Har handlet deler jevnlig fra nardocar, og alltid fornøyd! Kundeservice svarer raskt, og har alltid løsninger. Har jeg lurt på noe har de forklart dette tydelig. Trenger jeg styling deler sjekker... Leggi di più

Bestilte en vare for over 3mnd siden, nardocar bruker ett dårlig fraktselskap og er ikke villig til å finne en annen løsning for at pakken skal nå frem. Pakken ble mistet og fikk beskjed om å bestille... Leggi di più

Coilovers BMW 3 E 90 kjøpte Coilovers fra eit firma som gikk konkurs uten at vi hadde fått tilsendt TUV papirer. fant ut at Nardocar solgte dei samme og tok kontakt om å få tak i papirer som vi kan... Leggi di più

Seriøs å god service. Svarer raskt, å helt super grei kommunikasjon, hvertfall av Mikkel Larsen som behandlet min ordre. Står på å svarer, samt at jeg fikk med litt diverse annet merch. Setter stor pr... Leggi di più

1. Negozio di autoricambi

Bedriftsbeskrivelse – Nardocar Nardocar er en ledende leverandør av høykvalitets biltilbehør, stylingprodukter og performance-oppgraderinger for bilentusiaster og profesjonelle. Vår visjon er å tilføre verdi til våre kunder ved å tilby enestående service, ekspertkunnskap og et eksklusivt utvalg av produkter som møter de høyeste standardene i bilindustrien. Vi forstår lidenskapen bak hver bil, og vi streber etter å være det foretrukne valget for dem som ønsker å optimalisere sitt kjøretøy – enten det gjelder ytelse, estetikk eller funksjonalitet. Med en strategisk tilnærming og omfattende bransjekunnskap ønsker vi å sette nye standarder for kvalitet og innovasjon i markedet for ettermontert bilutstyr. Hos Nardocar drives vi av et sterkt engasjement for kvalitet, effektivitet og kundetilfredshet. Vårt sortiment består av nøye utvalgte produkter fra anerkjente merker, noe som sikrer at våre kunder alltid får det beste til sitt kjøretøy. Vi går aldri på kompromiss med presisjon og pålitelighet, noe som gjør oss til en betrodd partner for bileiere, tuning-spesialister og verksteder. Vår visjon er å skape en unik opplevelse for bilentusiaster ved å kombinere ekspertise, lidenskap og førsteklasses produkter. Vi er ikke bare en forhandler – vi er en del av bilkulturen og en drivkraft for innovasjon i bransjen. Nardocar – Kvalitet, ytelse og stil i perfekt harmoni.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Gode opplevelser og rå kundeservice!

Har handlet deler jevnlig fra nardocar, og alltid fornøyd!
Kundeservice svarer raskt, og har alltid løsninger.
Har jeg lurt på noe har de forklart dette tydelig.

Trenger jeg styling deler sjekker jeg alltid inn hos nardocar først da jeg foretrekker å handle her.!

24 febbraio 2026

Risposta di Nardocar.no

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen ⭐😊

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser og er fornøyd med både delene og kundeservicen hos oss. Vi setter stor pris på at du velger å sjekke hos oss først når du trenger stylingdeler til bilen.

Takk for tilliten og de fine ordene – du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 🚗🙌

Ikke mottatt bestilling

Jeg bestilte og betalte en KONI støtdemper fra dem den 11.1-26. PÅ nettsiden sto det at den var på fjernlager ( hva nå det måtte bety ) Jeg har ennå ikke fått demperen eller noen info fra dem annet enn at ordren er mottatt. Ingen fraktbrevnummer, ingen annen info. Jeg hadde i det minste forventet at de eventuelt kunne opplyse at den desverre ikke var på lager ( selv om det sto på nettsiden at den var på fjærnlager ). 2,5 uker uten noe info er alt for mye. Oppdatering 29.01. Fikk en mail om at de beklager at de ikke har sendt ut noen info for at roboten gjorde en feil. Men fremdeles ingen info om leveringstid.
Nå skriver vi 21 februar og demperen som skulle vært levert i går har plutselig fått ny oppdatering om at ny leveringstid kommer. Nå er det FedEX sammen med Posten Norge som somler. Jeg har fått 14 oppdateringer om at en pakke er på vei den 17 februar ( trenger vel strengt tatt bare 1 melding om det.. ikke 16 til ) men etter det er det ingenting som skjer annet enn 4 nye meldinger om at den er på vei ( men ennå ikke forlatt Oslo ).

11 gennaio 2026

Bestillte senkesett

Bestillte senkesett, står att de har på lager, men må sendes fra produsent har gått snart over 2 måneder og fremdels ikke fått de

16 gennaio 2026

Risposta di Nardocar.no

Takk for tilbakemeldingen din.

Leveringstidene som vises på nettsiden er forventede leveringstider. Dessverre har vi ikke live lagerstatus direkte fra produsenten, og vi er derfor avhengige av informasjonen de til enhver tid gir oss. Av den grunn kan leveringstiden i enkelte tilfeller bli lengre enn først oppgitt, og kan dessverre ikke garanteres.

Vi forstår godt at ventetid på over to måneder er frustrerende, og du er alltid velkommen til å kontakte oss direkte, så kan vi gi deg en oppdatert status eller se på mulige løsninger.

Fantastisk service og raske svar.

Fantastisk service og raske svar.

28 novembre 2025

Hei Morten

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen dersom vi kan hjelpe deg med noe mer.

//Nardocar

Veldig bra service

Veldig bra service, fikk svar på mine spørsmål før handel raskt og effektivt slik at handel kunne gjennomføres.

10 novembre 2025

Risposta di Nardocar.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen ⭐😊

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk raske og effektive svar før kjøpet, og at det gjorde handelen enkel å gjennomføre. Slik ønsker vi at det skal være.

Takk for tilliten – og du er hjertelig velkommen tilbake! 🙌

Skulle returnere noe senkefjerer

Skulle returnere noe senkefjerer. Leverte til den nøyaktige adressen de ga meg, pakken ankommer Tyskland å de ber meg ringe posten i Tyskland så de kan levere helt til døren…..STYR UNNA

26 ottobre 2025

Risposta di Nardocar.no

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er vi selvfølgelig lei oss for å høre.

Når returpakker sendes til våre leverandører i Tyskland, er det svært viktig at forsendelsen sendes som dør-til-dør-levering. Dersom pakken sendes til et utleveringssted eller krever at mottaker selv kontakter det lokale postselskapet, har vi dessverre ikke mulighet til å hente eller administrere dette fra vår side.

Vi forstår godt at dette er frustrerende, og vi forsøker alltid å gi så tydelige returinstruksjoner som mulig for å unngå slike situasjoner.

Med vennlig hilsen
Nardocar

trengte tuv papirer veldig fort og det…

trengte tuv papirer veldig fort og det ordnet marcus med en gang og var veldig behjelpsom og svarte fort. Ble litt overrasket, har ikke vært borti bedre kundebehandlere. Utrolig bra kundeservice!

22 ottobre 2025

Risposta di Nardocar.no

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen ⭐🙌

Det er utrolig hyggelig å høre at Marcus raskt fikk ordnet TÜV-papirene og fulgte deg godt opp. At du opplevde servicen som overraskende bra og i toppklasse betyr veldig mye for oss.

Takk for tilliten – og du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 😊

Hyggelig og hjelpsomme folk og rask…

Hyggelig og hjelpsomme folk og rask levering.

17 ottobre 2025

Risposta di Nardocar.no

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen ⭐😊

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde oss som hjelpsomme, og at leveringen gikk raskt. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Du er hjertelig velkommen tilbake! 🙌

Terningkast 6 👍

14 ottobre 2025

Hei Carl-Martin

Tusen takk for toppscore! 🎲💥
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen – og lover å fortsette å levere service som fortjener terningkast 6! 😄

Super bra service

Super bra service! Svarer raskt på mail. Bra produkt.

7 ottobre 2025

Hei Stig

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😄
Vi setter stor pris på at du er fornøyd både med servicen og produktet – akkurat slik vi ønsker det skal være.

Velkommen tilbake neste gang du trenger noe til bilen!
Team Nardocar 🚗💨

Veldig kjapp og god kundebehandling når…

Veldig kjapp og god kundebehandling når jeg lurte på en del ting angående tuv-papirer til senkefjærer. Er veldig fornøyd med servicen, og vil virkelig anbefale å bruke Nardocar :)

3 ottobre 2025

Hei Espen

Tusen takk for den fine anmeldelsen! 🙌
Vi er glade for å høre at du fikk rask og god hjelp med TÜV-papirene – slik skal det være!

Kjempehyggelig at du anbefaler oss videre, det betyr mye. 😊
Team Nardocar 🚗💨

Jeg Kjøpte en bil med eibach fjærer som…

Jeg Kjøpte en bil med eibach fjærer som ikke var godkjent i vognkort. Manglet Tuv papirer også. Sendte de en mail og fikk kjapt svar at de hadde dette til meg. 🤩 anbefales

3 ottobre 2025

Hei Espen

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😄
Så bra å høre at vi kunne hjelpe deg raskt med TÜV-papirene – det skal være enkelt og trygt å få alt i orden.

Vi setter stor pris på anbefalingen og håper å se deg igjen neste gang du trenger noe til bilen!

Flinke og hjelpsomme folk

Flinke og hjelpsomme folk. Svarer raskt og korrekt på spørsmål som de fleste andre ikke klarer.
Handlet her gjentatte ganger, og det blir garantert flere.
Enkel og smertefri prosess fra bestilling til montering.
Anbefales på det sterkeste.

26 settembre 2025

Hei Anders

Tusen takk for en utrolig hyggelig anmeldelse! 🙏
Vi setter stor pris på de fine ordene – og det betyr mye å høre at du opplever både rask og presis hjelp fra oss hver gang.

Takk for at du handler hos oss igjen og igjen – vi gleder oss allerede til neste gang! 😄
Team Nardocar 🚗💨

De svarer fort og hjelper deg med…

De svarer fort og hjelper deg med akkurat det du trenger, måtte returnere en vare som jeg bestilte feil og dette var null problem, de tok seg av alt😊 meget fornøyd

25 settembre 2025

Risposta di Nardocar.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🙏 Vi er glade for å høre at du opplevde både rask service og en enkel returprosess. Velkommen tilbake til Nardocar 🚗💨

// Mikkel fra Nardocar

Rask og god kundeservice

Rask og god kundeservice. Bestillt vare mottatt. Kan trygt anbefales!

22 settembre 2025

Risposta di Nardocar.no

Så godt å høre at du er fornøyd med både service og levering! Takk for tilliten – vi håper å se deg igjen hos oss 😊

// Nardocar

Meget bra service!

Fikk rask og god hjelp med dokumentasjon på senk som allerede satt på bilen. Vegvesenet next! Tusen takk :)

8 settembre 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp med dokumentasjonen. Vi ønsker deg masse lykke til videre hos Vegvesenet, og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Nardocar