Valutata 1 stelle su 5

De suger rejält. Beställde grejer för snart tre veckor sen – fortfarande ingen leverans, ingen spårning, inget svar alls. Bara ren kaos. recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar läng... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fast delivery and fast costumers service if you have questions about what so ever can highly recommend 👍

Valutata 5 stelle su 5

Jag har nu monterat väghållnings satsen jag köpte från billiga-coilovers se och jag måste säga att min gamla Peugeot fick riktigt bra väghållning för ett riktigt bra pris är toppen nöjd med båda pris... Leggi di più

1. Negozio di accessori e attrezzature per auto

Scritti dall'azienda

Företagsbeskrivning – Nardocar Nardocar är en ledande leverantör av högkvalitativa biltillbehör, stylingprodukter och prestandauppgraderingar för bilentusiaster och yrkesverksamma. Vår vision är att tillföra värde till våra kunder genom att erbjuda enastående service, expertkunskap och ett exklusivt utbud av produkter som uppfyller de högsta standarderna inom bilindustrin. Vi förstår passionen bakom varje bil, och vi strävar efter att vara det självklara valet för dem som vill optimera sitt fordon – oavsett om det handlar om prestanda, estetik eller funktionalitet. Med ett strategiskt tillvägagångssätt och gedigen branschkunskap vill vi sätta nya standarder för kvalitet och innovation på eftermarknaden för bilutrustning. På Nardocar drivs vi av ett starkt engagemang för kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Vårt sortiment består av noggrant utvalda produkter från välrenommerade varumärken, vilket säkerställer att våra kunder alltid får det bästa för sitt fordon. Vi kompromissar aldrig med precision och tillförlitlighet, vilket gör oss till en pålitlig partner för bilägare, tuning-specialister och verkstäder. Vår vision är att skapa en unik upplevelse för bilentusiaster genom att kombinera expertis, passion och förstklassiga produkter. Vi är inte bara en återförsäljare – vi är en del av bilkulturen och en drivkraft för innovation inom branschen. Nardocar – Kvalitet, prestanda och stil i perfekt harmoni.

3,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

De suger rejält

recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar längre tid än en snigel på valium.
Temu är blixtsnabb jämfört med de här amatörena.
Undvik som pesten. 0 stjärnor. Uselt företag. Aldrig mer.

5 marzo 2026

Tack för din recension.

Vi är självklart ledsna att höra att du har haft en dålig upplevelse. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Om du saknar spårningsinformation eller status på din beställning vill vi gärna hjälpa dig. Du är välkommen att kontakta oss direkt med ditt ordernummer, så kan vi undersöka ärendet och ge dig en uppdatering så snabbt som möjligt.

Vi strävar alltid efter att svara på alla förfrågningar och hålla våra kunder uppdaterade, så vi vill gärna titta närmare på vad som kan ha gått fel i just ditt fall.

Valutata 5 stelle su 5

Fast delivery and fast costumers…

3 marzo 2026

Risposta di Nardocar.se

Thank you very much for your great review ⭐😊

We’re really happy to hear that you experienced fast delivery and quick customer service. It means a lot to us that you would recommend us.

Thank you for your trust – and you’re always welcome again! 👍🚗

Valutata 1 stelle su 5

Beställ ej här sämsta skiten

Beställ ej här sämsta skiten! Riktigt missnöjd

11 febbraio 2026

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att du är missnöjd. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Om du vill är du mycket välkommen att kontakta oss direkt med ditt ordernummer, så kan vi undersöka vad som har hänt och försöka hitta en lösning. Vi hjälper gärna till.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra bemötande!

11 dicembre 2025

Stort tack för din fina 5-stjärniga recension ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vårt bemötande.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb service bra på alla sätt.

Snabb service bra på alla sätt.
Mvh. Stefan

18 agosto 2025

Hej Stefan,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva en recension. Härligt att höra att du är nöjd med vår snabba service och allt runt omkring. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Med vänliga hälsningar
Nardocar

Valutata 1 stelle su 5

Har fortfarande inte fått mina grejer

25 agosto 2025

Risposta di Nardocar.se

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått dina varor. Du är mycket välkommen att skicka oss ett e-postmeddelande om detta så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt i ärendet.

Med vänliga hälsningar
Nardocar

Valutata 1 stelle su 5

Ja skulle aldrig kunna köpa något igen…

Ja skulle aldrig kunna köpa något igen från den här hemsidan igen rekommenderar verkligen inte!!!!

4 agosto 2025

Hej Amin,

Jag beklagar att du inte vill handla hos oss igen, men jag vill gärna förtydliga situationen.

Du beställde en downpipe som levererades i tid. Därefter registrerade du en retur och fick en tydlig steg-för-steg-anvisning med returadress till producenten, dit produkten skulle skickas tillbaka.

Efter några dagar mottog vi istället downpipen på vår egen adress. Jag kontaktade dig för att höra hur det hade blivit så, och du nämnde att kundservice hade sagt att adressen inte spelade någon roll. Detta stämmer dock inte.

För att underlätta för dig valde vi ändå att godkänna returen, så att du slapp få tillbaka produkten och skicka om den. I stället krediterade vi dig hela beloppet minus 250 SEK, vilket täcker våra kostnader för att vidarebefordra varan till producenten, samt frakten från det ursprungliga köpet.

Vi har alltså försökt hitta en smidig lösning på ett fel som tyvärr uppstod, och därför är vi lite förvånade över din negativa recension.

Vi hoppas att du kan överväga att ompröva den.

// Mikkel

Coilovers till min beetle

Köpte ett set med coilovers till min new Beetle. Lätt att montera och funkade skitbra och dessutom till ett superpris 🙂

8 luglio 2025

Hej Jonas,

Tack så mycket för din fina recension!

Det gläder oss att höra att coiloversen var lätta att montera och fungerade utmärkt till din New Beetle – och att du är nöjd med priset! Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Välkommen tillbaka till Nardocar nästa gång du behöver delar till bilen!

Valutata 5 stelle su 5

Passa bra å fungerar fint

10 luglio 2025

Hej Patrik,

Tack för din feedback!

Det är roligt att höra att produkten passade bra och fungerar som den ska.

Snabb leverans, bra pris

7 luglio 2025

Hej Sepetka,

Tack för din positiva återkoppling!

Vi är glada att du är nöjd med snabb leverans och bra pris.

Välkommen åter till Nardocar!

Valutata 5 stelle su 5

de var precis som jag ville

13 giugno 2025

Hej Husam,

Tack för din fina feedback!

Det är fantastiskt att höra att produkten motsvarade dina förväntningar.

Valutata 5 stelle su 5

Bra service fick hjälp med min downpipe…

Bra service fick hjälp med min downpipe , dessutom va de snabba o svara

10 giugno 2025

Risposta di Nardocar.se

Tack för din fina feedback!

Vi är glada att höra att du fick bra service och snabb hjälp med din downpipe. Det är viktigt för oss att våra kunder alltid får snabb och effektiv support.

Valutata 5 stelle su 5

Jag är supernöjd med mitt köp😊

Jag har beställt Downpipe till min Mercedes CLA 45S AMG. Jag är supernöjd med mitt köp! Snabb leverans och otroligt trevlig personal som svarade snabbt på alla mina frågor. Rekommenderas varmt!

11 aprile 2025

Hej David,

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med din downpipe till Mercedes CLA 45S AMG, samt att du upplevde snabb leverans och trevlig, hjälpsam personal. Vi sätter stort värde på att kunna ge våra kunder en riktigt bra service.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Professionell rådgivning och support

Som nybörjare inom bilmodifikationer uppskattade jag verkligen den professionella rådgivningen från Nardocars supportteam. De hjälpte mig att välja rätt produkter och besvarade alla mina frågor tålmodigt. Tack för en fantastisk upplevelse!

22 gennaio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più