Någon som fått tillbaka pengar via banken eller egen försäkring eller liknande? Min pappa beställde också en pool i september som inte kommit än… förbetald såklart..
Scopri cosa dicono le persone
SVINDEL Vi bestilte og betalte boblebad i september, det skulle ankomme 5. desember. Tilsynelatende ankom den Jessheim, Norge i oktober, men etter det er det ikke mulig å spore pakken, jeg får heller... Leggi di più
Jeg bestilte en badestamp den 24/9-22 og har ikke fått den enda så jeg lurer på hvor den er har sendt Mail og ikke fått svar er det bare svindel eller. Ordre nr #9564 håper dere kan svare meg snarest
SVINDEL - Svindel - Fik et lidt for godt tilbud på Instagram og Googlede virksomheden SC furniture som står som afsender og kan se mange anmelder det som svindel
Le persone hanno visualizzato anche
Någon som fått tillbaka pengar via…
Bestilte grill i september
Bestilte grill i september, fikk aldri varen , svarer ikke på mail. Dette er nok svindel
Svindel
Bestilte boblebad i oktober, skull ankomme 06.des. Står at det er kommet til Jessheim. Svarer ikke på mail, umulig å komme i kontakt med de.
SVINDEL.
Bestilte og betalte for boblebad. Kom aldri. Stoppet nær Jessheim for meg også. SVINDEL!
Beställt en grill i september 2022..den…
Beställt en grill i september 2022..den kom aldrig.
Beställt en grill som aldrig kom, går inte att få kontakt, är totallurad!
Beställt en grill som aldrig kom
Beställt en grill som aldrig kom, går inte att få kontakt, är totallurad!
Sämsta nätföretag
Sämsta nätföretag
Beställt pool i slutet på september. Och tyvärr betalt den. Skulle få den i början på december. Inte fått den än, i mitten på januari.
har trukket penge - men ikke leveret
BESTILT OG BETALT - ALDRIG MODTAGET
Hold jer væk! Har skrevet til dem og fået et svar om at de ville returnere penge når jeg har afvist pakke, men der er aldrig kommet en pakke. !! Og jeg har stadig ikke fået mine penge retur!
Inte fått leverans av i september…
Inte fått leverans av i september beställd och betald vara.
Svarar inte på mail.
Så troligen lurad. Inte värda någon stjärna alls. 🤬
SVINDEL
SVINDEL
Vi bestilte og betalte boblebad i september, det skulle ankomme 5. desember. Tilsynelatende ankom den Jessheim, Norge i oktober, men etter det er det ikke mulig å spore pakken, jeg får heller ikke kontakt med firmaet.
Tror att detta företag är bluff
Tror att detta företag är bluff. De går ut med varor och vill ha betalt i förväg. Varorna levereras aldrig. Detta företag borde anmälas och granskas.
Bestilt og betalt en pejs
Bestilt og betalt en pejs, men aldrig modtaget!!
Har ej fått varan som jag betällde i…
Har ej fått varan som jag betällde i september. inga svar går att få heller!!!!
Navictus er fup og svindel.
Navictus er den mail adresse jeg har fået bekræftet køb af indendørs pejs på, men købet skete via Face book på MyHome. Ikke at forveksle med Dansk møbel firma af samme navn. Bestilte pejsen 3/10 og fik mail om den ville ankomme senest 9/12 2022. Skrev straks til dem at jeg ikke ønskede at vente så længe, men fik mail fra dem om, at der ville gå max 14 dage. Mail fra "Hobi" som hun hed !!!! Rykkede flere gange for at annullere min ordre men det lykkedes ikke. De er snedige nok, der kommer track and trace nummer men det er også bare svindel. Da beløbet var blevet trukket på mit Eurocard kunne jeg ikke mere følge pakken på Track and Trace ! Heldigvis havde jeg gemt alle mails og lavede en reklamation overfor Eurocard, som endnu engang er super proffesionelle :-) Jeg har nu fået min 1.500,- retur på mit kort. Dejligt. Så hold Jer LANGT væk fra Navitcus = "MyHome" med masser af lækre ting på deres hjemmeside. Det er FUP og SVINDEL. Og endnu et rigtig godt råd. Uanset hvad I køber på Nettet, brug altid et kreditkort hvis det er muligt. Meget nemmere at få sine penge retur.
Jag har heller inte fått min vara :(
Dette er svindel!!
Dette er svindel! Varen jeg bestilte skulle ankommer 22 nov. De svarer ikke på mail.
Får ikke varen jeg har bestilt
Får ikke varen jeg har bestilt, og de svarer ikke på mail
Venter fortsatt på vare.svarer ikke på…
Venter fortsatt på vare.svarer ikke på mail.
Tror dette er svindel...
Jeg bestilte en badestamp den 24/9-22…
Inte fått vara
Har inte fått mina varor så jag tror jag blivit lurad. Dem hör inte av sig Har tyvärr betalat varan så jag lär väl inte få pengarna tillbaka 😣🤬😥
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.