Valutata 1 stelle su 5

Koop geen accu bij nbi Vreselijk 5 keer hele dag geweest Konden de spullen niet voor elkaar krijgen. Spullen gelukkig weer opgehaald. En schade betalen ze niet of excuses. Ze hebben geen mens... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel erg tevreden en zelfs positief verrast over NBI Duurzaam. De communicatie verliep heel helder en ook snel. Zowel via mail, wattsapp en telefonisch. NBI Duurzaam heeft precies gewerkt zo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg goede ervaring gehad met het bedrijf NBI Duurzaam. We hebben ons huis totaal verduurzaamd. 16x zonnepanelen, 3 airco’s die ook goed kunnen verwarmen en een hybride warmtepomp van Daikin. Iso... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

NBI heeft verstand van zaken, alles vlot en netjes geregeld. Zonnepanelen, Airco van alleen de beste kwaliteit. Wegens omstandigheden waren we zelf niet thuis daardoor wat dingen blijven liggen, m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature per l'energia solare

Scritti dall'azienda

NBI Duurzaam richt zich op een groene én voordelige toekomst. Een betere wereld begint bij jezelf, en daar helpt NBI Duurzaam je nu graag bij! De focus ligt hierbij op het installeren van zonnepanelen, warmtepompen en airconditioningssystemen, voor zowel particulieren als bedrijven. Samen kunnen we jouw ecologische voetafdruk verkleinen, op een voordelige manier!

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Verduurzaming woning en installatie airco's

Airco's, zonnepanelen en hybride warmtepomp laten plaatsen. NBI zet de juiste specialisten in voor de diverse verschillende werkzaamheden. Alles naar tevredenheid uitgevoerd. Vakkundig en net personeel en een goede nazorg in de vorm van een officiële opleveringsafspraak circa twee maanden nadat alles in gebruik genomen was. Top!

17 gennaio 2024

Dag Bert,

Dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar behoren is verlopen. We waarderen uw feedback met betrekking tot de installatie en aansluiting.

Goede info voortijd

Goede info voortijd, goed materiaal en goede zorg natijd.
Heel netjes de warmtepomp aan gelegd in de kleine ruimte 👍

15 gennaio 2024

Dag Frans,

Doen wat ze beloven!

Prettig om afspraken mee te maken. Het team denkt in oplossingen om zo tot een juiste installatie te komen. Goede nazorg met een fijne uitleg over de werking van de app.

7 dicembre 2023

Betrouwbaar

9 gennaio 2024

Dag Ronald,

Prima ervaring

Alle afspraken zijn nagekomen.
Vriendelijke mensen, meer dan voldoende uitleg gekregen.

6 dicembre 2023

Dag,

Als erg prettig ervaren!

Vakkundig, vriendelijk, duidelijk, meedenkend en betrouwbaar. Kortom als zeer prettig ervaren!

13 dicembre 2023

Dag Lars,

Tevreden met de zonnepanelen

Ontzettend tevreden met de dienstverlening van NBI Duurzaam. Op een beurs met elkaar aan de praat gekomen en direct een offerte voor zonnepanelen opgevraagd. Communicatie verliep daarna vlekkeloos, doen wat ze beloven, komen afspraken na en zijn goed bereikbaar.

Inmiddels zonnepanelen op het dak liggen, complete proces verliep zonder problemen en ook de aftersales service is alleen maar top te noemen. Zou dit bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar zonnepanelen of andere duurzamen oplossingen.

4 gennaio 2024

Dag Chris,

Plaatsing zonnepanelen

Prettige en eerlijke monteurs aan het werk. Ze hebben een mooi aanbod aan producten.

22 settembre 2023

Dag Kim,

Valutata 4 stelle su 5

Als een sprookje onder de zon ;)

Blij met het resultaat! Strakke vormgeving van de panelen, ze werken super. Ook als op een stukje schaduw valt, blijven de andere delen goed werken. Goede service van intake tot puntjes op de i na afleveren. Nette, gezellige monteurs. Leuk om met de app te zien wanneer ze het meest zon vangen, etc.
Alleen de communicatie met kantoor gaat wel eens mis lijkt het, hebben we als klant weinig last van gehad, maar lijkt me voor de monteurs onrustig werken.
Tip: misschien goed te combineren met systeem van Solarfreeze uit Hengelo.

4 ottobre 2023

Dag Milja,

Aanrader

Nbi is een prima bedrijf met vakmensen die goed werk afleveren.
Nazorg is goed, nu kan de zon haar werk doen.

3 ottobre 2023

Dag Johan,

Goed gedaan

Goed contact, goede service. Snelle hulp bij het oplossen van een kleine storing.

8 settembre 2023

Dag Joris,

Meer dan tevreden.

Ik heb zonnepanelen laten plaatsen, en alles wat we hadden besproken is ook volgens plan uitgevoerd. Voordat de jongens begonnen met het plaatsen hebben ze alles nog even doorgenomen met mij, wat ik zelf ook fijn vond.
Deze vaklui waren vriendelijk en verstonden hun vak goed, een kijkje op m'n dak zal dat beamen ( het ligt er supermooi op). Ook alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten en kleine probleempjes werden ter plekke vakkundig en in overleg opgelost.
Ook het gesprek nadien met uitleg over teruglevering van stroom en gebruik van de app hebben we als prettig ervaren.
Al met al zou ik NBI aan iedereen aanbevelen voor hun goede service.
Ontzettend bedankt voor jullie hulp bij het verduurzamen van onze woning, die dikke 5 sterren hebben jullie verdiend !!

19 settembre 2023

Tevreden!

Prettige mensen, zowel de binnen- als de buitendienst en ook de zonnepanelenleggers en elektricien waren top. Snel en deskundig. Men komt na wat er van te voren is afgesproken.

29 agosto 2023

Dag Anoniem,

Goede installateurs.

Op verschillende vlakken werd er door het bedrijf en door de installateurs goed meegedacht. Alleen jammer dat men is vergeten de afwerkkappen mee te nemen bij de installatie.
Achteraf is er nog wel een medewerker vanuit Hengelo naar ons gekomen om de alles wat er is geïnstalleerd te controleren en uit te leggen. En dat doet bijna geen enkel bedrijf.

29 giugno 2023

Dag Remco,

Een aantal pluimen

Johannes heeft samen met Egbert bij ons de panelen geplaatst. Ze stonden heel goed open voor onze vragen, deden goede suggesties wat resulteerde in plaatsing van 9 in plaats van de 8 bestelde panelen en ook nog op de plekken waar wij in onderling overleg op uit kwamen. Het werk werd zorgvuldig en netjes gedaan en de onverwachte hindernissen werden heel adequaat opgelost. Later kwam Arnold de aansluiting verzorgen en hielp hij met de installatie en uitleg van de app. Na 3 weken kwam Erwin de wijze waarop de panelen waren geïnstalleerd controleren en beoordelen. Hij gaf daarbij goed uitleg waar hij naar keek, waar hij op lette en hoe dat alles beoordeeld werd. Alles was goed gedaan. Al met al heel positieve, zorgvuldige en plezierige ervaringen met de medewerkers van NBI Duurzaam.

12 luglio 2023

Dag Ben,

Excellent Throughout!

The initial consultation and subsequent advice was quick and accurate, the work was done on time with a great team, and the overall results exceed expectation.

2 agosto 2023

Hello Kevin,

Thank you for your review regarding the installation.

Greetings, Team NBI Duurzaam

prima!

Goed overleg,en netjeswerken

6 settembre 2023

Dag Door,

Top bedrijf

Goed advies, komen afspraak na en zeer flexibel bij het oplossen van problemen bij installatie.

29 giugno 2023

Dag heer Wittenaar,

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak.
Na controle of alles perfect was

9 agosto 2023

Dag Gerard,

Team NBI Duurzaam

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più