Uacceptabel handel. Vi har haft vores “søndags”bil på værksted hos samme sted, som vi købte den – og oplevelsen har været stærkt kritisabel. Vi blev kontaktet og godkendte en udvidet undersøgels... Leggi di più

Vi købte vores bil gennem Furkan, som var en yderst behagelig og professionel sælger med en høj grad af service. Derudover satte vi stor pris på, at N.E.H. Biler tog vores gamle bil i bytte. Hele hand... Leggi di più

Vi har købt vores sidste 3 biler hos N.E.H Biler, da vores behov har ændret sig undervejs. Vi har fået udført både store og små service samt eftersyn og har aldrig haft problemer, dejligt de har så... Leggi di più

We have car dealership and we also have workshop for repair cars. Review should be about car repair

1. Rivenditore di auto

Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gør en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kørende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prøvekørsel. Vi glæder os til at se dig i forretningen i Brøndby

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Helt ekstraordinær venlig og kompetent service

Uheldet var ude da jeg kørte på motorvejen - højre bagbremse skulle skiftes... Googlede nærmeste værksted, så rent tilfælde, at jeg kom til N.E.H. biler sen eftermiddag. Kunne ikke ønske at være kommet til et bedre værksted - hvilken service! De lokaliserede de nødvendige reservedele, fik hentet disse og arbejdede over, så efter to timer kunne vi køre videre. Min varmeste anbefaling for en helt ekstraordinær venlig og kompetent hjælp!

29 gennaio 2024

Serviceminded og hjælpsomme N.E.H Biler

N.E.H Biler hjalp mig for et stykke tid siden med at skifte mine vinterdæk. Det viste sig, at jeg ikke havde helt styr på mine specifikationer, og der var derfor nogle ting som ikke passede. De gik above and beyond for at kunne sende mig trygt afsted på vejene, og blev endda til efter lukketid, da hele processen trak ud. Jeg kan kun anbefale N.E.H Biler!

30 novembre 2023

Perfektion

Helt seriøst. Har brugt N.E.H. Biler i over 5 år, og jeg har aldrig tøvet et sekund på noget ifm. service/reperationer mv. de har fortalt mig. De er til at stole på, og har simpelthen knækket koden på den perfekte kundeservice. Købte en bil hos en anden forhandler, hvor der opstod mekaniske fejl, som N.E.H. Biler kunne fikse vanvittigt billigt og hurtigt. Har aldrig oplevet forsøg på mersalg. Hilmi og Halil får 5/5 for gentagende service ud over det sædvanlige. Er så dejligt, at have en forhandler/værksted, man kan regne 100% med HVER gang. Tak til jer!!

23 novembre 2023

Vil helt klart anbefalede N.E.H biler…

Vil helt klart anbefalede N.E.H biler hvis du er på jagt efter et anstændigt bil. deres service er i top
Står altid til rådighed.
De imødekommende og sørger for du er tilfreds..
Jeg har købt en peaugut 208 fra dem for snart 2år siden. I starten var der problemer med bilen som desværre kan forekomme, men hold da op om de ikke har hjulpet mig igennem de har endda forsikret min bil med car garanti da jeg selv ikke var smart nok til at gøre det fra start af på deres bekostning
Efter de ordnet bilen har der ikke været problemer med den siden.

6 novembre 2023

Har aldrig oplevet så god service

Har aldrig oplevet så god service, venlige og søde mennesker som hos her. Servicen er helt i top - også selvom jeg har kørt i min bil 5 måneder og oliepumpen er gået. Selv der bliver man mødt med den allerstørste venlighed og servicen helt i top. Mine varmeste anbefalinger til dette sted.

17 luglio 2023

Man kan stole på NEH Biler

Man kan stole på NEH Biler - både ved køb af bil, men bestemt også deres værksted. De er så kompetente og ærlige, at jeg er gået til dem hver eneste gang.

14 febbraio 2023

Endnu en super god oplevelse N.E:H

Endnu en super god oplevelse N.E:H. Biler. Bilen viste fejl på bremserne og jeg fik en tid dagen efter. Alt blev fixet med samme dag. De bedste anbefalinger herfra til Haill og hans altid ukuelige team af super dygtige mekanikere.

29 dicembre 2022

Top karakterer til Halil / N.E.H BILER

Kan varmt anbefale N.E.H BILER, virkelig god service, sætter altid kunden i centrum.
Har købt og solgt bil her og har altid fået en flot behandling - hurtig service.
Man kan altid stole på at få den rigtige behandling og til en rigtig god pris.
Alt er bare super godt - UG med kryds og slange ;-)

18 dicembre 2022

Enormt hjælpsomme og god service

Vi var ude og skulle købe en brugt bil og har ikke meget forstand på biler. Men hos N.E.H blev vi mødt af en meget imødekommende Halil, som gav god sparring i vores køb. Efterfølgende har de været meget service-minded og utrolig hjælpsomme. Så vi giver en stor anbefaling af et bilkøb hos N.E.H biler

13 dicembre 2022

God service med fleksibilitet

Gutterne leverer en fantastisk service ud over normalen.
Jeg købte en C3’er som desværre lyste i servicelampen og en mortor-fejl meddelelse kom frem da jeg kom 5km væk fra værkstedet.
Jeg bor i Jylland og kunne på daværende tidspunkt ikke vende om. Så løsningen blev at få en mekanikker i Jylland til at kigge på problemet. Dette betalte NEH biler.

Da det viste sig at være partikelfilteret der skulle skiftes, ville de -forståeligt nok- have det over på ejet værksted. Vi fik det hele til at flaske sig, så det passede med min næste tur til øen og de stod klar til at modtage bilen og lavede den samme dag, så jeg kunne komme hjem igen.
Helt kanon.
Tak for den gode service og en fin bil.

Mvh
Frederik

30 agosto 2022

Fremragende service.

Den bedste service jeg nogensinde har fået! Jeg har købt min nye bil, og jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg har både fundet mit nye værksted fremover og jeg vil anbefale alle at købe deres nye bil hos N.E.H biler!
Tak for fantastisk service.

5 agosto 2022

Det var en fantastisk oplevelse og…

Det var en fantastisk oplevelse og handle bil med N.E.H biller.

Jeg har lige handlet ny bil med N.E.H Biler. Den service jeg har fået af salgschefen var over det sædvandlige. Han var rigtig behjælpelige og svaret på alle de spørgsmål jeg havde omkring bilen. Diverse fejl på den nye bil bliver gået igennem og får ny tendrem og vandpumpe på deres værksted. Må ærlig indrømme at jeg har ikke oplevet så god service som jeg har fået af N.E.H Biler. Så hvis i står og skal købe ny bil, så vil jeg helt klart anbefale N.E.H Biler. Er sikker på de står klar med deres mange års erfaring indenfor branchen og deres topmotiveret team til at hjælpe dig sikkert og trygt igennem dit nye bil køb. De har et bredt udvalg af nyere brugte biler til en hver prisklasse. Så tøv ikke med at kigge forbi. Jeg er sikker på du ikke går derfra forgæves.

6 aprile 2022