Myselfie.se | Skapar glädje och minnen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkel och smidig leverans åt båda hållen! Väldigt enkel och rolig aktivitet till vårat bröllop. Uppskattades enormt av samtliga gäster. Kommer absolut hyra igen.

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizio di noleggio attrezzature per feste
  2. Servizi per feste per bambini

Scritti dall'azienda

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

672 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb service och lätt att använda…

Supersnabb service och lätt att använda produkten. Vi kommer definitivt igen!

31 marzo 2025

Hej Evelina,

Enkelt o roligt!!

Väldigt enkelt att beställa, sätta upp och få bilderna! roligt inslag på festen!!

31 marzo 2025

Hej Cecilia,

TEDxKI 2025

We recently used Myselfie for our event, and I can’t recommend them highly enough! From start to finish, the experience was not seamless (wished the QR guide had more details about connecting the camera to the Printer), but the team was supportive and we had so much fun with the camera. The setup was stylish and professional. Our guests absolutely loved the variety of props and backgrounds, and the quality of the photos was outstanding—crisp, vibrant, and perfect for sharing.

The instant prints were a huge hit, and everyone left with wonderful memories to take home. Thank you for adding such a special touch to our celebration! We’ll definitely be booking again for future events.

Hej Anh Le,

Levde upp till förväntningarna

Levde upp till förväntningarna. Snabb kundservice.

Hej Thea,

Valutata 5 stelle su 5

Bilder brukar oftast aldrig tas när man…

Bilder brukar oftast aldrig tas när man har så roligt. Men jagr mycket glad över att ha minnen kvar från min 30 års fest. Gud vilka fina bilden vi fick för att förvara resten av livet

Hej Karina,

Väldigt uppskattad av gästerna

Väldigt uppskattad av gästerna, roligt att få se alla bilder efteråt

Enkel att installera

Hej Åsa,

Valutata 5 stelle su 5

En otrolig partyhöjare på vår femårfest…

En otrolig partyhöjare på vår femårfest för att fira Tesla Owners Sweden.
Alla var så himla nöjda.
Extra coolt att man fick bilderna både fysiskt och digitalt.

12 marzo 2025

Hej Tom,

Valutata 5 stelle su 5

Mycket uppskattat av alla gästerna

Mycket uppskattat av alla gästerna, och ett roligt minne för alla.
Lätt att montera och skicka tillbaka.
Bra med album på nätet så att man kunde dela länken med alla också

4 marzo 2025

Hej Ullis,

Hej Philip,

Myselfie fixade festen!

Myselfie är en helt perfekt feststämningshöjare, superproffsig utrustning och inte minst - vilken helt fantastisk och personlig service och hjälp utöver det vanliga jag fick när logistiken strulade till sig inför min dotters 18-årsfest! Ovärdeligt och bara det en historia som vi kunde skratta åt på partyt. TACK Myselfie och Jonatan ❤️

8 marzo 2025
Non scritta su invito

Hej Ulrika,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉 Jag har sänt dina fina ord vidare till Jonathan ❤️

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt. Lyfte festen och var super smidig att beställa. Fin service. Seriös leverantör.

15 marzo 2025
Non scritta su invito

Hej Sandra,

Snabbt, smidigt och enkelt

Snabb leverans, enkel montering och hantering samt smidigt att skicka tillbaka med färdigprintade fraktsedlar. Vi har fått en massa kul bilder från vårt event.

11 marzo 2025

Hej Helen,

Valutata 5 stelle su 5

Grymt roligt för alla gäster

Grymt roligt för alla gäster! Roliga minnen att ha kvar.

17 febbraio 2025

Hej Ulrika,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb hjälp trots att det var lördag

Snabb hjälp trots att det var lördag! Fixade snabbt loggan till oss.

Hej Jeanette,

Kul bra produkt.

10 febbraio 2025

Hej Louise,

Valutata 5 stelle su 5

Våra gäster uppskattade beslutet om att…

Våra gäster uppskattade beslutet om att ha med Myselfie på vår 50-årsfest. Och vi tyckte det var kul efteråt. Blev först helt uppriven när inga bilder levererades men efter ett samtal förstod jag att alla bilder sparats i maskinen så jag fick dem levererade senare.
Tack!

Hej Nathalie,

Mycket bra!

Bra och trevligt bemötande och smidig hantering för transport.

27 gennaio 2025

Hej Elisabeth,

Roligt och smidigt

Det är andra gången vi använder en MySelfie på ett företagsevenemang. Smidig beställning, leverans och tillbaka-skick. Toppen!
Mycket uppskattat inslag hos våra kollegor.

27 gennaio 2025

Hej Viktoria,

Valutata 5 stelle su 5

Allt var verkligen toppen!!

Allt var verkligen toppen. Den kom fram som utlovat, lätt att använda och inga problem när den skulle skickas tillbaka. Helt enkelt superbra!!!!

Robert

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più