Alt fungerede så godt; nem at bestille og fin levering af varen på køl. Og lækker kvalitet rosérejer. Kan kun anbefale 👍
Varer fra dette firma fra Hirtshals er af meget god kvalitet, men de priser de tager for varerne, er alt for høje for en gammel fattig pensionist. Nogle grådige mennesker har tænkt sig at skore kas... Leggi di più
Hvis man køber friske blæksprutter, står der tydeligt at de er danske. Hvis man vil købe de frosne/rensede, står der umiddelbart ikke noget om hvor de kommer fra. Inde under Varedeklaration står der g... Leggi di più
Klaus Anker Jensen, har siden 2006 haft fiskebutikken Fisk Er Godt i Hjørring. Efter i nogle år at have solgt en del på facebook som Ja-Tak tilbud. Er tiden kommet til at få udbredt de lækre fisk i hele Danmark, Ambitionen er at tilbyde danmarks største udvalg indenfor fisk og fiskespecialiteter, og med tiden andre specialiteter fra hele verden. VH TEAM NETFISK
Søndergade 50, 9850, Hirtshals, Danimarca
- 96 56 56 83
- Klaus@netfisk.dk
- netfisk.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super frisk fisk
Super frisk fisk, leveret til tiden.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos Netfisk.
Meget tilfreds oplevelse
Meget tilfreds oplevelse - kom til det aftalte tidspunkt med en besked på telefonen hvor der var et billede af kassen udenfor døren. Vil helt klart anbefale netfisk
Manglende levering
Har bestilt et gavekort en uge før jul og har ikke modtaget noget endnu fra jer

Risposta di Netfisk
Jeg har netop modtaget en hel lækker…
Jeg har netop modtaget en hel lækker pakke med fisk, som vil gøre stor glæde 1.Juledag;-)
Først om torsdagen kom det bestilte, det var så uheldig, at plastikfolien var "brast" og der var komme is til de røgede Laks, men efter en mail til Netfisk stod der en ny kasse på min adresse lørdag morgen, se det er service i en klasse for sig, som også gør, at det ikke er sidste gang Netfisk skal levere deres gode sager ved mig.
Bestilte frossen sushi laks
Bestilte frossen sushi laks, sashimi tun, koldrøget hellefisk, ebi rejer og ebi fry torpedo rejer og var lidt spændt på om det stadigvæk var frossen ved levering.
Det hele blev leveret i flamingo kasse med rigeligt mængde af køleelementer og var heldigvis stadig frossen da jeg åbnede kassen. Alt var som det skulle være og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller fra netfisk.
Tak for handlen
Kom i kontakt med kundeservice tirsdag aften.
Onsdag modtog jeg svar, og en ærlig opdatering på vores ønsker i kurv om det kunne leveres som ønsket.
Leveret fredag morgen til dør. Tak for handlen
Fine fisk, men...
Fine fisk, dog fejl i antal leveret jf bestilling. Der stod dog ikke at knurhanerne kom med indvolde, ville have foretrukket at de kom som de andre fisk, renset for indmad. Det burde stå noget klarere.

Risposta di Netfisk
Det er en dejlig oplevelse at handle…
Det er en dejlig oplevelse at handle med Netfisk.
Altid hurtig og god betjening..
Tilfredsstillende
Frisk, frisk, frisk!
Jeg kan slet ikke få armene ned over dette fantastiske firma. Jeg elsker fisk, men var egentlig holdt op med at købe det, da både lokal fiskehandler samt supermarkeder kun har skuffet. Fisk fra netfisk er 100% frisk og lækker - dufter af saltvand og en sand nydelse at tilberede og spise. Atter kan jeg boltre mig i alskens lækre fiskeretter.
Samtidig er kundeservice uforlignelig. Fiskene købes på auktion samme morgen som afsendelsen - og hvis en vare en enkelt gang eller to ikke har været mulig at finde - modtager jeg en mail med oplysninger om erstatning. Jeg tager som regel gerne imod dette tilbud, da substitutten altid sælges til samme favorable pris.
Den rigtige vare leveret som lovet!!
Godt, men kan gøres bedre!
Jeg er glad for netfisk.dk, men jeg kunne tænke mig, at fisken var friskere. Derudover er det frustrerende ikke at vide, hvornår på dagen (sådan ca.) min pakke fra netfisk.dk bliver leveret (fx som nemlig.com gør).
Gode varer.