Uacceptabel handel. Vi har haft vores “søndags”bil på værksted hos samme sted, som vi købte den – og oplevelsen har været stærkt kritisabel. Vi blev kontaktet og godkendte en udvidet undersøgels... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi købte vores bil gennem Furkan, som var en yderst behagelig og professionel sælger med en høj grad af service. Derudover satte vi stor pris på, at N.E.H. Biler tog vores gamle bil i bytte. Hele hand... Leggi di più
Vi har købt vores sidste 3 biler hos N.E.H Biler, da vores behov har ændret sig undervejs. Vi har fået udført både store og små service samt eftersyn og har aldrig haft problemer, dejligt de har så... Leggi di più
We have car dealership and we also have workshop for repair cars. Review should be about car repair
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gør en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kørende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prøvekørsel. Vi glæder os til at se dig i forretningen i Brøndby
Informazioni di contatto
Hesselager 14, 2605, Brøndby, Danimarca
- INFO@NEHBILER.DK
- nehbiler.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fremragende service 👌🏽
Vi har for nyligt købt vores bil hos Neh Biler. Vi har aldrig fået en bedre service eller for den sags skyld bedre handel end hos Halil, som er ejeren af stedet. Halil er super kompetent, brænder for sit fag, og det kan mærkes, og netop dette gjorde os trygge ved handlen med ham. Vi kan kun anbefale stedet.
Fantastisk service
Fantastisk service , super betjening, og et værksted /bilforhandler man kan stole på ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God atmosfære
Har med stor fornøjelse købt bil hos NEH Biler. God handelsatmosfære, reel i handlen, grundig med klargøring og udbedring af mangler. Hele staben er imødekommende og venlige.
Super oplevelse hos NEH Biler..
Har netop handlet bil hos NEH Biler... Alle er super flinke og servicen er helt i top. Kan kun varmt anbefale denne forhandler. Der var intet, at sætte en finger på.
God og venlig kundebehandling
God og venlig kundebehandling. Jeg har købt bil til 200.000 Kr. og er meget tilfreds med købet. Fair og reelt sted hvor man kan stole på det der aftales.
Kan varmt anbefale NEH biler
Kan varmt anbefale NEH biler. Helt igennem en god og tryg oplevelse at købe en brugt bil af Halil og co. 😊
Super god service
Super god service, super sælger der altid er klar med svar, og tilbud.
er ovenud glad for bilen. vil købe der næste gang også.
Kan varmt anbefale Halil.
De varmeste hilsner fra Charlotte og Karsten
Virkelig top professionel
Virkelig top professionel, super service og meget søde+kompetente personale.
Har købt bil hos dem og ALT er bare i orden, kan varmt anbefales .
Super god oplevelse.
Super oplevelse fra start til slut.Fornuftige biler til fornuftige priser. Reel og serviceminded sælger. Uanset prisen, gør de sig umage for at levere bilen i bedst mulig stand.
Jeg kan kun anbefale NEH Biler hvis man står og mangler en bil.
Fornuftige biler til fornuftige priser
intet mindre en perfekt!
intet mindre en perfekt!
Jeg kan kun anbefale NEH Biler hvis man står og mangler en bil.
Sælger var meget flink og kunne svare på ethvert spørgsmål man måtte have.
Der var også mulighed for at forhandle prisen så jeg kan bestemt ikke klage.
Problemfrit bilkøb
At handle med NEH Biler var en supergod oplevelse. Jeg fik venlig betjening af Hilal. Var endda så heldig at få bilen et par dage før aftalt. Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge NEH Biler.
Jeg har nu købt 2 biler gennem n.e.h biler
Jeg har nu købt 2 biler gennem n.e.h biler og er fuldt ud tilfreds. Hvis der er det mindste, står de altid klar til at hjælpe med 100% god kundeservice.
super god service igen
min citigo jeg købte i oktober havde nogle små fejl der skulle ordnes og må sige at jeres serviceniveau er helt i top når man henvender sig med et par fejl i reklamations peerioden, og i var utrolige hjelpsomme og fleksible, tusinde tak
Vi købte en lille Skoda fabia af Halil
Vi købte en lille Skoda fabia af Halil. Lille billig bil, der nok ikke er den store avance på. Alligevel tog Halil og hans kollegaer sig god tid til min kone, datter og jeg.
Ingen stress, men bare en hyggelig snak.
Meget empatisk mand, og ville absolut ikke tøve med at handle hos ham igen.
Super god service👍🏼
Super god service👍🏼
Halil er en rar sælger, giver sig virkelig tid til en, om man køber en bil til 10.000 eller 300.000 bliver man behandlet ens.
Det er ikke sidste gang vi køber bil hos NEH biler, tiltrods for vi bor lidt langt der fra.
Fik lavet bil i dec
Fik lavet bil i dec. 2019.
Meget tilfreds.
Godt arbejde.
Meget fin pris.
Kommer igen.
Leif bylow
Jeg har været glad kunde hos Halil/NEH biler igennem de sidste 2 år. Altid super service og rimelige priser.
Kunden i fokus - Tak Halil
Jeg har lige købt en dejlig octavia hos NEH-biler. Super smidigt, hurtigt og behageligt forløb med Halil. Jeg fik og har indtrykket af en forhandler, med fokus på at skabe tilfredse kunder og imødekomme de behov den enkelte har. Alle mine henvendelser på telefon og mail både før og efter købet er blevet besvaret hurtigt og jeg har alt i alt følt mig meget trygt behandlet. Tusinde tak for den gode service
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Folkene i NEH-biler er altid super flinke, vi er aldrig blevet negativt overrasket over prisen og det de har lavet på vores bil har altid været i orden. Mine bedste anbefalinger.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.