Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Leggi di più
Enkel och smidig leverans åt båda hållen! Väldigt enkel och rolig aktivitet till vårat bröllop. Uppskattades enormt av samtliga gäster. Kommer absolut hyra igen.
Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.
Svezia
- myselfie.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Väldigt nöjd med allt
Väldigt nöjd med allt, fina bilder och väldigt uppskattad under bröllopet. Smidigt att få skickad hem och posta tillbaka.

Enkelt att använda
Enkelt att använda, snabb och bra leverans. Enkelt att skickat tillbaka.
Lite svårt att beställa på nätet, förut gick det att få hjälp att göra beställningen, nu måste man göra den själv.

Myselfie på bröllop
Vi använde Myselfies kamera på vårat bröllop. Den kom några dagar innan vilket var skönt så man inte behövde oroa sig för att den skulle dyka upp sent. Den tar väldigt bra och smickrande bilder och våra gäster uppskattade kameran väldigt mycket. Även kul att gästerna själva kan få sina bilder direkt om man kopplat kameran till wifi. Fraktsedel fick man i paketet som man satte på för att skicka tillbaka den och allt gick väldigt smidigt. Beställde även QR-kod som våra gäster kunde skanna av för att lägga in sina bilder dom tagit med sina telefoner från bröllopet, vilket vi uppskattade.
Man får med en del som man sätter runt skärmen för att kameran ska se mer trevlig ut men den plockade vi bort för den gled ner så på några bilder syns det en kant. Så tips är att strunta i den.
Rekommenderar Myselfie till alla och till alla festliga tillställningar!

Snabb och tydlig kommunikation
Snabb och tydlig kommunikation. Smidig leveranslösning med returlappar och packtejp i lådan. Enkel hantering av kamera och printer!

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Smidig leverans och returfrakt!
Smidig leverans och returfrakt!
Gästerna och vi hade väldigt kul ☺️
Kanske något tråkiga/vanliga tillbehör (glasögon, mustascher etc) men bekvämt att få med!

Festens höjdpunkt
Festens höjdpunkt! Det var superkul med Myselfie. Alla gäster uppskattade den och det blev riktigt lyckat med många roliga foton som minnen.

Smidig och enkel leverans
Smidig och enkel leverans! Tydliga och bra instruktioner. Supernöjd och kommer absolut att använda er tjänst igen :)

Rekommenderas starkt!
Supersmidigt att hyra, installera och få tag på kundservice vid behov! Vi var supernöjda med bildkvalitén samt att allting var förberett för retur efteråt.

Det var enkelt att använda
Det var enkelt att använda
Bra hjälp, snabba svar på mail, leverans i tid
Enkelt att skicka tillbaka
En miss var att uppkopplingen till internet slutade fungera en gång men ni var snabba att svara på support. Vi fick dock använda eget wifi men det fungerade.

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Snabb leverans! Lätt montering och lätt att sända tillbaka. Och en succé!

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Bra pris och kvalitet på bilderna
Bra pris och kvalitet på bilderna, dessutom så smidigt att beställa och återlämna. Stort TACK!

Så himla nöjd
Så himla nöjd. Blev festens höjdpunkt. Kommer garanterat hyra igen.
Tack för snabb och smidig leverans och retur!
// Sirpa

Det blev succé på vår AW 90-talstema
Det blev succé på vår AW 90-talstema. Förmodligen kommer vi att återkomma när vi har vår nästa AW med tema.

Enkelhet delux
Enkelt att montera och allt var enkelt skicka tillbaka då allt var förberett. Sicce på festen också bilderna blir toppen

Risposta di Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Allt fungerade perfekt enl upplägget
Allt fungerade perfekt enl upplägget. Enkelt, smidigt och jätterolig grej att ha på festen! Och vilka minnen!!