Myselfie.se | Skapar glädje och minnen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkel och smidig leverans åt båda hållen! Väldigt enkel och rolig aktivitet till vårat bröllop. Uppskattades enormt av samtliga gäster. Kommer absolut hyra igen.

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizio di noleggio attrezzature per feste
  2. Servizi per feste per bambini

Scritti dall'azienda

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

672 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nöjd!

Fick produkten i god tid,tydliga instruktioner och utan strul! Förgyllde festen!

20 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Det var väldigt smidigt att använda…

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man blundar.
Superbra med support även senare på kvällen om det skulle uppstå problem, vilket vi hade nytta av och det löstes supersnabbt.
Rekommenderas varmt!

19 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

När ett engångstillfälle förstörs av trasig utrustning

Vi hyrde ett fotobås från myselfie till vårt bröllop och tyvärr blev det en av dagens största besvikelser.

När vi undersökte skrivaren upptäcktes en trasig komponent inuti, som gjorde att det inte gick att få utskrifter.
Det som gör detta extra allvarligt är att ett bröllop är ett engångstillfälle. Ett fotobås handlar inte bara om digitala bilder – det handlar om upplevelsen och de fysiska fotoremsorna som gästerna får med sig hem, särskilt när man också lagt tid på att ta fram en personlig logga. Digitala bilder kan gäster ta själva med sina mobiltelefoner också. Det var utskrifterna vi betalade för, och den delen av tjänsten uteblev helt.

Supporten lyckades tyvärr inte hjälpa oss under kvällen. Det fanns ingen möjlighet att få någon på plats eller få utrustningen utbytt. Det är något som jag tycker att den som planerar ett bröllop eller annat viktigt evenemang bör ha i åtanke. Om tekniken havererar finns ingen andra chans. Min personliga rekommendation är därför att överväga en leverantör med lokal närvaro, där det finns en realistisk möjlighet att få snabb hjälp eller en ersättningsenhet om något går fel under själva evenemanget.

Företaget behöver också se över sina rutiner för kontroll och testning av utrustningen innan den skickas ut till kund. När man hyr ut utrustning till bröllop och andra engångshändelser måste den fungera från första stund.

Det var bra att myselfie återbetalade hela hyresbeloppet utan diskussion. Däremot kan ingen återbetalning ge oss tillbaka de minnen och fotoremsor vi aldrig fick möjlighet att skapa på vår bröllopsdag.

26 giugno 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Vi använde Myselfie på vår dotters studentmottagning

Vi använde Myselfie på vår dotters studentmottagning, och det blev en riktig succé! Fotobåset var mycket uppskattat av gästerna och vi fick massor av roliga och fina bilder som blev fantastiska minnen från dagen.

Leveransen kom flera dagar i förväg, vilket kändes väldigt tryggt. Allt var välpackat och det var både enkelt att installera och att returnera utrustningen. De skickar till och med med packtejp för returen – en liten detalj som verkligen uppskattas! Installationen tog inte mer än en kvart, sedan var allt igång.

Rekvisitan som följde med räckte gott och väl för våra behov och bidrog till många skratt under festen.

Tack vare bilderna från Myselfie kunde vi skapa personliga tackkort till alla gäster med de foton de själva hade tagit tillsammans med studenten. Det blev mycket mer personligt än ett traditionellt tackkort med bara en bild på studenten. Dessutom är det ett stort plus att man har tillgång till bilderna i 30 dagar och enkelt kan dela bildlänken med gästerna.

Precis som många andra skriver var hela upplevelsen sömlös – från beställning till retur. Vi behövde aldrig kontakta kundsupport eftersom allt fungerade perfekt.

Vi kan varmt rekommendera Myselfie till alla som planerar en fest eller annan högtid. Vi kommer definitivt att hyra igen vid nästa stora tillställning!

6 giugno 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Smidigt från beställning till…

Smidigt från beställning till återlämnande. Höjde stämningen på festen. Rekommenderar starkt!

Hej Christina,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Valutata 4 stelle su 5

Lite snålt med rekvisita men mycket…

Lite snålt med rekvisita men mycket lätt att installera och kul med bilder.
Var lite orolig att den inte skulle komma fram i tid på vishan men det gjorde den.
Tips: Ös på med egen rekvisita i form av hattar, peruker, glasögon m.m.

19 maggio 2026

Hej Hilary,

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att höra att allt kom fram i tid och att ni tyckte att det var enkelt att komma igång.

Tack också för din feedback om rekvisitan. Den skickar vi med som en liten extra bonus utan kostnad, och vi uppskattar verkligen ditt tips om att komplettera med egen rekvisita för den som vill ha ännu fler roliga alternativ. 😊

Hoppas vi får vara en del av nästa firande också!

Robert på Myselfie

Makalöst bra

Makalöst bra! Sömlöst från beställning till retur. Tusen tack !

Smidig leverans och återlämning

Smidig leverans och återlämning.
Enkel att sätta upp.

19 maggio 2026

Hej Annica,

Allting fungerade

Allting fungerade innan under och efter.
Det blev ett lyckat inslag

25 maggio 2026

Det bästa jag gjort

Det bästa jag gjort! Så många fina bilder och bilder på alla gäster! Så bra kvalitet på bilderna med!

Hej Sanam,

Smidig leverans

Smidig leverans, uppskattat tillskott på festen, enkel hantering av bilder. Bara positivt att säga.

23 maggio 2026

Hej Veronica,

Smidigt

Smidigt, rakt igenom

Robert

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più