Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Leggi di più
Enkel och smidig leverans åt båda hållen! Väldigt enkel och rolig aktivitet till vårat bröllop. Uppskattades enormt av samtliga gäster. Kommer absolut hyra igen.
Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.
Svezia
- myselfie.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Mycket lyckad julfest
Mycket lyckad julfest för våra 200 fastighetsmäklare i Stockholm.

Verkligen en partyhöjare!
Lägg tid att köpa till lite roliga hattar glitterhalsdukar, peruker, svärd, glasögon mm. Det gör bilderna ännu mer minnesvärda! Finns roliga saker på Dollarstore att förgylla bilderna med. Att även streama bilderna via en tv under festen var superkul och alla gäster blev förevigade!

Rekommenderas!
Jätte smidigt och enkelt, allt ingick, det enda vi behövde fixa själva var montering (jättelätt) och wifi! Superkul aktivitet att ha på en lite större fest och kul att ha alla bilder som ett minne!

Rolig och smidig stämningshöjare
Rolig och smidig stämningshöjare!
Att hyra en My Selfie var lätt och smidigt, från beställning till leverans. Den var även lätt att returnera. Vi bad om att få en grafisk profil tillagd på bilderna och det var löst när vi tog emot kameran. Det blev roliga bilder och var ett festligt inslag under vårt personalevent.

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Detta var en hit bland alla gäster och…
Detta var en hit bland alla gäster och det blev väldigt fina bilder.

Alla var supernöjda
Alla var supernöjda, men något som kan bli bättre är blixten. Den var för stark och bilderna blir för ljusa.

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Lätt att få hjälp och det blev väldigt…
Lätt att få hjälp och det blev väldigt uppskattat på julfesten.

Lyfte feststämningen
Väldigt smidig leverans- den kom i tid som utlovat. Enkelt att få igång utrustningen. Tar väldigt bra bilder- toppen med den digitala fotoboken.
Kul o ha extra ballonger, glitter bakgrund- ett tips. Effektfulla bilder.
Lyfte hela feststämningen. Kommer garanteras hyras igen.

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Smidigt och bättre för miljön
Fungerar väldigt smidigt med leverans, lägga in företags loggor på fotomaskinen och det blir bra kvalité trotts dålig belysning i lokalen. Bra för miljön att inte skriva ut fotoremsor utan att man scannar en QR-kod istället.

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Myselfie blev en stor succé på min…
Myselfie blev en stor succé på min 50-årsfest. Gästerna hade roligt medan de tog bilder och jag slapp bekymra mig om annan fotografering och så var det såklart jätteskoj att se alla bilder efter festen. Att det sedan är enkelt och smidigt med leverans, användandet och tillbakaskick gör det hela ännu bättre. Rekommenderas varmt till vilken fest eller event som helst.

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Smidig produkt med väldigt bra och…
Smidig produkt med väldigt bra och snabb kundservice

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Myselfie höjde verkligen stämningen på…
Myselfie höjde verkligen stämningen på festen. Härliga bilder med bra ljus. Lätt och smidig att montera. Perfekt att vi fick in loggan på bilden. En rolig aktivitet och ett minne från festen.mycket uppskattat av gästerna!

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Snabb leverans och smidigt att skicka…
Snabb leverans och smidigt att skicka tillbaka. Lätt att hämta bilderna från fotobåset och en allmän stämningshöjare för eventet!