God oplevelse med mit bilsyn, jeg har fået synet flere biler og altid god og imødekommende personale. Og samtidig god råd omkring hvad jeg bør være opmærksom på ved bilen i fremtiden 👍
L'azienda ha risposto
Første besøg hos Fadi - og nu har jeg en favorit inspektør! Meget venlig, humoristisk og troværdig (men lad de blå øjne blive hjemme, for han er førsteklasse bullshitter). Har du haft en dårlig da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super oplevelse fra start til slut ved NemBilSyn Odense SØ. Bilinspektøren var frisk og sjov og gjorde hele oplevelsen behagelig og afslappet. Blev dog lidt nervøs, da jeg først modtog en syns... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Nembilsyn i Odense og Langeskov giver vi dig en personlig betjening, så du føler dig velkommen. Du må gerne være med når vi syner, og vi giver gerne praktiske råd med på vejen og svarer på tekniske spørgsmål. Ligeledes er der altid frisklavet kaffe eller kakao til fri afbenyttelse!
Nyborgvej 427, 5220, Odense, Danimarca

Risposta di Nembilsyn
Første besøg hos Fadi - og nu har jeg en favorit inspektør!
Har du haft en dårlig dag, så kom dit syn i forkøbet og få en mental pick-me-up hos Fadi.

Risposta di Nembilsyn
Virkelig god oplevelse hos Nem Bilsyn. Hurtig og professionel service, ingen ventetid og meget venligt personale. Alt blev forklaret på en forståelig måde, og jeg følte mig godt behandlet gennem hele forløbet. Super nemt og problemfrit – præcis som navnet lover. Kan klart anbefales.

Risposta di Nembilsyn
hvis jeg skal beskrive det periodiske gennemsyn med få ord må det nødvendigvis være: Grundig, super Humor, en tidsplan der holder, og en man kan Connecte til

Risposta di Nembilsyn
Fik bilen synet hos Fadi på Nyborgvej. Imødekommende og med gode råd mht. bilen. Kan klart anbefales.

Risposta di Nembilsyn
Har synet en del biler hos fadi og det er altid en fornøjelse, super sød og sjov ;-)
Kan kun anbefale ham altid smilede og i godt humør.

Risposta di Nembilsyn
Jeg var derhenne til et syn. Jeg kom desværre ikke igennem på første forsøg og skulle til omsyn. Fadi var meget sød og forklarede hvad der var galt med bilen, dog kom jeg ind til et omsyn hvor en ekstra del skulle skiftes og dette omsyn skulle jeg ikke betale for. Det sidste omsyn gik som det skulle. Bilen knirker lidt og han kom med et kvalificeret bud på hvad årsagen kunne være. Fik rabat på omsyn grundet den ekstra kørsel. God oplevelse, kommer igen til næste syn.

Risposta di Nembilsyn
Hurtigt at komme til og fleksibelt med tidbestilling.
Venlig og kompetent synsmand.

Risposta di Nembilsyn
Jeg har synet flere gange ved Fadi.
Han laver altid lidt spas, men går direkte til de områder han erfaringsmæssigt ved er problemet på den enkelte bil.
Han banker roligt og bruger sin hørelse til at lokalisere svagheder. Det sætter man pris på som bilejer og det er lige så effektivt som at smadre løs.
Jeg vil anbefale Fadi da arbejdet udføres med respekt og med et smil og råd om hvor man skal holde øje i tiden frem.
Fornuftig pris og godt humør 🙂

Risposta di Nembilsyn
Venlig, smilende og serviceminded synsmand Fadi. Undervejs gav han en god beskrivelse af, hvad han undersøgte på bilen og resultatet af det, samt små anbefalinger til vedligeholdelse af bilen. Rigtig god oplevelse af et periodisk syn.
Kan klart anbefales som synshal.

Risposta di Nembilsyn
Fadi er super kompetent og nøjsom med sit arbejde, godt humør ,super service , 5 stjener her fra.

Risposta di Nembilsyn
Mit første besøg ved Fadi, men absolut ikke det sidste 😁
Super kompetent arbejde, højt humør og en fantastisk hjælpsomhed. Bilens lygter var fejlindstillede, men det klarede Fadi på 3 sekunder, og så var den i orden.
10 stjerner herfra i service!
Jeg kan i den grad anbefale Fadi og Nembilsyn til alle jer der ønsker et kompetent og grundigt bilsyn, toppet med den bedste service. Det var en fornøjelse og jeg kommer helt sikkert igen.

Risposta di Nembilsyn
Super service og en virkelig rar kompetent inspektør. Meget professionel omkring sit arbejde
Kommer helt sikkert igen
Michael

Risposta di Nembilsyn
Super god service og behandling, synsmand med god humor..
Man føler sig rigtig godt tilpas og rigtig dygtig synsmand.

Rigtigt god oplevelse!
Rigtigt god service og professionelt arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen 👍

Rigtig god oplevelse!
Rigtig god service og professionelt arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen 👍

Risposta di Nembilsyn
Super oplevelse fra start til slut ved NemBilSyn Odense SØ.
Blev dog lidt nervøs, da jeg først modtog en synsrapport fyldt med mangler og fejl. Hvorefter inspektøren griner højt og giver mig den rigtige, som var uden anmærkninger. Puha, jeg blev svedt et øjeblik. God værksteds humor 🤣

Risposta di Nembilsyn
Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, har brugt dem i mange år og tænker ikke jeg vil bruge andre.

Risposta di Nembilsyn
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.