spild af penge og tid...

28 settembre 2025

Hej Per,

Tak fordi du delte din oplevelse, vi er kede af at høre, at du ikke har fået det ønskede resultat.

Ren Tank er udviklet til at desinficere og forebygge bakterier, biofilm og dårlig lugt i vandtanken – helt uden skrappe kemikalier.

Men hvis en tank har været meget beskidt eller haft ophobet biofilm gennem længere tid, kan der sidde belægninger, som kræver en mekanisk rengøring først. Derefter kan Ren Tank bruges til at holde tanken ren og forhindre, at problemet opstår igen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning – send os gerne en mail på sales@dcw.dk med lidt mere info om din tank, så kigger vi på det sammen.

Venlig hilsen,

Opdatering 16:10:

Hej igen Per, tak for din opdatering.

Godt at høre, at du fik renset tanken. Ved meget beskidte tanke, som det lyder til at du har haft, kan det som sagt kræve en mekanisk rengøring først, som du har foretaget med Pura Tank, før biofilm og lugt kan fjernes helt.

Ren Tank er dog udviklet som en komplet løsning til både rens og vedligehold gennem hele sæsonen, som vi rigtigt nok skriver på hjemmesiden. Absolut størstedelen af vores kunder oplever, at det holder tanken frisk og vandet drikkeklart uden problemer.

Forskellen er, at Ren Tank er vandbaseret og uden skrappe kemikalier, så du trygt kan drikke vandet direkte fra tanken – i modsætning til stærkere klor- eller kemikalieprodukter, som ikke er beregnet til drikkevand.

Ren Tank

Det kom hurtigt

Det kom hurtigt, og jeg er da ikke blevet syg af vandet i tanken.

1 settembre 2025

Hej Anker,

Mange tak for din anmeldelse. 🙏

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Ren Tank – og at vandet i din tank har været rent og sikkert at drikke

Jeg har fulgt brugsanvisningen

Jeg har fulgt brugsanvisningen, men mit vand stinker fortsat af rådne æg.

Det er kun indtil slangerne er skyllet igennem, så er lugten væk. Men efter en dage uden vandforbrug, så er lugten igen retur.

Produktet kan ikke rette op på skaden når den først er sket - desværre.

3 settembre 2025

Hej Carsten,

Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer med lugt i vandet.

Det er vigtigt at nævne, at vi aldrig har sagt, at vores væske rengør i klassisk forstand. Ren Tank er en rens, som forhindrer bakterier, biofilm og dårlig lugt i at opstå – og som holder vandet frisk og drikkeklart, når du bruger det løbende.

Hvis der allerede er gamle belægninger eller svovlbakterier i tank og slanger, kan det være svært at fjerne lugten helt med én behandling. I de tilfælde kræver det ofte en grundig mekanisk rengøring eller udskiftning af slanger.

Når systemet først er gjort rent, kan Ren Tank sikre, at det forbliver friskt og bakteriefrit gennem hele sæsonen. Mange campister og bådejere oplever, at de trygt kan bruge vandet direkte fra tanken, når de doserer med Ren Tank.

Du er velkommen til at kontakte os direkte også, så vi kan hjælpe dig videre og finde en løsning, der virker for dig.

Vi håber, denne forklaring giver bedre mening, og hvis du føler, at anmeldelsen ikke helt afspejler, hvad produktet faktisk kan og er udviklet til, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil opdatere den 🙏

Cecilie fra Ren Tank

Hurtig levering og et produkt der virker

20 agosto 2025

Hej Sten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med leveringen og med effekten i din båd. Fantastisk at vandet nu er frisk og uden lugt, også i varmtvandsdelen.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre. 💚

Hurtig levering

Hurtig levering
jeg har endnu ikke prøvet produktet men det lyder lovende

24 luglio 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine første indtryk 🙏
Vi håber, du bliver glad for produktet, og tøv endelig ikke med at skrive, hvis du har spørgsmål undervejs.

Cecilie
Team Ren Tank by Neuthox.

Nemt at arbejde med

Nemt at arbejde med

20 giugno 2025

Hej Lonnie,

Det er vi glade for at høre at du synes! 🎉

Det er let at bruge

Det er let at bruge. Jeg købte 3 ltr. og tænkte, at der var nok til flere år, da vi kun har en 20 ltr tank. Det viste sig desværre at holdbarheden kun er til marts næste år, så det var måske ikke smart at købe så meget...

10 luglio 2025

Hej Anders,

Du har helt ret i, at vores produkt er nemt at bruge, så det er vi glade for at du også synes! :-)

Jeg forstår godt, det kan virke som meget med 3 liter til en 20 L tank.

Men faktisk anbefaler vi 1 flaske til grundrens (du kan ikke overdosere – koncentratet er mildt, men effektivt), 1 til løbende vedligehold og 1 til slutrens/vinterklargøring.

Så selv med en lille tank er de tre flasker passende til en hel sæson, og det er en god måde at sikre rent og bakteriefrit vand hele vejen igennem. 🚐☀️

Cecilie
Ren Tank by Neuthox Teamet.

Super einfach

Super Einfach mit einem tollen erfolgreichen Ergebnis danke

7 luglio 2025

Hallo,

Vielen lieben Dank für das tolle Feedback. 😊
Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Ergebnis so zufrieden sind.

Weiterhin viel Freude und eine sorgenfreie Reise mit sauberem Wasser.

Mit besten Grüßen,
Blueway by Neuthox team.

Danke

Danke, Lieferung hat super geklappt

7 luglio 2025

Hallo Herr Graf,

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung – das freut uns sehr zu hören. 😊 Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit dem Produkt und eine schöne Reisezeit.

Mit besten Grüßen,
Blueway by Neuthox team.