Super fin webshop med et spændende udvalg! Jeg bestilte nogle tyggeben og kosttilskud, og jeg er positivt overrasket over både kvaliteten og servicen. Leveringen var hurtig, og det hele var pakket... Leggi di più
Super lækkert mad siger Storm. Er så heldig at bo i gå afstand, til lageret så kan få alt det lækre mad, godbidder, shampoo, vådservietter og alt det andet spændende, Caroline har i shoppen, på ganske... Leggi di più
Naturpote.dk er en virkelig gennemført webshop for hundeejere, der går op i kvalitet og naturlige produkter. Sortimentet er nøje udvalgt med fokus på rene ingredienser uden unødvendige tilsæ... Leggi di più
Min kærlighed til hunde har fulgt mig hele livet – uanset om de er store, små, unge eller gamle. Efter fem år i England, hvor jeg oplevede, hvordan korrekt og naturlig ernæring spiller en central rolle for hundes sundhed, blev jeg inspireret til at gå fagligt i dybden. Med Naturpote ønsker jeg at kombinere min faglige viden og personlige erfaring som hundeejer med et udvalg af naturlige produkter og individuel rådgivning. Mit mål er at ændre den måde, vi fodrer vores firbenede venner på i dag, og skabe en større bevidsthed om, hvor vigtigt det er at træffe de rette valg for deres sundhed og trivsel.
Vinkelsti 37, 7700, Klitmøller, Danimarca
- +4523672520
- Kontakt@naturpote.dk
- naturpote.dk
Største anbefaling
Vildt lækre produkter i højeste kvalitet - en klar anbefaling herfra!🌟
Varmeste anbefalinger !
Varmeste anbefalinger !
Altid så hjælpsom og professionel. Kun det bedste er godt nok - og du får det bedste her.
Fem poter herfra!
Jeg er så glad for at handle ved Naturpote, da der var en fejl ved noget jeg havde bestilt blev jeg kontaktet om jeg ville have noget andet i stedet for eller bare det resterende fra min ordre.
Samtidig elsker vi alt det vi lære fra Instagramprofilen 😍😍
Virkelig lækre og rene produkter
Virkelig lækre og rene produkter, som gør det trygt at handle hos Naturpote.dk. Servicen er i top, og Caroline, som er indehaver, er altid klar med råd og vejledning. Mine varmeste anbefalinger!
God og personlig service ✅
God og personlig service ✅
Gode og naturlige snacks og legetøj ✅
Rimelig hurtig levering ✅
Har du spørgsmål til noget? Så kan du altid sende naturpote en besked og du vil modtage et svar hurtigt ✅✅
100% gode oplevelser
Naturpote er dejligt sted at handle. Der er god service og Caroline er meget behjælpelig med at finde det helt rigtige til ens hund. Hun er meget omhyggelig i hendes vejledning, som desuden er faglig funderet med hendes uddannelse indenfor enæring. Har handlet der mange gange og det bliver jeg ved med ☺️
Mine varmeste anbefalinger 😊
Jeg følger natur pote på Instagram og skrev med Caroline der, jeg har bestilt der før og er så tilfreds med produkterne! Jeg købte en adventskalender til min hund Mochi for ikke så lang tid siden, Caroline spurgte til om der var noget hun skulle tage hensyn til når hun skulle lave den, det er så dejligt og trygt at handle ved naturpote kan kun anbefale det 🙌🥰
Nøje udvalgte produkter og der bliver…
Nøje udvalgte produkter og der bliver ikke gået på kompromis.
Dejligt med en shop, hvor der er en viden og hvor man ikke er i tvivl om kvaliteten af produkterne.
Man får også altid en kyndig vejledning og bliver aldrig påduttet unødvendige produkter
Bedste oplevelse rådgivning m.m
Bedste sted jeg har fået rådgivning om ernæring+ernæringsplan. Caroline er meget grundig og dygtig! Bruger altid lidt ekstra tid hvis man har et spørgsmål og svare altid hurtigt tilbage. Hun har generelt de bedste produkter, om det er pleje, snacks eller godbider så er det bare top kvalitet. Derudover har hun forbedret min hund helbreds og trivsel helt vildt.♥️
Jeg kan kun give de allerbedste…
Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger til Naturpote!⭐️Jeg har handlet her flere gange, og det er altid en fantastisk oplevelse. Caroline er utrolig hjælpsom og imødekommende – hun tager sig tid til at svare på alle spørgsmål og komme med gode råd, så man føler sig tryg i sine valg.
Noget vi elsker er, at alle produkterne er naturlige og i virkelig god kvalitet – og der er et kæmpe udvalg, så der er altid noget nyt at prøve. Min hund elsker produkterne, og vi er kæmpe fans herhjemme!🐾
Caroline brænder virkelig for det, hun laver, og det kan mærkes💚
Hurtig levering, gode produkter og vejledning!
Jeg er super tilfreds med både produkterne og servicen hos Naturpote.dk! Kvaliteten på varerne er virkelig i top, og min hund elsker alt, hvad jeg har købt derfra. Leveringen er altid hurtig og problemfri, og det mærkes tydeligt, at der bliver lagt kærlighed i både produkterne og kundeservicen. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Naturpote til alle hundeejere, der går op i kvalitet og naturlige produkter til sin firbenede bedste ven! 🐾
Meget tilfreds
Jeg har handlet flere gange ved Naturpote, og jeg har altid været MEGET tilfreds - både med vejledning og produktudvalget. Mit go-to sted med godbidder og andre ting til min hund.
Jeg har gang på gang handlet hos…
Jeg har gang på gang handlet hos naturpote, da de har tilskud, snacks og god vejledning der tilgodeser alt det bedste til mine hunde! Herhjemme går vi meget op i kost til vores hunde, da de skal præstere og være sunde i kroppen! Med aktive hunde skal vi have det bedste af det bedste at spise og det får vi her!
Vi fortryder ik vores køb og glæder os til næste!🙏🏽🙏🏽🐶🐶
Lækre produkter
Lækre produkter, som lever op til forventningerne, samt god og hurtig service.
Kæmpe anbefaling herfra 🐾
Fantastisk udvalg af produkter til min hund 🐾
Man er ikke et sekund i tvivl om at alle produkterne er nøje udvalgt af Caroline og at hun 100 % står inde for dem. Man kan mærke Caroline har et stort hundehjerte og at hun brænder for at hjælpe både hund og ejer
De bedste anbefalinger herfra 🐾
Hvis alle mennesker havde hjertet samme…
Hvis alle mennesker havde hjertet samme sted som Naturpote ville verden være et bedre sted for hunde❤️det er skønt at handle der for det er ikke nødvendigt at undersøge om produkterne er gode for det er de. Jeg stoler 100% på Caroline og har man brug for hjælp til fodring af sin hund vil jeg klart anbefale hende.
Du kan roligt købe her
Du kan rolig handle på denne hjemmeside. Naturpote levere hurtigt og det er kun kvalitets produkter du køber her . Caroline giver gerne gode råd og hun går ikke på kompromis med
dit dyrs sundhed
Hurtig svartid og levering
Fantastisk shop spækket med produkter jeg med glæde vil give min hund. Det er så fedt, at alt er 100% naturligt og ikke fyldt med diverse biprodukter 😍 Jeg har bestilt fra Naturpote flere gange, og kommer helt sikkert til at handle her igen.
Rigtig hurtig levering og meget hurtigt svar, de gange jeg har haft spørgsmål til produkterne.