Den ekonomiska förvaltningen, som vi utnyttjar fullt ut, ger jag fem stjärnor. Sköter mycket av den löpande verksamheten självständigt. I övrigt lätt att få kontakt och få svar på eventuella frågor.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ojämnt mellan olika avdelningar! 5 stjärnor för redovisning 2 stjärnor för juridik och teknik Stjärnorna gäller generellt för tjänster över tid. Tillägg Har bara använt den tekniska delen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi är kunder till NABO sedan många år och har genomgående goda erfarenheter. Vi har lätt att komma i kontakt med person med rätt kompetens, får trevligt bemötande och snabb återkoppling. Vår erfarenhe... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hammarbybacken 31, 121 30, Stockholm, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Felanmälan besvarades med ett automatiserat svar, vi kontaktar dej inom kort.... Det var tre veckor sedan.

Risposta di Nabo - Stockholm
Trevligt och professionellt bemötande snabba svar.
Lätt att få kontakt . Jag har endast positiv upplevelse med support och ekonomi förvaltningen.

Risposta di Nabo - Stockholm
Särskilt bra kontakt med vår fastighetstekniker från Nabo

Risposta di Nabo - Stockholm
Levererar det ska ska snabbt och enkelt. Bra service.
Får alltid hjälp främst av vår ekonomiska förvaltare.
Bra system som är enkelt att förstå.

Risposta di Nabo - Stockholm
Supersmidiga att jobba med. Lite kostsamt dock för föreningen.

Risposta di Nabo - Stockholm
Enkel och tydlig nog för att snabbt utföra uppgiften, hitta och förstå.

Risposta di Nabo - Stockholm
De tog på sig 1 år för projektering av fönster byte utan att göra någonting. Det kostade 30K

Risposta di Nabo - Stockholm
Jättebra service när det kommer till ekonomisk förvaltning!

Risposta di Nabo - Stockholm
Deras modul fungerar fint för dokumenthanterning, styrelsemöte osv. Vi köper bara ekonomiska förvaltning och det fungerar bra.

Risposta di Nabo - Stockholm
Fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning utnyttjar vi i mindre omfattning och det är kanske därför som jag upplever att de inte är helt lyhörda gentemot oss.

Risposta di Nabo - Stockholm
Vässa till ÅR systemet, helt värdelöst i flera avseenden, t ex p7 vi har hållit på i en vecka att få till det men det är fortfarande missmatch mellan person och epostadress, många småfel under FB som vi inte själva kan rätta till utan att förvaltaren gör det, som kan ta veckor t ex bo yta ska vara 2356 m2 inte 2354 m2, samma fel 3 år i rad, mycket tröttsamt. Styrelsen har säkert lagt ner 30-40 timmar på extraarbete, inte ok!

Risposta di Nabo - Stockholm
Deras växel är ohjälpsam och skyller på andra, istället för att hjälpa till.

Risposta di Nabo - Stockholm
Trevligt och vänligt bemötande. Sköter förvaltningen på ett bra sätt.

Risposta di Nabo - Stockholm
Det är inte länge sedan jag lämnade ett utförligt och positiva svar.
Att får dessa frågor tycker jag två gånger per
år är tillräckligt.

Risposta di Nabo - Stockholm
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.