Champagne køler med navn Super hurtig service og levering. Flot indgravering af navn og dato. Desværre er der tape rester og rester af en label i bunden som der er forsøgt fjernet. Ser rigtig træl... Leggi di più
Jeg er så ked af at have fået forsølvet min datters første sko her. De bliver konstant sorte og grimme og butikken siger blot, at det er fordi de står i et rum med vindue. De er blevet grimme og ødela... Leggi di più
Kontaktede firmaet pr. email i søndags da jeg ville have noget afklaret mht gravering inden bestilling. Fik svar i løbet af en time, sendte min bestilling søndag eftermiddag, modtog mandag besked om a... Leggi di più
Rigtig god kundeservice. Talte i tlf med dem onsdag, fik af vide jeg skulle bestille inden torsdag for at få dem med til butikken på Gasværksvej med afhentning mandag. En af bibs sutterne jeg havde be... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Bestilte babysko til forsølvning og…
Bestilte babysko til forsølvning og gravering, og de blev virkelig flotte. En dåbsgave som jeg glæder mig til at give. Det tog omkring de lovede 6 uger, og gennem de sidste 14 dage, var vi løbende i kontakt. Så fin en service.
Super god
Super god, varm og lynhurtig kundeservice! Før jeg havde set mig om, havde jeg de bestilt produkter i hånden og der var ikke én finger at sætte på produkterne! Kan varmt anbefales! Håber 2. bestilling jeg lige har lavet er lige så god!
Skal siges at det er min første…
Skal siges at det er min første kommentar på trustpilot. Jeg bruger normalt ikke min tid på at gå ind og ligge en kommentar. Men trods alt travlhed kunne jeg ikke lade vær med at smide en kommentar! Ejeren af virksomheden er noget af den sødeste! Hun hjalp mig med min bestilling hele vejen igennem. Uanset Hva tid jeg skrev. Lyn hurtig levering som lovet, og den flotteste nøglering til ingen pris. Cathrine lytter og er der for sine kunder. Det kan klart anbefales og blir bestemt ikke sidste gang jeg handler med hende!!
Mega hurtig levering af de fineste bibs…
Mega hurtig levering af de fineste bibs boheme med navn !
Bestilte meget sent aften d.8/2 og allerede formiddag 10/2 kunne de hentes i pakkeshoppen.
Super fint tryk og meget tilfreds.
Forkert navn på min bestilling
Jeg bestilte juleophæng og sut med min datters navn på.
Tingene kom med forkert navn på, og jeg kontaktede navneparadis.
Jeg får besked med at de først kan hjælpe mig efter jul, ingen undskyldning eller beklagelse.
Sådan et sted skal altså bare kunne læse en ordre og skrive det rigtige navn på. Øv!
Det er sjældent jeg laver anmeldelser…
Det er sjældent jeg laver anmeldelser på trustpilot. Men denne service er under alt kritik.
Jeg bestilte 2 drikkedunke til min datters børnehave start. Denne bestilling var i oktober.
Da jeg ikke oplever der sker noget nyt i min forsendelse kontakter jeg dem d. 28 oktober. Her får jeg at vide de vil undersøge sagen og vende tilbage. D. 31 oktober skriver jeg og spørger.om der er noget nyt. Her får jeg svaret om det er en postnord fejl (fair), men at jeg kan få pengene retur når de har fået pakken retur fra postnord og ser først kan sendes nye ugen efter. 🥴
D. 8 november (8 dage efter børnehave start), modtager jeg produktet. Her er skriften ulæselig. Jeg sender billede og info herom samme dag. De sagde de ville undsøge sagen og vende tilbage. 🤦♀️ jeg kontakter dem d. 14 november og der er noget nyt det er der ikke. Denne anmeldelse skriver jeg d. 17 december og står stadig med et produkt hvor man ikke kan læse navn, og ingen løsning fundet.
Denne kundeservice er under ALT kritik.
Super hurtig levering og så fine varer…
Super hurtig levering og så fine varer med indgravering :-)
Jeg købte et børnearmbånd i sølv
Jeg købte et børnearmbånd i sølv, og det var så ringe, tyndt og småt. Der skulle også indgraveres navn, og det er ikke sket. Man kan ikke ringe, da nummeret ikke eksisterer mere. Jeg er meget skuffet. De får to stjerner for levering.
5 stjerner er ikke nok
Altid venlig og hurtigt svar både på mail og telefon. God og tålmodig vejledning. Hurtig levering. Superflot gravering.
Har handlet hos Navneparadis.dk flere gange og kan varmt anbefale at handle der.
Dagens helt var Cathrine ❤️
For 10 dage siden stod jeg meget desperat og skulle bruge 54 sutter til min søns barnedåb, hvor sutterne skulle bruges som bordkort. En anden leverandør havde brændt mig af, så i min “nød” skrev jeg til navneparadis.dk. Efter 5 min fik jeg en mail fra Cathrine, som bare reddede min dag og vores barnedåb. På ingen tid havde hun fået lavet de flotteste sutter til os, med navne og alt var bare i topklasse. Jeg har aldrig fået så god en service før, og har allerede anbefalet Cathrine/navneparadis til alle. En stor tak skal lyde fra den lidt desperate mor, der nu blot er meget taknemlig. ☺️
Virkelig god service
Virkelig god service! Jeg skulle have graveret en gave, men bor i København, så ejeren Cathrine tilbød mig, at hun enten kunne købe gaven for mig i Slagelse, eller jeg kunne sende den. Derudover indgraverede hun gaven lynhurtigt og sendte den til København. Kan anbefale Navneparadis på det varmeste!
Hurtigste levering jeg har oplevet
Jeg bestilte fredag 16.30 og modtog lørdag kl 13, det er virkelig fremragende service- og produktet er i øvrigt helt perfekt. I'll be back!
Utrolig god service
Utrolig god service, fine varer, kompetent vejledning.
Anden gang vi handler ved dem. De er bare gode og andbefalings værdig.
Fine lækre produkter og smukke graveringer.
Har både bestilt dåbsgaver, drikkedunke, madkasser og julepynt hos Navneparadis og alt jeg har bestilt har levet op til mine forventninger.
Super kvalitet og hurtig ekspedition. Kan anbefales.
Super god service og et rigtig fint…
Super god service og et rigtig fint produkt jeg fik.
Helt igennem en rigtig god oplevelse, vil helt sikkert bruge dem igen.
Takker mange gange
Anbefalelsesværdig
Super god service!
Jeg bestiller natten til torsdag, og varerne er klar til afhentning fredag! Flot indpakning og gravering.
Klart anbefalelsesværdig.
110% procent tilfreds!
Alt var 100% som forventet, og pakket rigtig godt og forsvarligt ind. Det lille håndskrevne kort fra Cathrine, var da lige prikken over i'et.
Jeg handler helt sikkert fremtidige gaver hos navneparadis.dk
Sølv hjerte smykke skrin❤️
Jeg bestilte et sølvhjerte smykke skrin til mit lille barnebarn og det var godt nok flot skrevet og meget hurtig levering så alle stjerner værd ikke sidste gang jeg køber hos dem
Kan kun anbefale dem
God service og responstid.
Mega god service, havde kommet til at trykke forkert på deres webshop, men det var ikke noget problem blot 2 dage efter kunne jeg få leveret mine vare direkte i postkassen.😱
5-star service og for deres responstid.👍❤