Scopri cosa dicono le persone
I don't recommend it. During the engine overhaul, the mechanic installed old, broken parts. Despite complaints, he was arrogant and unfriendly. Despite losing court cases, he was proven guilty and... Leggi di più
5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan varmt anbefale Marslev Auto! Fantastisk hurtig og effektiv service – allerede samme dag fik jeg bilen lavet, og det hele blev klaret med et smil og stor professionalisme... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg havde en taktkæde der skulle…
Jeg havde en taktkæde der skulle skiftes.. fik tilbud fra Marslev auto, som jeg aldrig har været ved, men er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem. Fik en fantastisk modtagelse, og en virkelig god behandling. Kan varmt anbefales herfra
I don't recommend it.
I don't recommend it.
During the engine overhaul, the mechanic installed old, broken parts.
Despite complaints, he was arrogant and unfriendly.
Despite losing court cases, he was proven guilty and refuses to return the money for a poorly performed engine overhaul.
Jeg har flere gange haft min bil til service hos Marslev Auto, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De er altid meget professionelle og har fuldstændig styr på tingene. Medarbejderne er venlige og hjælpsomme, og man går altid fra deres værksted med en rigtig god oplevelse.
Min bil skulle til opsyn
Min bil skulle til opsyn, så kørte op til Marslev auto marslevbyvej 10 5290 Marslev og fik en snak med dem.
Bilen blev sat dagen før og dagen efter ved middagstid ringede de og bilen var færdig 👍😀
De er simpelhen så søde og imødekommende
Så kan 100% anbefale at kører der til og få lavet bil 🚗
Ærlige, professionelle og venlige
Der er altid en god stemning, og de kommer med ærlige anbefalinger og priser.
Man kan mærke at det er gode mennesker brænder for det de laver, og for at yde den bedste service.
Ville anbefale dem til enhver!
Jeg vil gerne give en stor tak til…
Jeg vil gerne give en stor tak til mekanikeren, som virkelig gjorde sit arbejde ordentligt og til en fair pris. Det er så dejligt at møde nogen, der ikke prøver at tage for mange penge, men bare hjælper på en ærlig måde. Kan varmt anbefales!
Dejligt med så ærlige og behjælpelige…
Dejligt med så ærlige og behjælpelige mennesker. De er kloge, men formår at formidle det til os der ikke forstår biler. God service og godt humør. Klar anbefaling!
God og hurtig hjælp
2 dage før vi skulle på kørselvferie, var der vrøvl med bilen. Men med God og hurtig hjælp kunne vi køre på ferie.
Har lige haft brug for hjælp igen og det hele lavet dagen efter. Tak tak tak
5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan varmt anbefale Marslev Auto! Fantastisk hurtig og effektiv service – allerede samme dag fik jeg bilen lavet, og det hele blev klaret med et smil og stor professionalisme. Personalet er imødekommende, ærlige og virkelig dygtige til deres arbejde. Det er sjældent at opleve så god og personlig betjening – her føler man sig virkelig som en værdsat kunde. Tak for en super oplevelse – jeg kommer helt klart igen!
Adresse: Marslev Byvej 10, 5290 Marslev
man holder sig til den aftalte pris
rigtig fair pris og man holder sig til den aftalte pris ingen slænger i valsen har en god humor og glade folk
Marslev auto: Kvalitet og venlighed
Marslev auto, har super god service, fair priser og super søde medarbejdere. Du kan fornemme at de altid ville gøre det bedste for dig og dit køretøj, både økonomisk og kvalitetsmæssigt. Marslev auto kan stærkt anbefales.
Super god service
Super god service, fik bilen lavet super hurtigt der var rigtig godt humør og stemning blandt de ansatte
Har intet dårligt at sige om dem:)
Super god service
Super god service.
Fik lavet lidt forskelligt.
Til aftalt og fari pris.
De var hjælpsomme hele vejen igennem.
Bilen var mere ren da jeg fik den igen.
Kommer her igen.
Rigtig dygtige og flinke mekaniker
Rigtig dygtige og flinke mekaniker, man får følelsen af at de rigtig gerne vil lave det bedst mulige arbejde på dit køretøj og ikke springer over hvor gærdet er lavest.
Var finde og få serviceret min bil stort service hvor de fandt ud af jeg manglede niveau prob på gearkasse.
Man kan tydeligt mærke køre forskel fra før og efter service, top service.👍
Bedste service
Det har været en supergod service gode medarbejdere med god stemning de havde en lærling pige som utrolig sød  og var meget velkommen vi er glade for den service vi har fået det kan straks anbefales🙏❤️
Service i top!
Som altid, blev alting ordnet i den skønneste orden og inden for den tid der blev lovet. Vi havde en lånebil og da der var lidt udfordringer med at starte den, så kom de selv, inden for 30 minutter og ordnede alting.
5/5 for personlighed
5/5 for service
5/5 for pris
Marselv Auto kan klart anbefales !
Super fin service!
Super fin service!
Bilen skulle pludselig igennem en større og akut reparation, og den blev taget ind med det samme.
Bilen blev endda leveret retur renere end da den ankom derude.
Super god service og glade medarbejdere
God service og hurtig service 😊
God service og hurtig service 😊
Sikker et sted jeg ville vende tilbage til 🙏🏽😊
Fantastisk service
Fantastisk service. Er så tilfreds og kommer helt sikkert igen 😊
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.