De suger rejält. Beställde grejer för snart tre veckor sen – fortfarande ingen leverans, ingen spårning, inget svar alls. Bara ren kaos. recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar läng... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fast delivery and fast costumers service if you have questions about what so ever can highly recommend 👍
L'azienda ha risposto
Jag har nu monterat väghållnings satsen jag köpte från billiga-coilovers se och jag måste säga att min gamla Peugeot fick riktigt bra väghållning för ett riktigt bra pris är toppen nöjd med båda pris... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Företagsbeskrivning – Nardocar Nardocar är en ledande leverantör av högkvalitativa biltillbehör, stylingprodukter och prestandauppgraderingar för bilentusiaster och yrkesverksamma. Vår vision är att tillföra värde till våra kunder genom att erbjuda enastående service, expertkunskap och ett exklusivt utbud av produkter som uppfyller de högsta standarderna inom bilindustrin. Vi förstår passionen bakom varje bil, och vi strävar efter att vara det självklara valet för dem som vill optimera sitt fordon – oavsett om det handlar om prestanda, estetik eller funktionalitet. Med ett strategiskt tillvägagångssätt och gedigen branschkunskap vill vi sätta nya standarder för kvalitet och innovation på eftermarknaden för bilutrustning. På Nardocar drivs vi av ett starkt engagemang för kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Vårt sortiment består av noggrant utvalda produkter från välrenommerade varumärken, vilket säkerställer att våra kunder alltid får det bästa för sitt fordon. Vi kompromissar aldrig med precision och tillförlitlighet, vilket gör oss till en pålitlig partner för bilägare, tuning-specialister och verkstäder. Vår vision är att skapa en unik upplevelse för bilentusiaster genom att kombinera expertis, passion och förstklassiga produkter. Vi är inte bara en återförsäljare – vi är en del av bilkulturen och en drivkraft för innovation inom branschen. Nardocar – Kvalitet, prestanda och stil i perfekt harmoni.
Glasmagervej 38C, 4684, Holmegaard, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar längre tid än en snigel på valium.
Temu är blixtsnabb jämfört med de här amatörena.
Undvik som pesten. 0 stjärnor. Uselt företag. Aldrig mer.

Risposta di Nardocar.se
Beställ ej här sämsta skiten! Riktigt missnöjd

Risposta di Nardocar.se
Mkt snabb support som svarade på mejl inom 5 min! Även leveransen va mkt snabb!
Rekommenderas!!
Blev fel i min beställning men dom fixade till det så det blev rätt utan några problem👍🏻👌🏻
Snabb service bra på alla sätt.
Mvh. Stefan

Risposta di Nardocar.se
Ja skulle aldrig kunna köpa något igen från den här hemsidan igen rekommenderar verkligen inte!!!!

Risposta di Nardocar.se
Köpte ett set med coilovers till min new Beetle. Lätt att montera och funkade skitbra och dessutom till ett superpris 🙂

Risposta di Nardocar.se
Bra service fick hjälp med min downpipe , dessutom va de snabba o svara

Risposta di Nardocar.se
Jag har beställt Downpipe till min Mercedes CLA 45S AMG. Jag är supernöjd med mitt köp! Snabb leverans och otroligt trevlig personal som svarade snabbt på alla mina frågor. Rekommenderas varmt!

Risposta di Nardocar.se
Jag beställde coilovers till min BMW från Nardocar och är extremt nöjd med hela processen. Leveransen var snabb och supportteamet var otroligt hjälpsamma när jag hade några frågor om kompatibiliteten.
Som nybörjare inom bilmodifikationer uppskattade jag verkligen den professionella rådgivningen från Nardocars supportteam. De hjälpte mig att välja rätt produkter och besvarade alla mina frågor tålmodigt. Tack för en fantastisk upplevelse!
Min beställning anlände snabbare än förväntat, och när jag behövde returnera en vara på grund av felbeställning var processen smidig och problUtmärkt service!
Nardocar erbjuder ett stort utbud av bilutrustning till rimliga priser. Jag hittade precis vad jag behövde för min Audi och är mycket nöjd med köpupplevelsen. Kommer definitivt att handla här igen.
Jag beställde en sänkningssats från Nardocar.se och blev imponerad av deras snabba leverans och kunniga supportteam. Produkten var av hög kvalitet och passade perfekt till min bil. Rekommenderas varmt!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.