For første gang de 5 år vi har haft varmepumpe fra Nærvarme fik vi brug for service. 3 vejs ventilen var stået af. Fra jeg fik kontaktet Nærvarme og indtil montøren fra AK Installation havde været h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi skiftede fra gas til varmepumpe Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet før de forlod ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Professionel levering af varme gennem 5 år uden nogen form for problemer. God service og hjælp ved servicebesøg og hjemmeside.
L'azienda ha risposto
Jamen det fungerer bare at have Nærvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder øje med at det kører som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortæller hvad man skal g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nærvarme Danmark er kendt for: • Luft til vand varmepumper (lej eller køb en Vølund, DVI og Panasonic) • Luft til luft varmepumper med aircondition (lej eller køb Panasonic) • Intelligente husbatterier (køb Emaldo) • Ladeboks og ladestander Som kunde i Nærvarme Danmark får du kvalitet og god kunderådgivning fra start til slut. Nærvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formålsparagraf arbejder for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi dækker hele Danmark - også de ikke-brofaste øer, og tilbyder abonnementsløsninger på fx luft til vand varmepumpeanlæg – også der, hvor det geografisk kan være svære at få finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer. Nærvarme Danmark er enkelt at få. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale. Hvad får du som kunde i Nærvarme Danmark? • Luft til vand varmepumper: Du kan leje eller køb, når du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vælger så får du et komplet luft til vand varmepumpeanlæg i høj kvalitet fra Vølund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig høj komfort og effektiv drift. Hvis du ønsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, så kan en pladsmæssigt mindre løsning med en gennemstrømningsvandvarmer installeres. Vælger du som mest populære løsning "Varmepumpe på abonnement" (leje), så betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter står vi for alt - det årlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlæg, når det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. På den måde gør du noget godt for miljøet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris på en varmepumpe her. Helt enkelt. • Luft til luft varmepumper Også her kan du leje eller købe varmepumpen. Panasonic varmepumpen kan også bruges som aircondition på de varme sommerdage og nætter. Du kan tænde for varmen på din mobil, så der er varmt og dejligt - eller køligt - når du ankommer til sommerhuset eller hjemmet. Med vores lejeløsning kan du bare ringe, så får du hjælp hurtigt. Vi står for en komplet installation. Læs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper. • Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering Et intelligent husbatteri – er både til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, så husbatteriet lades op, når strømmen er billig, så du kan bruge den, når strømmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. Løsningen kan opgraderes, så den kan levere nødstrøm, når strømmen går – kontakt os og hør mere. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores husbatteriløsning her: husbatteri. • Ladeboks i dansk design Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. Køb eller lej.
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Medarbejderen der udførte arbejdet vidste hvad han havde md at gøre og var god til at svare på alle de spørgsmål vi stillede ham, og endnu flere som vi ikke vidste vi skulle stille. Super oplevelse.

Automativsk ser5vice til tiden af venlige og kompetente folk

Risposta di Nærvarme Danmark A/S
Ingen varme torsdag før jul kl 16. Kl 17 kom tekniker og kl 18 kørte alt normalt.

Risposta di Nærvarme Danmark A/S
Det er nemt og man skal ikke tænke på noget😃👍🏻

Risposta di Nærvarme Danmark A/S
Det var en meget flink ung mand,der vidste hvad han havde med at gøre Tak for det

Risposta di Nærvarme Danmark A/S
Systemet virker bare, kundeservicen er i top, kan varmt anbefales.

Risposta di Nærvarme Danmark A/S
De kom indenfor aftalte tidspunkt og vi fik god vejledning og service af vores varmepumpe

Risposta di Nærvarme Danmark A/S
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.