Neleman Wijn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bestellen was gemakkelijk. Ik was erg blij dat we weer een keer mix and match konden bestellen! Meteen weer genoten van het proberen van wat nieuwe flesjes. En uiteraard erg lekker. De Wolk Monastre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Weer een doos met prachtige wijnen van Neleman ontvangen, dit keer een mix van verschillende rode en witte wijnen. Kunnen we onze vakantie van genieten 👌

Valutata 5 stelle su 5

Allereerst gaat het om de altijd lekkere wijn. Het proces van bestellen en bezorgen verloopt goed. Als er een fout gemaakt wordt, door een niet bestelde wijn te leveren, dan zet de klantenservice de v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelde wijn was snel geleverd, drinkt lekker en soepel weg, een smaaksensatie die zeer gewaardeerd word en kan deze wijnen zeer goed aanbevelen …. Klantenservice ook snel met hun reactie en zeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Importatore e grossista di vini
  6. Azienda vinicola

Informazioni su Neleman Wijn

Scritti dall'azienda

Biologische wijn voor een mooiere wereld.

Duurzaam, geweldige prijs/kwaliteit en top service. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.
Gecertificeerd biologisch en vegan.

DAAROM NELEMAN:

🍷 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid en budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekkergarantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

NELEMAN ORGANIC VINEYARDS

Scritti dall'azienda

100% biologische wijnen, 100% duurzaam
Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier.

NELEMAN GARANTIES:

Gratis bezorging vanaf €75, gratis retourneren of ruilen.

🍷 Altijd 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid of budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekker garantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

🍷 Betaal met iDeal, Creditcard, PayPal of later via Klarna

🍷 Heb je vragen over onze wijn of over je bestelling? We staan graag voor je klaar!

Onze klantenservice is bereikbaar via mail: hallo@neleman.org

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Prettig

Prettig, vriendelijk en klantgericht

2 luglio 2026

Risposta di Neleman Wijn

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je onze persoonlijke service waardeert. Graag tot een volgende keer in ons magazijn!

Pick&mix, heel geslaagd!

Ontzettend leuk dat je met pick&mix zelf een doos kunt vullen met verschillende wijnen.
De wijnen zijn van uitstekende kwaliteit en smaken heerlijk. En geweldig dat alles biologisch/ organic is.
Zelfs over het verpakkingsmateriaal is nagedacht. Wordt zeer gewaardeerd

Risposta di Neleman Wijn

Geweldig dat de Pick & Mix-actie goed is bevallen en dat je de kwaliteit van onze wijnen én onze biologische aanpak waardeert. En extra fijn dat ook de verpakking in de smaak valt. Bedankt voor je mooie woorden!

Heerlijke Italiaanse Prosecco

Heerlijke Italiaanse Prosecco, geweldige Spaanse Rosé.

30 giugno 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat leuk om te lezen dat zowel onze Italiaanse Prosecco als Spaanse Rosé zo goed in de smaak vallen. Bedankt voor je mooie review!

Altijd bio bevalt prima

Als eerste altijd bio. Verder duidelijke informatie. Breed gamma met naast dure ook betaalbare wijn.

Risposta di Neleman Wijn

Wat leuk om te lezen dat je onze focus op biologisch én ons brede assortiment waardeert. We vinden het belangrijk dat er voor iedere wijnliefhebber iets moois te ontdekken is. Bedankt voor je review!

Valutata 4 stelle su 5

Naast de kwaliteit is er het verhaal.

Naast de kwaliteit is vooral het verhaal van Neleman voor mij belangrijk. Oude rassen weer laten bloeien en er in de wat verlaten dorpen weer mooie wijn van maken.

30 giugno 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat onze missie om oude druivenrassen nieuw leven in te blazen bij je past. En natuurlijk zijn we blij dat je van de wijnen geniet!

Valutata 4 stelle su 5

Lekkere wijn

Lekkere wijn , vlotte verzending

Risposta di Neleman Wijn

Dankjewel voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de bezorging.

Verrukkellijke wijnen.

Verrukkellijke wijnen.
Maar dat wist ik al - daarom bestelde ik opnieuw !

13 luglio 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat een mooi compliment! Bedankt voor je vertrouwen en fijn dat onze wijnen opnieuw in de smaak vallen!

Valutata 5 stelle su 5

Precies ontvangen wat ik heb besteld

Precies ontvangen wat ik heb besteld, verpakt als een cadeautje met een klein extraatje.......

Top bedrijf!

Risposta di Neleman Wijn

Wat leuk om te lezen! We vinden het belangrijk dat het uitpakken al een feestje is. Bedankt voor je mooie review en voor het vertrouwen in Neleman!

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke wijn voor een prima prijs

Al vaak Neleman wijn besteld. Heerlijke bio/vegan wijn voor een prima prijs. Deze keer de Pick & Mix actie. Afgehaald in Zutphen.

13 luglio 2026

Risposta di Neleman Wijn

Wat fijn dat je al zo vaak van onze wijnen geniet. Leuk dat je deze keer voor de Pick & Mix actie bent gegaan. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens.

Aanrader.

Heerlijke rosé snel geleverd.

Risposta di Neleman Wijn

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen

Snel kundig

Snel kundig, mooi verpakt

Risposta di Neleman Wijn

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en verpakking.

Goede prijs

Goede prijs, snel geleverd keurig verpakt.

6 luglio 2026

Risposta di Neleman Wijn

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Veel genietmomentjes gewenst!

Duidelijk

Duidelijk. Bezorging op tijd wat is aangegeven. Vriendelijke en lekkere wijn

6 luglio 2026

Risposta di Neleman Wijn

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de bezorging volgens afspraak verliep en dat de wijn zowel lekker als vriendelijk is. Daar worden wij blij van!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più