Uacceptabel handel. Vi har haft vores “søndags”bil på værksted hos samme sted, som vi købte den – og oplevelsen har været stærkt kritisabel. Vi blev kontaktet og godkendte en udvidet undersøgels... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi købte vores bil gennem Furkan, som var en yderst behagelig og professionel sælger med en høj grad af service. Derudover satte vi stor pris på, at N.E.H. Biler tog vores gamle bil i bytte. Hele hand... Leggi di più
Vi har købt vores sidste 3 biler hos N.E.H Biler, da vores behov har ændret sig undervejs. Vi har fået udført både store og små service samt eftersyn og har aldrig haft problemer, dejligt de har så... Leggi di più
We have car dealership and we also have workshop for repair cars. Review should be about car repair
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gør en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kørende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prøvekørsel. Vi glæder os til at se dig i forretningen i Brøndby
Informazioni di contatto
Hesselager 14, 2605, Brøndby, Danimarca
- INFO@NEHBILER.DK
- nehbiler.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
GOD SERVICE
Købte bil hos NEH biler for ca en måned siden.
Super god, sikker, troværdig og hurtig handel. Bestemt et sted jeg kan anbefale.
Nehbiler lavede min bil efter et …
Nehbiler lavede min bil efter et uheld, det har jeg ikke fortrudt. Helt igennem fantastisk arbejde samt service. vil bruge dem fremad rettet samt klart anbefale nehbiler til andre.
Glad Kunde
Købte for et år siden en Bil hos NEH Biler & det har jeg bestemt ikke fortrudt..!! Har i dag haft den til service & det var "service" i verdensklasse jeg fik.! Kan kun give mine varmeste anbefaling & jeg kommer bestemt igen som kunde.. De super søde & imødekommen og man føler sig tryg ved at efterlade bilen hos deres dygtige mekaniker
Så de varmeste anbefalinger fra en glad kunde :)
Hvis det var muligt at give flere …
Hvis det var muligt at give flere stjerner vil jeg ha gjort det.
Tog forbi med min gamle skrotbunke for at bytte den ud med en ny og fik nok den bedste bytte pris man kan få.
Super tilfreds med min bil og så snart der er det mindste er de der til at servicere en.
Fantastisk sted at handle bil.. bliver ikke sidste gang.
Kan på det stærkeste anbefale NEHBiler. 👍
God bil, god service ... GOD oplevel
Jeg købte en ret gammel bil. Jeg har nu kørt i den i en måneds tid, og den kører perfekt. Der var nogle småting, som NEH Biler rettede uden beregning.
Så en god bil (som lovet) samt behagelig & fantastisk service.
Kan varmt anbefales!
God og imødekommende betjening
God og imødekommende betjening
Kan klart give min anbefaling til NEH Biler. Super betjening, meget professionelt og ikke noget med at prakke på. Fair pris også for den gamle brugte.
Hurtig og sikker service og søde medarbejdere
N.e.h. biler er en meget ærlig og er god til at anbefale biler til dine behov. Jeg skulle hen og kikke på en opel men fik en citroën i stedet og er glad for at jeg fik den anbefaling for jeg er super glad for den som dækker mine behov. Jeg så bilen og købte den med det samme med alt papirarbejde blev gjort samme tid og fik nye plader med lynets hast. ( jeg kom fra Slagelse med tog jeg tog bilen hjem igen 😉)
Kan med sikker anbefales
God service.
Jeg købte en Peugeot for et år siden, og jeg er meget tilfreds. Ingen problemer med bilen indtil videre. Super service, venlige mennesker og meget professionelle. Kan helt klart anbefales!
God service og super bil
Det er nu et år siden at vi købte vores Skoda Fabia 1.4 combi 2007 og den har indtil nu været et fantastisk bekendtskab.
Da vi for et år siden gerne ville ud og se på den en søndag, sørgede de for at det kunne ske.
Vi var nu haft bilen til service og det er bare en fornøjelse at komme forbi. Søde medarbejde og hurtig eksekvering. Vi kunne vælge at få udbedret de små rutinemæssige vedligeholdsindgreb med det samme, eller komme en anden dag hvor det passede os bedre.
Skodaen kører stadig som en drøm, selvom de grinte lidt af, hvordan vi som første gangs købere havde kunne undvære en bil, med alle de kilometer vi havde fået kørt.
Vi kan kun anbefale NEH Biler.
Fin og behagelig service
Venlig og behagelig sælger som svarer på hvad man spørger om. Handlen var god og bilen ligeledes.
God kommunikation og nem overtagelse.
Anbefaler Nehbiler :)
Har fornylig købt en bil hos NEH biler. Super fin service vi fik af dette firma. Hurtig handel uden problemer og bilen blev leveret som aftalt i fin klargjort stand, 2 dage før bilen skulle være klar , fik vi at vide at hvis vi ville have bilen før tid , så stod den klar til afhentning og at han nok skulle blive længere på job , hvis vi havde svært ved at nå det i åbningstiden. Kan kun anbefale firmaet til andre.
Super god oplevelse uden alt det store sælger fis.
jeg fandt NEH biler ved et tilfælde. endte med at kigge på two af hans biler. intet med at prøve på at op sælge mig. og intet stress. super hyggeligt og personligt. følte mig meget velkommen og fik svar på alle mine spørgsmål hurtigt og tydeligt.
nu står jeg med en flot, nysynet og serviceret Honda Civic som jeg er meget glad for.
uden at tvivle kan jeg anbefale N.E.H biler.
Jeg vil anbefale ham til andre!
Vi købte vores bil hos neh-biler, vi fik god rådgivning, høj service og behagelige mennesker. Dertil fik vi en fantastisk bil!
Jeg vil varmt anbefale at købe bil hos neh-biler, da de ved hvad de taler om.
Vi har efter det brugt neh-biler som mekaniker. Når man ringer bliver opkaldet altid besvaret og man fik hurtigt en tid til at få skiftet støddæmpere og dæk. Så fedt!
Særdeles god kundeservice.
God køberoplevelse - alt forløb som aftalt -
Vi skulle have større bil, da vi pludseligt fik en dejlig Berner Senne hund, ud over den vi havde i forvejen. Valget faldt på den Volvo V40 NEHBiler havde til salg - Den blev nysynet og fejlrettet, så alt fungerer som det skal. Vi fik efterfølgende checket bilen hos vores egen mekaniker i forbindelse med skifte til vinterhjul. Han roste de udførte arbejder. Vi har fået en solid bil til de næste mange år til god pris
N.E.H.Biler kan varmt anbefales
MVH
Gorm Nørgaard
Positiv på alle fronter
Meget tilfreds med N.E.H Biler. Lidt tilfældigt vi havnede der, men vi følte os meget velkommen, og i dag står vi med vores nye bil. Rigtig god stemning, meget venlige uden at være for meget :) Og et skilt i forruden med et "tillykke med bilen" når man kommer og henter den - rigtig god service :) kan klart anbefales.
Tryg, personlig og professionel bilforhandler!
Købte min første egen bil hos nehbiler.dk og har beholdt dem som mekanikere også. Selve køb af bil foregik så trygt at jeg gik derfra med et succesful køb! Jeg har trygt overladt min bil hos den fair bilforhandler når bremserne skulle skiftes eller motorlampen har lyst. Som kvinde uden forstand på biler er dette en vigtig faktor, at vi ikke behøver spise pasta måneder ud og at tingene er i orden og afleveret til tiden. Jeg kan varmt anbefale nehbiler!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.