Jeg shopper jævnligt hos Naturpote, fordi jeg ved at det jeg køber er intet mindre en kvalitet og understøttende for min hunds sundhed. Udover et bredt sortiment af gode produkter, så vil jeg fremhæve... Leggi di più

Super fin webshop med et spændende udvalg! Jeg bestilte nogle tyggeben og kosttilskud, og jeg er positivt overrasket over både kvaliteten og servicen. Leveringen var hurtig, og det hele var pakket... Leggi di più

Super lækkert mad siger Storm. Er så heldig at bo i gå afstand, til lageret så kan få alt det lækre mad, godbidder, shampoo, vådservietter og alt det andet spændende, Caroline har i shoppen, på ganske... Leggi di più

Bedste sted jeg har fået rådgivning om ernæring+ernæringsplan. Caroline er meget grundig og dygtig! Bruger altid lidt ekstra tid hvis man har et spørgsmål og svare altid hurtigt tilbage. Hun har gene... Leggi di più

1. Nutrizionista

Min kærlighed til hunde har fulgt mig hele livet – uanset om de er store, små, unge eller gamle. Efter fem år i England, hvor jeg oplevede, hvordan korrekt og naturlig ernæring spiller en central rolle for hundes sundhed, blev jeg inspireret til at gå fagligt i dybden. Med Naturpote ønsker jeg at kombinere min faglige viden og personlige erfaring som hundeejer med et udvalg af naturlige produkter og individuel rådgivning. Mit mål er at ændre den måde, vi fodrer vores firbenede venner på i dag, og skabe en større bevidsthed om, hvor vigtigt det er at træffe de rette valg for deres sundhed og trivsel.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Du kan roligt købe her

Du kan rolig handle på denne hjemmeside. Naturpote levere hurtigt og det er kun kvalitets produkter du køber her . Caroline giver gerne gode råd og hun går ikke på kompromis med
dit dyrs sundhed

3 agosto 2025

Hurtig svartid og levering

Fantastisk shop spækket med produkter jeg med glæde vil give min hund. Det er så fedt, at alt er 100% naturligt og ikke fyldt med diverse biprodukter 😍 Jeg har bestilt fra Naturpote flere gange, og kommer helt sikkert til at handle her igen.

Rigtig hurtig levering og meget hurtigt svar, de gange jeg har haft spørgsmål til produkterne.

27 settembre 2025

Naturpote er min go-to webshop

Naturpote er min go-to webshop, når jeg handle shoppe til min hund. Jeg ved, at alle produkter kan jeg vælge med god samvittighed, da de er af god kvalitet. Caroline er også altid behjælpelig, hvis man har spørgsmål. Er vild med hendes store udvalg. Jeg kan ALTID finde noget lækkert til min hund. Vores favorit er klart godbidspølserne fra Jr pure range.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Naturpote.dk 🌿
Det er virkelig en virksomhed, der drives med ægte passion og omtanke. Jeg synes, det er så inspirerende og sjældent at se nogen, der går så meget op i kun at forhandle produkter, som de selv kan stå 100 % inde for.

Caroline er super dygtig og fagligt stærk – hun er uddannet og certificeret hundeernæringsrådgiver. Hun bruger den viden til at tilbyde skræddersyede foderplaner og rådgivning, som virkelig gør en forskel. Jeg har anbefalet hende til mange, og jeg har kun hørt positivt tilbage 💚

Hvis man værdsætter naturlige produkter, ærlighed og faglighed, så er Naturpote.dk virkelig et sted, man bør støtte.

22 ottobre 2025

Fantastisk webshop og endnu mere…

Fantastisk webshop og endnu mere fantastik indehaver💚 Caroline har virkelig stået klar med sparring og delt ud af sin viden fra dag ét. Min franske bulldog har fået lavet en ernæringsplan som vi er super tilfreds med. Jeg vil giver min hund det bedste og gøre alt for hende, og det hjælper Caroline med at opfylde.
5 stjerner til virksomheden, Caroline sparring, deling af viden og de lækreste produkter - naturligt og godt!💚

Fantastisk sted

Fantastisk sted, med absolut kvalitets produkter! 👌
Man er ikke i tvivl om, at ejer af firmaet går op i kvaliteten af de vare der sættes på hylden..
Kan ABSOLUT kun anbefale!!
Første sted jeg er stødt på, hvor der ikke er et eneste produkt jeg ikke kunne finde på at købe.
Ikke sidste gang, jeg bestiller herfra 🙌❤️🐶

4 settembre 2025

Fantastisk hjemmeside

Skønne naturlige produkter, hurtig levering og god kundeservice. Vi har fået så mange skønne ben, shampooer og børster, som bare er i fantastisk kvalitet.

21 ottobre 2025

Fantastisk vejledning

Et flot udvalg af lækre, gode og sunde kvalitetsprodukter. Kvaliteten af service er den bedste man kan finde og fagligheden omkring skræddersyede foderplaner er i top. Et fantastisk sted at få vejledning hvis man gerne vil give sin hund sundt hjemmelavet foder 🐶

21 ottobre 2025

Mega gode produkter

Mega gode produkter!
Sød og venlig personale! 🥰

4 luglio 2025
Logo di Naturpote

Risposta di Naturpote

Kære Alberthe,

Hvor er det skønt at du vil give mig en anmeldelse! Tusind tak for din tillid – det betyder meget for mig. Jeg er så glad for, at du fortsat vælger Naturpote til din hunds naturlige ernæring og velvære.
Kærlig hilsen,
Caroline – Naturpote.dk