Super flot hundeskilt God service og jeg var utroligt tilfreds med de skilte jeg havde bestil til min hund. Mange designmuligheder og gode priser.
Styr unna! Veldig kostbare produkter da både mva og toll tilkommer på summen du i utg punktet blir opplyst å betale for produktet! Eks: for produkter til 410,- tilkommer 232,- i mva og toll! Det beny... Leggi di più
Fikk nettopp det sorte skinn-halsbåndet i posten, og det er helt perfekt! God kvalitet som er mykt og deilig på innsiden, slik at det er behagelig for valpen å ha på. Kjøpte med matchende gullbein-anh... Leggi di più
Super flot hundeskilt
Super flot hundeskilt
Mange designmuligheder og gode priser.
Nydelig navneskilt til min nye valp
Nydelig navneskilt til min nye valp. Gledet meg veldig til den skulle komme, sendingen tok noen dager lengre enn ventet men ankom i en liten skjønn blå velour pose🩵Pen skrift og tror den holder seg fin lenge
Solid og flott utført navneskilt
Solid og flott utført navneskilt. Ruster ikke og henger fibt på båndet da det ikke er for stort. Klare tydelige bokstaver og godt gjennomført arbeid 😀
Very good
Fast delivery and beautiful work. 100% recommending this.
Jeg fikk det første skiltet i gave når…18. mai 2024
Jeg fikk det første skiltet i gave når valpen kom i hus i for et år siden. Det har hengt i lenke og har vært til nytte ved to forsvinninger hvor jeg har blitt oppringt og fått hunden trygt hjem. Nå har jeg kjøpt en kraftigere utgave og er veldig fornøyd 😃
Navnebrikker til hund.
Jeg bestilte to navnebrikker. Fine og god kvalitet. De ble levert etter 10 dager. Jeg er veldig fornøyd. Jeg har ikke sett noen regning for toll.
Rein svindel
Rein svindel. Som beskrevet kommer det avgifter i tillegg, alternativt ingen vare. Dersom den noen gang kommer i posten fått dem bare ligge der til retur. Kjøper heller ny et annet sted. Morten Emil Eriksen er en svindler.
Beautiful + cool ID tag to dog ❤️
Beautiful and cool ID tag to dog! very satisfied, excellent communication. I recommend!
What I wanted was what I got
The product itself is very nice; exactly what I pictured. Unfortunately the delivery time was a few days longer than estimated - but it was worth the wait!
Scam - styr unna
Mottok aldri noe produkt og ingen informasjon å finne mtp sporing.
Etter å ha lest flere som har opplevd det samme får jeg følelsen at dette er en form for scam. Når jeg skulle ta kontakt med kundeservice står det at firma er i USA. Styr unna.
Bare viser til andre anmeldelser om…
Bare viser til andre anmeldelser om frustrasjon rundt at de reklamerer med gratis frakt, og unnlater å informere om at det kommer tollavgift i tillegg! Jeg la igjen en anmeldelse på siden deres, men den har de fjernet... Merkelig nok kun positive anmeldelser der, useriøst. Styr unna.
Mottok ingen produkt
Mottok ingen produkt. Ble fortalt at det ble sendt på nytt da jeg klagde første gang. Men enda ikke mottatt, 1,5mnd etter bestilling.
Ikke norsk butikk selv om man får inntrykk av det.
Jeg er kjempefornøyd med navneskilt som…
Jeg er kjempefornøyd med navneskilt som jeg bestilte. Anbefaler så mye! ❤️
Super
Nicely made product with lovely package !
Communication with the producer is very quick .
Brikkene var kjempefine og da jeg…
Brikkene var kjempefine og da jeg kontaktet dem og fortalte at jeg måtte betale kr 305 i toll og mva beklaget de og refunderte beløpet til meg i løpet av noen dager. Topp kundeservice spør du meg:)
Styr unna
Styr unna. De utgir seg for å være et norskt selskap og så kommer det toll og MVA på toppen. Det blir dessverre et mye dyrere kjøp enn forventet og det var ikke spesielt billig i utgangspunktet. Dette er svært uredelig markedsføring.
Firmaet som eier domenet er eiet av Morten Emil Eriksen. Det eier en haug med andre domenenavn.
Jeg skulle anmeldt det selvfølgelig, men det er for lite penger det er snakk om til å ta seg bryet. Det er sikkert mange som tenker sånn og derfor får han holde på, dessverre.
Fine produkter og rask service!
Really pleased with my order
Very pleased with the tag I ordered. It was very nice & the print was beautiful. Delivery could been faster, but very pleased all in all. Recommended!