Jeg er så ked af at have fået forsølvet min datters første sko her. De bliver konstant sorte og grimme og butikken siger blot, at det er fordi de står i et rum med vindue. De er blevet grimme og ødela... Leggi di più

Jeg er dybt imponeret over at prisen for et smykkeskrin INKLUSIV gravering kun er 278kr ink fragt, jeg bestilte søndag aften, det blev afsendt mandag omkring middag, og jeg havde det tirsdag👏 Jeg g... Leggi di più

Kontaktede firmaet pr. email i søndags da jeg ville have noget afklaret mht gravering inden bestilling. Fik svar i løbet af en time, sendte min bestilling søndag eftermiddag, modtog mandag besked om a... Leggi di più

Rigtig god kundeservice. Talte i tlf med dem onsdag, fik af vide jeg skulle bestille inden torsdag for at få dem med til butikken på Gasværksvej med afhentning mandag. En af bibs sutterne jeg havde be... Leggi di più

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service og hurtig levering

Vi bestilte et fotoalbum og et dåbsrør. Pakken kom ca. 1- 2 dage efter!!! Både fotoalbummet og dåbsrøret er så flotte og indgraveringen på dem begge er rigtig flot!

Sælgeren kontaktede mig for at høre hvordan jeg ville have teksten og dato (jeg var upræcis i min bestilling). Jeg valgte at gå med det, som sælgeren foreslog, hvilket var rigtig godt.

22 maggio 2024

Fantastisk

Fantastisk god service.
Jeg kan varmt anbefale navneparadis.dk jeg fik graveret på et flag og en halskæde - og det så virkelig smukt ud. Super tilfreds.

13 maggio 2024

Fantastisk firma

Bestilte en ankelkæde med gravering tirsdag, det gik ikke 2 timer før jeg fik besked på, at pakken var afsendt!! Henvendte mig endda for at spørge, om det kunne være rigtigt, at det gik så stærkt, fik svar inden for 10 min at de var ekstra på arbejde på til helligdagene, så det gik hurtigere. Modtog onsdag og den var helt perfekt, så smuk!!
KØB KØB KØB, det kommer jeg i hvertfald til

7 maggio 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, der virkelig værdsætter og sætter stor pris på deres kunder. Vi har bestilt 2 madkasser, samt 2 drikkeflasker til vores børn, og de er vilde med dem! Vi er MEGET tilfredse, og det er absolut ikke sidste gang vi har bestilt produkter fra #navneparadis.dk igen. Kan helt sikkert anbefales!!
De venligste hilsner.

Fam. Jørgensen Johansen.

15 aprile 2024

Fantastisk service

Fantastisk service. De ringede og spurgte ind til min ordre da jeg havde bestilt 3 latex sutter hvoraf 1 så ikke var latex men silikone, det var en fejl fra min side - og den havde de fanget. På trods af det, havde jeg sutterne dagen efter bestilling. Ydermere er det de smukkeste navnesutter jeg til dato har bestilt! Skriften er så pæn og sidder flot midt på! 😊 Tak for god service til jer - I bliver min nye suttepusher 😄

17 gennaio 2024

Flotte vare og hurtig levering

Bestilte et julehjerte med navn samt en æske med navn på. Modtog det under en uge efter. Virker flot tindæske og samme med julehjerte med gravering i. Flot flot glæder mig til give det i julegave. Skal helt klart bestille fra navneparadis igen ❤️

13 dicembre 2023

Jeg har før været tilfreds med…

Jeg har før været tilfreds med bestillinger herfra. Men har netop fået besked om, at pakken er landet i et posthus langt væk fra det ønskede sted. Jeg ved ikke, hvad der er gået galt, men det synes jeg ikke er i orden. Pakken må kunne afleveres det rette sted.

6 dicembre 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Da min bestilling indhold gravering, med særligt ønske, ringede de til mig, for at være sikker på, at det var rigtig forstået! Så venlig, forstående og hjælpsom! Hurtig levering, flot indpakket og beskyttet
alt i alt 10 ud af 10 - hvis der kunne gives😊 p

15 novembre 2023

Meget tilfreds!

Bestilte et indgraveret julehjerte torsdag klokken 16:30, og fik besked allerede omkring klokken 17 om at pakkelabel var oprettet, hvorefter pakken blev sendt afsted. Jeg har afhentet den allerede i dag, fredag. Meget tilfreds med mit køb, flot indgraveret og indpakket. Super hurtig service og levering! 🫶🏽

3 novembre 2023

Meget dygtig og imødekommende

Meget dygtig, hjælpsom og imødekommende ejer. Har handlet flere gange her, og hver gang var det flotte og unikke gaver med gravering, der blev leveret meget hurtigt. Andre gange fik hjælp med gravering, så gaven blev personlig og unik. Så jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Navneparadis.dk.

13 settembre 2023

Forkert navn på sutter

Jeg har købt 5 navnesutter, hvoraf de to var skrevet forkert. Det kan jo ske, men har nu skrevet til dem for over en uge siden og har intet hørt! Kan ikke anbefale at købe her. Det mindste man kan gøre er at ret de fejl, der begås.

11 agosto 2023

Komplet idiotisk

Hold nu op. 2 sistema flasker modtaget med navne, hvis man ikke ved der er navne opdager man det aldrig. Det er så småt at der alligevel skal navne lapper på. Komplet idiotisk.

12 maggio 2023

Indgravering sjusk

Bestilte en halskæde med ingravering til min søster 30 års men da den blev modtaget var skriften skæv og jeg kontakter firmaet og fik af vide jeg skulle sende den retur og de ville rette skaden. Den ene side er fin men igen er bagsiden ikke som den skal. Jeg har købt mange ting hos jer men køber ikke længere smykker med navn beklager men det dur i ikke til. Derfor får i den lille karakter.

15 marzo 2023

Bestilte babysko til forsølvning og…

Bestilte babysko til forsølvning og gravering, og de blev virkelig flotte. En dåbsgave som jeg glæder mig til at give. Det tog omkring de lovede 6 uger, og gennem de sidste 14 dage, var vi løbende i kontakt. Så fin en service.

16 marzo 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito