Nabo - Göteborg Recensioni 78

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg, Gårda, SE

Valutata 4 stelle su 5

Nabo har, så här långt, hjälpt oss att lösa det vi behövt hjälp med att lösa. Mycket bra att ha "egna" kontaktpersoner att tala med. Känns bra att kunna tala med samma person/-er "om allt". "Våra"... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Nabo är en stor hjälp i den ekonomiska förvaltningen av vår bostadsrättsförening. Utöver det rent ekonomiska är det lätt att få annan hjälp av andra kompetenser t.ex. juridik eller fastighetsskötsel.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med den ekonomiska förvaltningen.Fabian Östlund är en god representant för Nabo.Lätt att nå per telefon och återkopplar snabbt om så krävs Ibland behövs juridisk hjälp. Jeanette Axelss... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alltid snabba svar på ärenden. Trevligt bemötande. Lätt att nå i telefon. Lättarbetad portal. Kan rekommendera. Ingen 5:a pga lite fel i bokföringen där det hamnar verifikationer på fel kon... Leggi di più

1. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari
  6. Associazione di proprietari e inquilini

Informazioni su Nabo - Göteborg

Scritti dall'azienda

Nabo - Tillsammans skapar vi Sveriges bästa BRF:er

Samla styrelsearbetet i vår digitala plattform och upplev tryggheten med över 350 experter inom ekonomi, teknik och juridik. Du får allt din BRF behöver, under ett och samma tak.

Bättre ekonomi

Med över 350 experter förvaltar vi ditt livs största investering – ditt boende – med noggrannhet och expertis. Vi hjälper din BRF att sänka kostnader, öka intäkter och öka värdet på fastigheten. Dessutom möjliggör förhandlingskraften av de 4 000 föreningar som vi förvaltar runt om i Sverige förmånliga erbjudanden för försäkring, lån, el, bredband och mycket mer som alla kunder kan ta del av.

Effektivare fastigheter

Vi säkerställer att driften av din fastighet alltid rullar på, så att du som styrelsemedlem slipper hantera ovälkomna överraskningar och kostnader. Våra experter utför löpande förbättringar av fastigheten, planerar långsiktigt, och förebygger fel. Om problem uppstår åtgärdar vi dem snabbt.

Enklare styrelsearbete

Som styrelsemedlem är ditt viktiga arbete mycket betydelsefullt för din BRF! Med vår marknadsledande digitala portal och experter på din sida blir det enklare att uppfylla styrelseansvaret och fatta bra beslut.

• Johan Willins gata 6, 416 64, Göteborg, Gårda, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 4 stelle su 5

Finns de tjänster vi som Brf styrelse…

Finns de tjänster vi som Brf styrelse behöver... ganska lätt att navigera även om jag inte är data van..

30 marzo 2026

Hej Jennike!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension av Nabo - det gläder oss att du är nöjd med våra tjänster.

Kunnighet

Kunnighet, vänlighet och snabbhet.

1 aprile 2026

Hej Lars!

Tack för din fina recension av Nabo!

Önskar dig en fin dag.

Valutata 5 stelle su 5

Dom sköter sig bra kunniga och trevliga…

Dom sköter sig bra kunniga och trevliga bra bemötande när man behöver hjälp
Ställer alltid upp när man vill något

2 aprile 2026

Hej Benny!

Tack för din fina recension av Nabo - vi blir glada att höra att du är så nöjd med vår service.

Feedback Nabo

Portalen är ett alldeles utmärkt verktyg för att planera och följa upp föreningens ekonomi. Bra kontakt med Nabos medarbetare, snabba svar.

2 aprile 2026

Hej Lena!

Tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med Nabos tjänster!

Valutata 3 stelle su 5

Lite udda att ha den helt suveräna…

Lite udda att ha den helt suveräna ekonomiska förvaltningen i samma bedömning som den tämligen usla tekniska förvaltningen. Har efter 3 år bara gott att säga om den ekonomiska förvaltningen, både personal och webportal har varit över förväntan och tidsbesparande. Inget av detta gäller den tekniska förvaltningen som präglas av rörig eller utebliven leverans, stor vilja att debitera, extra även för jobb som inte utförts i vår förening. 4 tekniska förvaltare på 3 år. Även de enklaste arbeten som ett namnbyte på en dörr kan ta över en månad och kräva ett antal uppdateringar i ärendhanteringen trots att det skall skötas per automatik. Om man läser den oerhört omfattande beskrivningen i avtalt kan man få intrycket att dett verkligen är ”all inclusive”, men leveransen blir något helt annat. Så 5 stjärnor till den ekonomiska och 1 till den tekniska förvaltningen.

26 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Nabo - Göteborg

Hej Lennart! Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Det gläder oss att höra att du är så nöjd med den ekonomiska förvaltningen, men det är tråkigt att höra att vi inte helt levt upp till dina förväntningar vad gäller den tekniska förvaltningen. För att reda ut detta med rätt person hos oss, skulle du kunna mejla till hej@nabo.se så tar vi det vidare och försöker åtgärda?

Bra dialog

Bra dialog, ett lättarbetat system, saknar möjlighet att nå er snabbt

12 febbraio 2026

Hej Ulf!

Tack för din fina recension av Nabo. Jag hoppas att du upplever att ärendehanteringssystemet i vår portal hjälper dig att nå rätt person inom rimlig tid.

Hoppas att du får en fin dag!

Kontakt

Bra o lätt att få kontakt

16 gennaio 2026

Risposta di Nabo - Göteborg

Hej Anne! Tack för din fina recension av Nabo.

Valutata 5 stelle su 5

Med ett seriöst och servicetänk lever…

Med ett seriöst och servicetänk lever Nabo upp till våra förväntningar

19 gennaio 2026

Risposta di Nabo - Göteborg

Hej Anders! Tack för ditt fina omdöme om Nabo! Vi blir så glada att höra att du uppskattar vår leverans.

Omdømme

Bra jobbat!

13 gennaio 2026

Risposta di Nabo - Göteborg

Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Önskar dig en fin dag.

Fungerar bra förutom snöröjningen

Fungerar bra förutom snöröjningen. Under all kritik

Hej Tuomo!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vad gäller snöröjningen får du gärna höra av dig till hej@nabo.se med din kritik så tar vi det vidare med relevant person. Önskar dig en fin dag!

Valutata 4 stelle su 5

Alltid snabba svar på ärenden

Alltid snabba svar på ärenden.
Trevligt bemötande.
Lätt att nå i telefon.
Lättarbetad portal.
Kan rekommendera.
Ingen 5:a pga lite fel i bokföringen där det hamnar verifikationer på fel konton emellanåt.

Hej Brf Österlunden!

Tack för er recension! Önskar er en fin dag.

Pålitliga

Pålitliga och närvarande
Inga pmbud

Risposta di Nabo - Göteborg

Hej Lennart! Tack för ditt fina omdöme. Önskar dig en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Teknisk service

Flera gånger har jag försökt få hjälp med min ventilation. Det fixar sig i några dagar sen går det sönder igen. Ber om en uppföljning men får aldrig svar.

Fruktansvärd kundservice där ingen vill ta ansvar och säga vad som händer. Alla bara skyller på någon annan.

Om ni ska välja rådgivning eller tekniktjänster till er brf gå till någon annan.

31 ottobre 2025
Non scritta su invito

Hej Lukas,

Vad tråkigt att du inte är nöjd, Vänligen mejla oss på hej@nabo.se så ska vi se till att få den hjälp du behöver.

Ha en fin dag!

Lovisa

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più